преди месеци пишеше че брулил в покупка на италиански акции пък колко е верно.... само графиката може да покаже
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеLast edited by IvanG; 18.06.2014, 12:02.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
[QUOTE=hemilio;1059646676]Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениеда ама четох че май Сорос сега е дълги[/QUO
те тва е тънката работа,кога е бил дълги не е казвал,сега по вероятно да е къс
играй му на опаки на казаното
http://seekingalpha.com/article/2229...q1-2014-update
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеми бързам ми що да не бързам, няма се занимаам цял живот с тва ...
а те са пак от МНОГОТО е погледни дедо ти Сорос той е един типичен пример кавал където е напрайл най-големите далавери все от къси и още много като него ... е друго на ръка е, че са инсайдери ама тва е друга тема са ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЗащо мислиш, че ще намалеят печалбите при дрилърите?
2017-18 - готви се да видиш минимум дабъл спрямо тия ценови нива на дрилърите.
А дотогава да си събираме тлъстите дивиденти и купуваме при промоции
Ето ти една скорошна статия, общо взето съгласен с нея, имам подобни наблюдения.
http://seekingalpha.com/article/2273...h?source=yahoo
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАми ако си кът Сорос и чакаш чакаш накрая може си вземеш млада булка ;-)
Гледам тука потасиума шава шава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеми бързам ми що да не бързам, няма се занимаам цял живот с тва ...
а те са пак от МНОГОТО е погледни дедо ти Сорос той е един типичен пример кавал където е напрайл най-големите далавери все от къси и още много като него ... е друго на ръка е, че са инсайдери ама тва е друга тема са ...
Гледам тука потасиума шава шава...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБе как ги улучваме тия върхове че да продадем бе.....задобряваме
Днес вече ми е 12% по ниско от продажната, ма още по ниско може
Днес се каня малко профит да прибера, да селна по 20-25 % от дрилърите си. Снесоха си ми и 3-те дивидентите наскоро, а се търгуват дори по високо сега и с рси около 70, сидрила даже 75.
Очаквам трудни отчети нататък и при 3-те, още около годинка ще има насищане в сектора преди да тръгнат нещата яко.
Надвам се пак да допълня SDRL <35$ ESV<49$ RIG<39$
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНе говорим за бързите...а за МНОГОТО
Ти бързаш ли за някъде
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДобавка на SCO както възнамерявах до средна 25.55 сега.
Сел 1/4 PZE - с рси 79 - искаше си го
Валатилничко си е, ако направи нататък някой по сериозен дип надявам се да имам възможност да допълня. Заслужават си.
Дрилчовците ми яко ралят днес, не е зле, наскоро сичките си снесоха яйцата
Днес вече ми е 12% по ниско от продажната, ма още по ниско може
Днес се каня малко профит да прибера, да селна по 20-25 % от дрилърите си. Снесоха си ми и 3-те дивидентите наскоро, а се търгуват дори по високо сега и с рси около 70, сидрила даже 75.
Очаквам трудни отчети нататък и при 3-те, още около годинка ще има насищане в сектора преди да тръгнат нещата яко.
Надвам се пак да допълня SDRL <35$ ESV<49$ RIG<39$
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеВсъщност интересното беше на другия ден, когато бившото CEO каза, че тия гащи не били за дебели и затова се порили... след което се почна
Идеята е, че колкото и да ги помпят с реклама и медиен сапун at the end of the day си остават гащи...Както биотека at the end of the day, дупнишката фармация ще произежда същото вместо джилетката за стотинки..
Само едно нещо не може да се репликира..и всички го знаем
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо добре ама се разпорвали много лесно, което май не е най-добрата реклама за йога гащи
Идеята е, че колкото и да ги помпят с реклама и медиен сапун at the end of the day си останаха едни прости гащи...Както биотека at the end of the day, дупнишката фармация ще произежда същото вместо джилетката за стотинки..
Само едно нещо не може да се репликира..и всички го знаемI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТо и гащите на ЛУЛУ бяха тъкани в океана на пълнолуние с водорасли не знам какви си и ии.....накрая видяхме
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениемммм ньет съвсем, големите и бързите кинти са били именно от short погледни малко статистики и ше видиш ...
А за гащите на ЛУЛУ съвсем ми тряя преводач ...
Ти бързаш ли за някъдеI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар