IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
    Какво мислите за цената на uniliver ?
    Писано е сравнително скоро; вход, изход, основания.

Накратно - не. Голям риск за малко печалба. Предвид нелошата ликвидност в Амстердам става за отиграване, ако намери плато под 45 еврака.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      Колкото до шестака клоуна,нека първо ще направи първата си вярна прогноза,да се докаже и тогава може да дойде да говори с батковците.Засега от 5 опита ,няма успех и е със 100% НЕУСПЕВАЕМОСТ

Ъпдейт с Алтерко.Акция за която не иска да говори,но акция дала ни толкова много

https://i.imgur.com/mu2ioKM.png

Вероятно говориш за твоите 6 грешни прогнози една след друга

Дрон - Пробив с голям обем и децата знаят какво следва - последва Тотален срив - Първа греда

Алтерко - Следва срив - Алтерко проби 30лв

DOW - Другата седмица почва срива - DOW избуши кочината

DOW - След вторник съм приготвил брадвата - DOW Направи най дългата си серия от 100 години

AAPL - Снимка с брадва как се сече ябълка - Ябълката си жива и здрава

PACW - Шоуто започвало Брокеразите да се ловели за палците - Видехме кой се хвана за палците

Ти всъщност имаш ли верна прогноза напоследък???

Коментар

Какво мислите за цената на uniliver ?
        Дано се осмели шестака да ти отговори,за да го ползваш като контра индикатор
        Не се шегувам.

Коментар

• Какво мислите за цената на uniliver ?

Коментар

• Колкото до шестака клоуна,нека първо ще направи първата си вярна прогноза,да се докаже и тогава може да дойде да говори с батковците.Засега от 5 опита ,няма успех и е със 100% НЕУСПЕВАЕМОСТ

Ъпдейт с Алтерко.Акция за която не иска да говори,но акция дала ни толкова много

https://i.imgur.com/mu2ioKM.png

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              Съгласен съм, че още не са започнали да плащат истинските лихви. Щом това стане ще има рев. Не мисля обаче, че ще има намаляване на потреблението спрямо добива. Това че имаме рекордно потребление на всички времена при този добив не е устойчиво. Освен това имахме егати инфлацията и дори само заради нея нафтата е подценена.

... естествено, че са съждения. Ако и да се падам роднина на Ванга по съребрена линия.
              Терзо не мисля че нафтата ще ходи много на горе преди да удари някакво по читаво дъно

УСА все още не са в рецесия, като направят едно отрицателно тримесечие и почне да се говори за второ вероятно ще има срив на цената и едва след това ще отлепи когато рецесията вече е факт

Коментар

• Съгласен съм, че още не са започнали да плащат истинските лихви. Щом това стане ще има рев. Не мисля обаче, че ще има намаляване на потреблението спрямо добива. Това че имаме рекордно потребление на всички времена при този добив не е устойчиво. Освен това имахме егати инфлацията и дори само заради нея нафтата е подценена.

... естествено, че са съждения. Ако и да се падам роднина на Ванга по съребрена линия.

Коментар

Ти само му виж поста за Pacwest на този аутист от по-рано днес. Модерацията ми изтри реакцията, ама остави неговата неадекватна полюция.
                  То да е само това, тоя толкова греди удари напоследък че направо е за Гинес

Некой да иска зорлем не може толкова грешни прогнози да даде една след друга

Коментар

• Терзо , да ти кажа честно ме съмнява тази работа.Но не че не е възможна.
                    Краткосрочно,шипче някакво нагоре......съм съгласен.Чисто спекулативно.
                    Но от там нататък,.................нещо започнахме да подценяваме нивото на лихвите.Някак си свикнахме с тях.Пазара започна да ги приема.....ей така!А те си станаха сериозни.И в определени индустрии са си перо.И то сериозно.Не всичко е AI.
                    Изключвам войната в днешният и момент,защото с днешна дата ,просто има държави които купуват петрол без пари.И други на борсови цени.
                    Как могат да се развият там нещата,....................оставям на спецалистите.Аз не съм от тях.
                    Та средносрочно , виждам окъсани браншове и то точно тези големи консуматори на петрол.
                    Разбира се просто разсъждения.
                    Last edited by todorov_74; 26.07.2023, 23:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

И този Вторник мина като и миналия

Предполагам ще отлагаме срива пак за следващата седмица

Нема проблем все някоя седмица ще познаеш
                      Ти само му виж поста за Pacwest на този аутист от по-рано днес. Модерацията ми изтри реакцията, ама остави неговата неадекватна полюция.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                        Иначе подготовката ми за след вторник тече с пълна пара

И този Вторник мина като и миналия

Предполагам ще отлагаме срива пак за следващата седмица

Нема проблем все някоя седмица ще познаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

каврък, почваш да я обръщаш на имотната тема тука
                          Добре,спирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение

Дай да чуем концепцията,че този път нещо не ми е ясно?
                            1. краткосрочно: цената се вдига в най-лошия период от годината за нафтата
                            2. средносрочно: война, дееба + рекордна консумация
                            3. дългосрочно: добив НЯМА!

чета някакви глупости, че Щатите лъжат за наличностите, ама те винаги за всичко лъжат, та това са някакви декорации само

Коментар

Реди ли сте за нафтата част 2? После да не гледате пак отдолу?
                              Дай да чуем концепцията,че този път нещо не ми е ясно?

Коментар

Нафтата беше когато барела падна на 20 долара и моретата се задръстиха от танкери после отварянето и лафа на Байдън че петролните компании правят повече пари и от Бог,това беше сега ...я камилата я камиларя
                                каврък, почваш да я обръщаш на имотната тема тука

Коментар

X