IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• преди месеци пишеше че брулил в покупка на италиански акции пък колко е верно.... само графиката може да покаже

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

бъркаш, намалил си е късите

http://seekingalpha.com/article/2229...q1-2014-update
      Абе...не е работа на магарето да знае къде ще пасе коня...
      Last edited by IvanG; 18.06.2014, 12:02.
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• [QUOTE=hemilio;1059646676]
        Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
        да ама четох че май Сорос сега е дълги [/QUO

те тва е тънката работа,кога е бил дълги не е казвал,сега по вероятно да е къс
        играй му на опаки на казаното
        бъркаш, намалил си е късите

http://seekingalpha.com/article/2229...q1-2014-update

Коментар

• [QUOTE=gabarduk;1059646648]да ама четох че май Сорос сега е дълги [/QUO

те тва е тънката работа,кога е бил дълги не е казвал,сега по вероятно да е къс
          играй му на опаки на казаното
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
            ми бързам ми що да не бързам, няма се занимаам цял живот с тва ...
            а те са пак от МНОГОТО е погледни дедо ти Сорос той е един типичен пример кавал където е напрайл най-големите далавери все от къси и още много като него ... е друго на ръка е, че са инсайдери ама тва е друга тема са ...
            да ама четох че май Сорос сега е дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              Защо мислиш, че ще намалеят печалбите при дрилърите?
              Просто цикъла е такъв. Тая и другата година има орязване на разходи от главните клиенти съчетано с пренасищане на маркета с нови железа поръчани на корабостроителниците от основните дрилъри. Съответно и дей рейтс малко ще паднат. Ала от края на 2015 и 2016 - яко нагоре пак, особено дълбоките води.
              2017-18 - готви се да видиш минимум дабъл спрямо тия ценови нива на дрилърите.
              А дотогава да си събираме тлъстите дивиденти и купуваме при промоции

Ето ти една скорошна статия, общо взето съгласен с нея, имам подобни наблюдения.

http://seekingalpha.com/article/2273...h?source=yahoo

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                Ами ако си кът Сорос и чакаш чакаш накрая може си вземеш млада булка ;-)

Гледам тука потасиума шава шава...
                ша я взема ве колко му е ....

Коментар

а те са пак от МНОГОТО е погледни дедо ти Сорос той е един типичен пример кавал където е напрайл най-големите далавери все от къси и още много като него ... е друго на ръка е, че са инсайдери ама тва е друга тема са ...
                  Ами ако си кът Сорос и чакаш чакаш накрая може си вземеш млада булка ;-)

Гледам тука потасиума шава шава...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Бе как ги улучваме тия върхове че да продадем бе.....задобряваме
                    Днес вече ми е 12% по ниско от продажната, ма още по ниско може

Днес се каня малко профит да прибера, да селна по 20-25 % от дрилърите си. Снесоха си ми и 3-те дивидентите наскоро, а се търгуват дори по високо сега и с рси около 70, сидрила даже 75.
                    Очаквам трудни отчети нататък и при 3-те, още около годинка ще има насищане в сектора преди да тръгнат нещата яко.
                    Надвам се пак да допълня SDRL <35$ ESV<49$ RIG<39$
                    Защо мислиш, че ще намалеят печалбите при дрилърите?

Коментар

Не говорим за бързите...а за МНОГОТО

Ти бързаш ли за някъде

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Добавка на SCO както възнамерявах до средна 25.55 сега.
                        Сел 1/4 PZE - с рси 79 - искаше си го
                        Валатилничко си е, ако направи нататък някой по сериозен дип надявам се да имам възможност да допълня. Заслужават си.

Дрилчовците ми яко ралят днес, не е зле, наскоро сичките си снесоха яйцата
                        Бе как ги улучваме тия върхове че да продадем бе.....задобряваме
                        Днес вече ми е 12% по ниско от продажната, ма още по ниско може

Днес се каня малко профит да прибера, да селна по 20-25 % от дрилърите си. Снесоха си ми и 3-те дивидентите наскоро, а се търгуват дори по високо сега и с рси около 70, сидрила даже 75.
                        Очаквам трудни отчети нататък и при 3-те, още около годинка ще има насищане в сектора преди да тръгнат нещата яко.
                        Надвам се пак да допълня SDRL <35$ ESV<49$ RIG<39$

Коментар

Всъщност интересното беше на другия ден, когато бившото CEO каза, че тия гащи не били за дебели и затова се порили... след което се почна

Идеята е, че колкото и да ги помпят с реклама и медиен сапун at the end of the day си остават гащи...Както биотека at the end of the day, дупнишката фармация ще произежда същото вместо джилетката за стотинки..

Само едно нещо не може да се репликира..и всички го знаем
                          Ми прав е, на дебели нне трябва да им се дава да носят такива

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            То добре ама се разпорвали много лесно, което май не е най-добрата реклама за йога гащи
                            Всъщност интересното беше на другия ден, когато бившото CEO каза, че тия гащи не били за дебели и затова се порили... след което се почна

Идеята е, че колкото и да ги помпят с реклама и медиен сапун at the end of the day си останаха едни прости гащи...Както биотека at the end of the day, дупнишката фармация ще произежда същото вместо джилетката за стотинки..

Само едно нещо не може да се репликира..и всички го знаем

Коментар

То и гащите на ЛУЛУ бяха тъкани в океана на пълнолуние с водорасли не знам какви си и ии.....накрая видяхме
                              То добре ама се разпорвали много лесно, което май не е най-добрата реклама за йога гащи

Коментар

мммм ньет съвсем, големите и бързите кинти са били именно от short погледни малко статистики и ше видиш ...
                                А за гащите на ЛУЛУ съвсем ми тряя преводач ...
                                Не говорим за бързите...а за МНОГОТО

Ти бързаш ли за някъде

Коментар

Working...
                                X