IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Бичаци да знаете че на минетка обема на 16730 го забравихте така че до края на седмицата сме с ново дъно.мухахааа
    Архи, кво стана бе брато, пак ли ти надупчиха биците дирнико
    Ей не ме чуваш като ти казвах да ходиш да шортиш бфб-то, а не тука

Както и да е, днес и аз съм в твоя отбор. Таман слижих къс SDS на 25.66$ преди малко, все пак нов ол тайм хай имаме. Оттука насетне на 1960 и на всеки 10 пункта нагоре - добавки.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз предпочитам отделни компании. Все пак биотека е да се прави печалба в пъти, а това трудно може да стане през фондове.

Виж това http://www.finviz.com/quote.ashx?t=ENTA
      +++++++++
      Бравос, и за туй черпня имаш.
      Само дет му нямах много доверие и си взех 15 бройки само тогава, надявах се да върне още...ма йок.
      Разбрах аз що ми насочи вниманието към него - част от бъдещата конкуренция на жилетката, хубаво е да има човек и от тях

Чудех се по едно време дали да не го комбинирам с батковците му от ABBV, ма нещо не ми се нравят, много надценени ми изглеждат особено като за тия камари дълг де имат.....тоя Енанта дребосък наистина е по добрия избор.

Коментар

• Бичаци да знаете че на минетка обема на 16730 го забравихте така че до края на седмицата сме с ново дъно.мухахааа

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          Дддддда не е възкръснало мошето
          На кое викаш мошето и защо? Явно съм изтървал някакъв по-ранен момент от дискусията ...

Коментар

• Бичаци много слабо 10 двайсе бройки

Коментар

• Ето бойко борисов който де прибра от хамерика с поръчка ме дублира.и той бил възкръстнал каза.съвпадение

Коментар

• Дддддда не е възкръснало мошето

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  Ти гледай да не им дръпнат сифоня
                  ще гледаме.аз си чакам нивото 16 610

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                    според мен стимулите няма да ги пипат
                    Ти гледай да не им дръпнат сифоня
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• според мен стимулите няма да ги пипат

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Чи той тоя има 10 пъти повече артии от мене бе. Га си пича...
                        И доста го сърби май ръката, голям оборот прави.
                        Ми нормално е да има доста хартии, той ако влезе само 10 компании да кажем и като нищо ще е основен акционер в поне 5 от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Е той Сорос си разкрива портфейла всяко тримесечие. Линка който съм дал е именно към неговия портфейл.
                          Чи той тоя има 10 пъти повече артии от мене бе. Га си пича...
                          И доста го сърби май ръката, голям оборот прави.

Коментар

• Кога ще е анонса
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                              да ама четох че май Сорос сега е дълги
                              квот ще да е, то и без тва ние не можем да знаем кво е и що е, нали тряя да напрай няква публичност и да играе срещу тва, шш го еба в измамника и него ...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Абе...не е работа на магарето да знае къде ще пасе коня...
                                Е той Сорос си разкрива портфейла всяко тримесечие. Линка който съм дал е именно към неговия портфейл.

Коментар

Working...
                                X