Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Абе я да беше купил преди 15 години два индекса и 5-6 акции да видим дали е хазарт
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеКавръков , от тази дискусия с доходността пари няма да изкараме.Кажи че е била месечна или седмичната ти доходност и да се приключва.Като я докараш до годишна , пак ще се похвалиш .............и така.Мир да има!
Сега кажете как го виждате златото от тук нататък през годината.Защото златокопачите не са на никак лоши цени при тази моментната на златото.Имайте в предвид ,че и при тях някой консумативи поспаднаха,а цената на металчето държи много сериозно,въпреки лихвите,въпреки бондовете.Разбира се ако падне под 1900 ,ще има и по-добри цени .Въпросът е че аз леко започвам да се съмнявам.Ако това ще става трябва да е скоро.Защото според мен ,няма да мине много време и кулата от карти ще започне по един или друг начин да се заклаща.А тогава обикновенно е късно за вход.
Та кажете как ги виждате нещата вие?
NEM
AEM
GOLD
RGOLD
Е към своя край
За сега нямам намерение да излизам от
NEM
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеКавръков , от тази дискусия с доходността пари няма да изкараме.Кажи че е била месечна или седмичната ти доходност и да се приключва.Като я докараш до годишна , пак ще се похвалиш .............и така.Мир да има!
Сега кажете как го виждате златото от тук нататък през годината.Защото златокопачите не са на никак лоши цени при тази моментната на златото.Имайте в предвид ,че и при тях някой консумативи поспаднаха,а цената на металчето държи много сериозно,въпреки лихвите,въпреки бондовете.Разбира се ако падне под 1900 ,ще има и по-добри цени .Въпросът е че аз леко започвам да се съмнявам.Ако това ще става трябва да е скоро.Защото според мен ,няма да мине много време и кулата от карти ще започне по един или друг начин да се заклаща.А тогава обикновенно е късно за вход.
Или ако чака война и да има някоя кесия за бягане нещо такова.Златокопачите там риска е много неясен.Имам усещането че хубаво като сринат Украйна много бързичко ще се разберат да я възстановяват,от тая глвдна точка го казвам последните години театъра е такъв че трябва хубаво да се гледа зад завесите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Погледни си пак акаунта и ми кажи виждаш ли си 36% годишна доходност в акаунта
Коментар
-
Кавръков , от тази дискусия с доходността пари няма да изкараме.Кажи че е била месечна или седмичната ти доходност и да се приключва.Като я докараш до годишна , пак ще се похвалиш .............и така.Мир да има!
- 1 like
Коментар
-
Я ми кажи как се смята лихвен процент даден от банката за 6 месеца на годишна база ?
Дели се годишната лихва на 12 и се умножава по броя месеци за който ти е даден депозита като срок ,нали така и обратно месечната доходност лесно може да се умножи по 12 за да видиш каква е годишната спрямо изминалия месец подчертавам обаче към днешна дата ,как вървиш като потенциал ,ясно че годината не е минала и не се знае дали ще е такава
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
..... и смятат годишна доходност на месечна база!
Дели се годишната лихва на 12 и се умножава по броя месеци за който ти е даден депозита като срок ,нали така и обратно месечната доходност лесно може да се умножи по 12 за да видиш каква е годишната спрямо изминалия месец подчертавам обаче към днешна дата ,как вървиш като потенциал ,ясно че годината не е минала и не се знае дали ще е такава
Коментар
-
Нищо не е ясноНа дъно разпродават тия дето играят хазарт от днеска за утре
- 1 like
Коментар
-
Още ли не си разбрал ,че борсата е най големият хазарт
Коментар
-
Нищо не е ясноНа дъно разпродават тия дето играят хазарт от днеска за утре
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ясно ще разпродадеш точно на дънотоНа дъно разпродават тия дето играят хазарт от днеска за утре
Коментар
-
Ясно ще разпродадеш точно на дъното
Last edited by X_Y; 28.07.2023, 14:19.
- 1 like
Коментар
-
Да ти кажа не ме интересува какво предстои ,защото първо не съм набил много пари ,второ съм си сметнал предварително потенциалните загуби и печалби в едни близко бъдеще и така .
Защо ти трябваше да чакаш срив след като знаеш че в дългосрочен план ще си на плюс
- 1 like
Коментар
Коментар