IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Златото какво да го гледаме ?14 години все една и съща цена .Злато се купува само в спокойни времена за несигурни такива.Сега ако някой си мисли че времената са спокойни...да купува. Кратко точно и ясно.Аз купих така за адета някоя жълтици но под 1800 долара малко под тая цена и сега гледам нищо кой знае какво не съм захлебил
    Или ако чака война и да има някоя кесия за бягане нещо такова.Златокопачите там риска е много неясен.Имам усещането че хубаво като сринат Украйна много бързичко ще се разберат да я възстановяват,от тая глвдна точка го казвам последните години театъра е такъв че трябва хубаво да се гледа зад завесите
    жълтици купувал, абе Каврък на колко години си че си на жълтица и сребърник с ценните метали

Коментар

Абе я да беше купил преди 15 години два индекса и 5-6 акции да видим дали е хазарт
      Купуването на широк пасивен индексен фонд е по дефиниция хазарт. Ей така, да хвърлиш пари за 500 компании, дето половината не си им чувал името и да обявиш, че не играеш хазарт е комедия.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
        Кавръков , от тази дискусия с доходността пари няма да изкараме.Кажи че е била месечна или седмичната ти доходност и да се приключва.Като я докараш до годишна , пак ще се похвалиш .............и така.Мир да има!

Сега кажете как го виждате златото от тук нататък през годината.Защото златокопачите не са на никак лоши цени при тази моментната на златото.Имайте в предвид ,че и при тях някой консумативи поспаднаха,а цената на металчето държи много сериозно,въпреки лихвите,въпреки бондовете.Разбира се ако падне под 1900 ,ще има и по-добри цени .Въпросът е че аз леко започвам да се съмнявам.Ако това ще става трябва да е скоро.Защото според мен ,няма да мине много време и кулата от карти ще започне по един или друг начин да се заклаща.А тогава обикновенно е късно за вход.
        Та кажете как ги виждате нещата вие?
        Според мен промоцията при
        NEM
        AEM
        GOLD
        RGOLD
        Е към своя край
        За сега нямам намерение да излизам от
        NEM

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
          Кавръков , от тази дискусия с доходността пари няма да изкараме.Кажи че е била месечна или седмичната ти доходност и да се приключва.Като я докараш до годишна , пак ще се похвалиш .............и така.Мир да има!

Сега кажете как го виждате златото от тук нататък през годината.Защото златокопачите не са на никак лоши цени при тази моментната на златото.Имайте в предвид ,че и при тях някой консумативи поспаднаха,а цената на металчето държи много сериозно,въпреки лихвите,въпреки бондовете.Разбира се ако падне под 1900 ,ще има и по-добри цени .Въпросът е че аз леко започвам да се съмнявам.Ако това ще става трябва да е скоро.Защото според мен ,няма да мине много време и кулата от карти ще започне по един или друг начин да се заклаща.А тогава обикновенно е късно за вход.
          Златото какво да го гледаме ?14 години все една и съща цена .Злато се купува само в спокойни времена за несигурни такива.Сега ако някой си мисли че времената са спокойни...да купува. Кратко точно и ясно.Аз купих така за адета някоя жълтици но под 1800 долара малко под тая цена и сега гледам нищо кой знае какво не съм захлебил
          Или ако чака война и да има някоя кесия за бягане нещо такова.Златокопачите там риска е много неясен.Имам усещането че хубаво като сринат Украйна много бързичко ще се разберат да я възстановяват,от тая глвдна точка го казвам последните години театъра е такъв че трябва хубаво да се гледа зад завесите

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Погледни си пак акаунта и ми кажи виждаш ли си 36% годишна доходност в акаунта
            Поправих се ...прогноза беше

Коментар

• Кавръков , от тази дискусия с доходността пари няма да изкараме.Кажи че е била месечна или седмичната ти доходност и да се приключва.Като я докараш до годишна , пак ще се похвалиш .............и така.Мир да има!

Коментар

• Мда, доста хора бъркат "доходност" и "лихва". И после реват, де.

Коментар

Я ми кажи как се смята лихвен процент даден от банката за 6 месеца на годишна база ?
                  Дели се годишната лихва на 12 и се умножава по броя месеци за който ти е даден депозита като срок ,нали така и обратно месечната доходност лесно може да се умножи по 12 за да видиш каква е годишната спрямо изминалия месец подчертавам обаче към днешна дата ,как вървиш като потенциал ,ясно че годината не е минала и не се знае дали ще е такава
                  Погледни си пак акаунта и ми кажи виждаш ли си 36% годишна доходност в акаунта

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

..... и смятат годишна доходност на месечна база!
                    Я ми кажи как се смята лихвен процент даден от банката за 6 месеца на годишна база ?
                    Дели се годишната лихва на 12 и се умножава по броя месеци за който ти е даден депозита като срок ,нали така и обратно месечната доходност лесно може да се умножи по 12 за да видиш каква е годишната спрямо изминалия месец подчертавам обаче към днешна дата ,как вървиш като потенциал ,ясно че годината не е минала и не се знае дали ще е такава

Коментар

Нищо не е ясно На дъно разпродават тия дето играят хазарт от днеска за утре
                      ..... и смятат годишна доходност на месечна база!

Коментар

Още ли не си разбрал ,че борсата е най големият хазарт
                        Абе я да беше купил преди 15 години два индекса и 5-6 акции да видим дали е хазарт

Коментар

Още ли не си разбрал ,че борсата е най големият хазарт

Коментар

Ясно ще разпродадеш точно на дъното

Коментар

Ясно ще разпродадеш точно на дъното
                              То реално дъното не може да се оформи докато не се предадат и последните ентусиасти

Last edited by X_Y; 28.07.2023, 14:19.

Коментар

Да ти кажа не ме интересува какво предстои ,защото първо не съм набил много пари ,второ съм си сметнал предварително потенциалните загуби и печалби в едни близко бъдеще и така .
                                Добра логика ама що не я приложи и при имотите преди няколко години особено като купуваш за лично ползване а не за спекула?

Защо ти трябваше да чакаш срив след като знаеш че в дългосрочен план ще си на плюс

Коментар

Working...
                                X