Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнениеМариците си заминават до няколко години. Имаха рязък скок в производството и продажбите напоследък, но това са последните издихания. Естествено, рязък завой (премахване на въглеродните квоти, разпад на ЕС или излизане на България от него и т.н.) може да промени нещата, но не бих залагал на това.
За BTU перспективата ми изглежда по-добра, нищо че пазарът не е много съгласен.
Коментар
-
Мариците си заминават до няколко години. Имаха рязък скок в производството и продажбите напоследък, но това са последните издихания. Естествено, рязък завой (премахване на въглеродните квоти, разпад на ЕС или излизане на България от него и т.н.) може да промени нещата, но не бих залагал на това.
За BTU перспективата ми изглежда по-добра, нищо че пазарът не е много съгласен.
Коментар
-
Ми и България е пример за драйв къмто лоу тек. 80-те години имахме космически туристи и 6 (шест) атомни реактора + малък за научни цели.
Затворихме атомните мощности, за да ги заменим с въглищни - Мариците.
Ама нямало плоски телевизори и затова очевидно имало някакъв технически напредък.
... Чакай да лапна повече BTU и после заедно да го пъмпваме по нета.
... Като напиша BTU и аутокоректа ми го мени на BTI. Случаенос?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПонеже имам определено несъгласие с хай тек колегите... Прочетете някоя по-техническа фантастика от преди 40-50 години. Някой представял ли си е водещата държава в Европа да е на въглища? И не, не са зелените виновни.
Ще купувам още btu май. Иначе преди време обсъждахме е едни поляци, ама ми е терсене в злоти.
[ATTACH=CONFIG]n4107236[/ATTACH]
Коментар
-
Понеже имам определено несъгласие с хай тек колегите... Прочетете някоя по-техническа фантастика от преди 40-50 години. Някой представял ли си е водещата държава в Европа да е на въглища? И не, не са зелените виновни.
Ще купувам още btu май. Иначе преди време обсъждахме е едни поляци, ама ми е терсене в злоти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тексас са стара компания наложена в производството на електроника като доставчик на електронни компоненти и са се наложили и доказали с качество.
не са в хайпа, но продуктите им се ползват от почти всеки производител на електроника.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Не е много сигурна работата тук, скоро може да има по-голямо дъно.Имам чувството, че тази тема се поддържа и администрира от него !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеEnphase Energy (ENPH)
5 годишно дъно/ за спекула/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Обясних и аз че ми се струват скъпи още ,след купих Епъла на високата цена повече се оглеждамтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
Реално и на двете места има сделки. Аз бих ползвал Амстердам от данъчни съображения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пич, ВСИЧКИ, изброени от тебе са sell. Не знам как ги нацелваш толкова точно.
Това независимо от философските въпроси за бъдещето на технологиите. Просто към 25 август 2023 г. не стават за пазаруване
Написах ти вече къде да сложиш хилядарка, щом искаш нисък риск и доходност от 10-12% годишна. Поне мисловно следи как се развива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеза ASML от къде реално се търгуват акциите гледам че на Холдинга в европа ги има от Холандия или от NASDAQ ?
- 1 like
Коментар
Коментар