Първоначално изпратено от dollarman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не ги следя активно. Що нямат дълг?
Аз пробвах на 175 лонг ама се усетих и с малко излязох. Сега пак чакам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
нещо за ENPH ?
Коментар
-
47,5 / 40 септемврийски спредове затворени на +74%. Добре ги заложих още преди началото на сесията. Даже се изненадвам, че са изпълнени 40 секунди след звънчето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Да, ама бай ти Джером като подпука пак лихвите - вдигнах рязко стоповете и позицията се затвори.
Това не пречи да имам сериозен интерес/Просто си подбирам внимателно момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сега горе долу ми станаха ясни нещата.Но пак трябва да знаеш коя коя компания на каква е цена спрямо това каква може да стигне ,това още ми е малко мъгла.Сега се чудя кой индексен фонд да взема ...плюс още някоя акция за цвят отстрани да има и ще има.
Стратегията ще е индексни фондове + силни акциии отстрани.,SXR8 е най капитализиран ,и VUAA между двата се чудя к8й да взема и дали да акумулиращ или разпределящ дивиденти.
Гледам че акумулиращите са може би по малко капитализирани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХехе, теслата не я мисли - заради теб си погледнах стейтмънта, купувани в периода 19-24.април на 160, разкарани на 19.юли на 295$, разликата какво прави - 84% за няма и 3 мес. Ти си специалист по годишната доходност.Ще ми я сметнеш ли колко е?
Яд ме е, че на Адобето се задействал мин. седм. стопа на 540$ (а те са купувани на 350) ама нищо не ми пречи сега пак да си ги купя на 525......//// но мисля да им дам мегдан още да се спуснат!
Коментар
-
Не съм толкоз добър като Вас,сега нали каза че Adobe ти била дългосрочна сега и нея продаваш,много лъжете в тоя форум ей!
Това не пречи да имам сериозен интерес/Просто си подбирам внимателно момента.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХехе, теслата не я мисли - заради теб си погледнах стейтмънта, купувани в периода 19-24.април на 160, разкарани на 19.юли на 295$, разликата какво прави - 84% за няма и 3 мес. Ти си специалист по годишната доходност.Ще ми я сметнеш ли колко е?
Яд ме е, че на Адобето се задействал мин. седм. стопа на 540$ ама нищо не ми пречи сега пак да си ги купя на 525......
Коментар
-
BATS са печаливша компания и обслужват дълга без сериозни затруднения. Естествено е да имаш рискова премия, иначе си дръж парите на влог. Естествено, никой не ти казва да играеш ва банк тук. Но едни 10% от капитала спокойно слагаш. Отделно BATS са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ефективни дивидентно за българин.
При Епъл де факто НЯМАШ премия, която да отговаря на риска, който поемаш!!!
Пак стигаме до най-важният урок - тук сме да печелим от акции, а не от компании. Затова най-важна е цената на придобиване. Затова от кофти компании се печели повече отколкото от готини.
Погледни на Сигъл книгата от 2005-та. Като за идиоти е написана. По принцип е тъпотия текстът, ама има таблици и исторически корелации, които могат да ти отворят очите. Другото, което за !!!ПОРЕДЕН!!! път ти предлагам е най-накрая да погледнеш как Бюфет прави парите си - няма абсолютно нищо общо с b&h
===
Утепах слона с прашка с путовете на Тайсън!!!
Стратегията ще е индексни фондове + силни акциии отстрани.,SXR8 е най капитализиран ,и VUAA между двата се чудя к8й да взема и дали да акумулиращ или разпределящ дивиденти.
Гледам че акумулиращите са може би по малко капитализирани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение253,86 USD-20,57 (-7,50%)последния месец
Юлка ,
Тая тесла да не би да се ускорява към нови опции за нов ремонт на апарта ?Ще ми я сметнеш ли колко е?
Яд ме е, че на Адобето се задействал мин. седм. стопа на 540$ (а те са купувани на 350) ама нищо не ми пречи сега пак да си ги купя на 525......//// но мисля да им дам мегдан още да се спуснат!
Last edited by Julius_BG; 07.08.2023, 20:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Усредняваш ли Каврък усредняваш ли?
Коментар
-
Бетон съм.Гледам напред айде да падат ама не с 5,10 долара.Здрав спад че да усредня
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
много си смел бре, суходолският дебне знаеш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеКъде отидоха ватници и всякакви бичета
Пак ви хванаха всички по бели гащи
Един не чух,че чака корекция,един !
А и в Шели питат за него били му намерили работа учител по рисуване
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар