IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
    Една интересна статистика за протокола. За 85 години, СиП 500 е завършвал годината на червено, ако януари завърши на червено, 62 пъти или 73% от случаите.

Не е препоръка за нищо!
    Хубава статистика
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Една интересна статистика за протокола. За 85 години, СиП 500 е завършвал годината на червено, ако януари завърши на червено, 62 пъти или 73% от случаите.

Не е препоръка за нищо!
      Да това го показах в една графика още на 3ти януари

Коментар

• Една интересна статистика за протокола. За 85 години, СиП 500 е завършвал годината на червено, ако януари завърши на червено, 62 пъти или 73% от случаите.

Не е препоръка за нищо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
          Хайде Уолмарт, Мастъркарт, и.т.н. взеха да издишат. Аз откога разправям, че не може да растеш дългосрочно без да ти растат приходите. само с кост катинг не става.
          Да не забравяме, че наближава и срока за дълга. Май ще иам дълга пързалка
          Такива трендове като на Mastercard и Visa не съм виждал имам чувството, че там няма ни един шорт
          Погледнах и това Walmart, там и света да падне на тея едва ли ще им се отрази зле ..
          Last edited by michaelis; 31.01.2014, 17:18.

Коментар

• Хайде Уолмарт, Мастъркарт, и.т.н. взеха да издишат. Аз откога разправям, че не може да растеш дългосрочно без да ти растат приходите. само с кост катинг не става.
            Да не забравяме, че наближава и срока за дълга. Май ще иам дълга пързалка

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              Ми новините са за парлама ей на там бием сега в какъвто свят живеем, новините не струват пукната стинка, всичко изфабрикувано, даже и по BTV и NOVA
              Ей и инветора като постнат някоя статия си я преразказват по свой начин и става счупен телефон раотата
              Хехехе, добре че борсите не се движат по новините по БТВ и Нова, че щяхме да я втасаме. Когато, чуеш някоя глупост по телевизии от този тип (бг или чужди) пазара обикновено е отиграл движението преди месеци и най-вероятно е време за обръщане на палачинката.
              Новините не са за парлама. Те потвърждават или отхвърлят настоящия тренд, а тренда зависи от очакванията на участниците на пазара. Просто е като фасул.

Коментар

Абе виждам накъде биеш, ама честно не мога да ти хвана мисълта
                Ми новините са за парлама ей на там бием сега в какъвто свят живеем, новините не струват пукната стинка, всичко изфабрикувано, даже и по BTV и NOVA
                Ей и инветора като постнат някоя статия си я преразказват по свой начин и става счупен телефон раотата

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  ае бат snaky ти кат малките деца дееба, добри новини глусти, те новините се нагаждат според индеска еее преди години и в учебниците пише, че според новините не знам си ко, са нема братче, са гледат колко маймуни са на клона и тряя да им се приберат и жълтите стинки и се почва измислят се кризи, тъпотии, аз ако съм вътре с 1 трилион както оня индиеца Deepak Narula и сме 20 тима с такива суми и тряя да излезнем и тряя да се изфабрикува нещо как ше обясня на хората що пада толкова много, веднага числата се преправят и се пускат лоши новини ...
                  Абе виждам накъде биеш, ама честно не мога да ти хвана мисълта

Коментар

• http://www.bloomberg.com/news/2014-0...eso-sinks.html

тук zа феновете на аргентина

Коментар

От къде тръгнахме, докъде стигнахме Цялата работа беше да им кажа, че големите спекуланти вече са си хеджирали поне отчасти позициите си. С кви инструменти, през кви къщи и посредници няма никво значение. Хедж фондовете при всички положения имат достъп до такива услуги. За ритейл спекуланти като нас, е най-лесно да се ползват борсово търгуваните фючърси или опции. Не виждам изобщо какво обсъждаме.

Иначе днес пак не е тръгнала на добре работата. За сега пазара се е прицелил към 1775 и този път не е сигурно, че ще издържи. Ако не излезнат добри статистики този следобед, днес ще го счупим.

Хахо, тургай пак кафевите гащи!
                      ае бат snaky ти кат малките деца дееба, добри новини глусти, те новините се нагаждат според индеска еее преди години и в учебниците пише, че според новините не знам си ко, са нема братче, са гледат колко маймуни са на клона и тряя да им се приберат и жълтите стинки и се почва измислят се кризи, тъпотии, аз ако съм вътре с 1 трилион както оня индиеца Deepak Narula и сме 20 тима с такива суми и тряя да излезнем и тряя да се изфабрикува нещо как ше обясня на хората що пада толкова много, веднага числата се преправят и се пускат лоши новини ...

Коментар

От къде тръгнахме, докъде стигнахме Цялата работа беше да им кажа, че големите спекуланти вече са си хеджирали поне отчасти позициите си. С кви инструменти, през кви къщи и посредници няма никво значение. Хедж фондовете при всички положения имат достъп до такива услуги. За ритейл спекуланти като нас, е най-лесно да се ползват борсово търгуваните фючърси или опции. Не виждам изобщо какво обсъждаме.

Иначе днес пак не е тръгнала на добре работата. За сега пазара се е прицелил към 1775 и този път не е сигурно, че ще издържи. Ако не излезнат добри статистики този следобед, днес ще го счупим.

Хахо вече е на запек, то от тва стискане..циментирало му се л...то

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                          обикновено като се прави wеather swap се вzима средната температура zа месеца. отделно zа да влеzнес в такав контракт ти требва не само trader но и метереолог. еи преz неколко деска седат до мен трима zа един wheather trader. таке 4е у4астниците в тоzи паzар са лимитирани do houses които имамт нужните експерти

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            ДАКС-а утре е над 9500 още 1000 йоро.
                            Кеф
                            Ко с'та? Кога да го чакам ДАКС-а на 9000 че да си напазаря на "ефтиното"
                            Хаховей - вместо 9500 отиде на 9200 пак си прав дееба..

Коментар

Еееее добре, хайде, не е врат ами е шия. А тези опции на ква база се изчисляват? Сигурно по звездите. Всеки си избира инструментите според стратегията. Ако никой не ползва борсово търгуваните фючърси, те нямаше да съществуват.

обикновено като се прави wеather swap се вzима средната температура zа месеца. отделно zа да влеzнес в такав контракт ти требва не само trader но и метереолог. еи преz неколко деска седат до мен трима zа един wheather trader. таке 4е у4астниците в тоzи паzар са лимитирани do houses които имамт нужните експерти

Коментар

• Вчера гледам па сте пили ракия на маса без мене

Коментар

Working...
                                X