IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Късата идея е фън и тръпка обаче..първо късите са си голям късмет колкото и абсурден да е фундамента. Второ от къси можеш да спечелиш най-много 100% ;-) Големите кинти винаги се праят около дъната...
    мммм ньет съвсем, големите и бързите кинти са били именно от short погледни малко статистики и ше видиш ...
    А за гащите на ЛУЛУ съвсем ми тряя преводач ...

Коментар

• Мтъй,гапа от сабалям при дакса е запълнен.
      Сега да видим......
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
        Късата идея и на мен ми допада ман. Понякога.
        Това, което не ми харесва е компанията. Готова е да те предаде всеки един момент.
        Гледай ги сега на премаркет. Бързат да избягат. За къде бързат?
        Късата идея е фън и тръпка обаче..първо късите са си голям късмет колкото и абсурден да е фундамента. Второ от къси можеш да спечелиш най-много 100% ;-) Големите кинти винаги се праят около дъната...
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

То и гащите на ЛУЛУ бяха тъкани в океана на пълнолуние с водорасли не знам какви си и ии.....накрая видяхме
          Късата идея и на мен ми допада ман. Понякога.
          Това, което не ми харесва е компанията. Готова е да те предаде всеки един момент.
          Гледай ги сега на премаркет. Бързат да избягат. За къде бързат?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
            баце и тва е некво копие огромно кат жилета, не знам ама ми се чини, че е в небесата и не бих си го купил, мое отчетите да са супер, но ми прилича на еверест, може и още толкоз да стане де да знам ....
            Ако е от тея фирми където взимали заеми и си изкупуали акциите ненам, а има много такиа в момента и за тва акциите висят и не падат ...
            Но дое ли време за плащане и връщане на дълговете, а то ше дое, еее тогава нема жилети неа хър мър и всичко в канала ...
            То и гащите на ЛУЛУ бяха тъкани в океана на пълнолуние с водорасли не знам какви си и ии.....накрая видяхме

Коментар

Някъде назад съм похвалил тази компания и изглежда съм я препоръчал.
              Това е било главно заради благоприятната конкурентна среда в която работи и вярвам, че този фактор ще я подкрепя дългосрочно. Редно е обаче да предупредя, че намирам мениджмънта и за посредствен и държането на акциите по време на 3-месечен отчет представлява силен риск. Следващият й отчет е на 23 юни.
              баце и тва е некво копие огромно кат жилета, не знам ама ми се чини, че е в небесата и не бих си го купил, мое отчетите да са супер, но ми прилича на еверест, може и още толкоз да стане де да знам ....
              Ако е от тея фирми където взимали заеми и си изкупуали акциите ненам, а има много такиа в момента и за тва акциите висят и не падат ...
              Но дое ли време за плащане и връщане на дълговете, а то ше дое, еее тогава нема жилети неа хър мър и всичко в канала ...

Коментар

Понеже напоследък няма страница от темата без да се спомене един - два пъти Gild,
                може ли да предположа, че съществуват компании, които стоят фундаментално по-добре и вероятно в едногодишен период ще се предстваят по-добре от нея?
                Една от тях е MU:
                http://finviz.com/quote.ashx?t=mu&ty=c&ta=1&p=d
                Нямам акции от нея в момента, понеже в момента съм впрегнал ресурса да играя хазарт на късо, а и има детайли около нея, които може да изплашат за кратко инвеститорите през това 3-месечие.
                Но е по-добра от Gild, определено
                И не може да ме упрекнете, че ви предлагам за обсъждане нещо на многогодишно тройно дъно.
                Радвам се да те видя.
                Някъде назад съм похвалил тази компания и изглежда съм я препоръчал.
                Това е било главно заради благоприятната конкурентна среда в която работи и вярвам, че този фактор ще я подкрепя дългосрочно. Редно е обаче да предупредя, че намирам мениджмънта и за посредствен и държането на акциите по време на 3-месечен отчет представлява силен риск. Следващият й отчет е на 23 юни.

Коментар

• Родилни мъки какво ли ще се пръкне

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                    е що да са скъпи IV percentile e 8%
                    еееми обясни им там кво що ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Ай ай ай, ой ой , нидей така бе Мишка, по добре ми ги подари тея пари или поне за черити ги ползвай.
                      Аз пък съм готов да шортя твоя шорт, ша та збръсни жилета да знайш
                      След ~ 2 месеца след следващия отчет сме >90$, а до коледа сме преодолели 100-ка. Може и доста повече след скуиза де виждам да се заформи на отчаяни шортаци като тебе.
                      22% съм в GILD.
                      тряя да видя едни гафики в къщи на TOS едни сметки probability и т.н. и ако е ок ебал съм ти и жилета тва с опциите нема много общо с акцията къдет прайш ти, просто продаам spred тва е, че ще стои еди къде си до еди коя си дата ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        С тези скъпи опции пак няма да ти излезе много евтино загубата.
                        е що да са скъпи IV percentile e 8%
                        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Е що бе, свършиха ти идеите ли ?
                          Поне за мене има немалко възможности дори и на тия висоти.
                          Например шорт олиото - 4% вече ми стана SCO след вчерашната добавка.
                          То ми трябва и за хедж де, ама смятам че добри пари може да донесе.
                          Ако си фен на дивидентите - спокойно можеш да си вземеш диверсифицирани такива и то от различни сектори които да ти кихат 15-16% ( и то ежемесечно) докато се ослушваш за други възможности - напр BDCL, CEFL, REM. Дори и биотехите дето спомена Равния си имат диверсифицирани варианти с над 8% дивидент - HQH, HQL. За GILD-a да не споменавам че мишока се дразни, ала за мене има поне 40-50% потенциал до другата година, т.е. все още е евтин.
                          Бол неща си има де се валят по дъната - за URA знаеш, ала и SGG, CORN, BVN, VALE, дори и руски индекс ко речеш ( особено RSXJ) и т.н. и т.н. Възможности много. Уочлиста ми има над 2 дузина позиции.
                          От пазара не ме е много страх засега. Седесарския ми шут шорт SDS ми е само 0.8%, засега. Ала на всеки % оттук насетне смятам да го удвоявам. На тия нива с разреден въздух си требе в дисагите някоя друга бутилка кислород
                          Това беше въпрос за 'капацитетите', които дават единствено съвети от сорта: купувай сега, щото аз едно време купих и сега съм добре

Аз чакам аграрите - CORN WHEAT SGG..Русия имам само че големия индекс. Има два три emerging markets които дебна. Биотека бяха далаверата преди 3 години..сега рискът е неоправдан освен за някой дей-трейд.. Даже фундаментално целия бум в healthcare-a дисконтира простотията на задължителното здравно осигуряване, което ще налее огромни пари в сектора за сметката на други бизнеси

Дилема е какво ще става с индустриалните метали..това MCP хептен се забатачи.
                          Last edited by IvanG; 17.06.2014, 12:42.

Коментар

Извинявай, но май не разбираш въпроса ми и ще го повторя трети път.

Като си толкова осведомен и начетен, какво би си купил. тази седмица т.е. сега, т.е. средата на юни 2014 а не едно време в тъмното и неясното.
                            Е що бе, свършиха ти идеите ли ?
                            Поне за мене има немалко възможности дори и на тия висоти.
                            Например шорт олиото - 4% вече ми стана SCO след вчерашната добавка.
                            То ми трябва и за хедж де, ама смятам че добри пари може да донесе.
                            Ако си фен на дивидентите - спокойно можеш да си вземеш диверсифицирани такива и то от различни сектори които да ти кихат 15-16% ( и то ежемесечно) докато се ослушваш за други възможности - напр BDCL, CEFL, REM. Дори и биотехите дето спомена Равния си имат диверсифицирани варианти с над 8% дивидент - HQH, HQL. За GILD-a да не споменавам че мишока се дразни, ала за мене има поне 40-50% потенциал до другата година, т.е. все още е евтин.
                            Бол неща си има де се валят по дъната - за URA знаеш, ала и SGG, CORN, BVN, VALE, дори и руски индекс ко речеш ( особено RSXJ) и т.н. и т.н. Възможности много. Уочлиста ми има над 2 дузина позиции.
                            От пазара не ме е много страх засега. Седесарския ми шут шорт SDS ми е само 0.8%. Ала на всеки % оттук насетне смятам да го удвоявам. На тия нива с разреден въздух си требе в дисагите някоя друга бутилка кислород
                            Last edited by pipbel; 17.06.2014, 12:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              ше я шортирам с опциони, че ще стои под 90 и те тва е, ако иска да стои там къде е са, ако ще на 30 да хои или 85, все ми е тая ... само треа да погледна калкулациите на опционите кво показват у TOSa ... и ебал съм ти жилета ...
                              Ай ай ай, ой ой , нидей така бе Мишка, по добре ми ги подари тея пари или поне за черити ги ползвай.
                              Аз пък съм готов да шортя твоя шорт, ша та збръсни жилета да знайш
                              След ~ 2 месеца след следващия отчет сме >90$, а до коледа сме преодолели 100-ка. Може и доста повече след скуиза де виждам да се заформи на отчаяни шортаци като тебе.
                              22% съм в GILD.

Коментар

• дойче банк вече тръгна

Коментар

Working...
                                X