Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеиначе това вчера беше най-бързата война до сега . 3 минутиI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеиначе това вчера беше най-бързата война до сега . 3 минутиCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеГазпром и Роснефт.
Знаеш ли че вече роснефта е по голям от ексона ?
Ей тоя Пут голям путъо излезе. Подвиса си опашката и избяга.
Се се надявах още ден-2 да издържи и повечко да напазарувам на 10- 20% по надоле, ма не би..... обосрался оня бляд.Аз мисля, че RTS не бива да се купува преди да стане 600-650 пункта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДобра консолидация при урана...Следващия таргет - 20
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=URA
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениепазара е са много силен шорт... днес е такъв ден в който това е особено видно. Извън портфолото котео не барам с много малки изключения правя по двайсетина трейдове на месец на акции с 50-100 евро профит от дълги, но съм скъсил Ръсел2000 малко по-агресивно от 1180 и ме обрулиха здраво - почва да става нечовешко за късите и предполагам че ръста е основно заради покриване на къси от марджин колове и слаба психика а не заради покупки
''
Скоро идва корекцията (края на Март - Април).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение"Бъфет за кризата в Украйна: Време е да се купуват акции"
Ето и човека ви го казва, купувайте акции
Незнам какво има впредвид, но аз не купувам а шортя.
Къс С&П 1870 таргет 1855.
Щом Бъфет ти говори да купуваш, шорти
пазара е са много силен шорт... днес е такъв ден в който това е особено видно. Извън портфолото котео не барам с много малки изключения правя по двайсетина трейдове на месец на акции с 50-100 евро профит от дълги, но съм скъсил Ръсел2000 малко по-агресивно от 1180 и ме обрулиха здраво - почва да става нечовешко за късите и предполагам че ръста е основно заради покриване на къси от марджин колове и слаба психика а не заради покупки
''Last edited by desperado; 04.03.2014, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКое е това?
Знаеш ли че вече роснефта е по голям от ексона ?
Ей тоя Пут голям путъо излезе. Подвиса си опашката и избяга.
Се се надявах още ден-2 да издържи и повечко да напазарувам на 10- 20% по надоле, ма не би..... обосрался оня бляд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе ме интересува, аз съм при ЕРУС-а. Имат двойно повече Газпром от рсх-то.
Вече се търгува над 3 пъти по евтино от тимаджиската ГАЗ, при това с идващ на хоризонта 8% дивидент. Смятайййй
ЕВ/ЕБИТДА вече под 2
Коментар
Коментар