Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аве, не съм много сигурен. gbp е бая надценена и обезценката спрямо долара може да задържи цените.
Аз по-скоро съм за WJG. Откак ни светна го следя много внимателно. Не мога да напълня истински заради тъпия дълг в лири.
Последното вдигане на лихвата вероятно ще съвпадне с влизането на УК в рецесия това ще е добрият момент за покупка
Относно FTSE100 точно високият паунд и сравнително високите нива на акциите в момента не ги прави апетитни за чужденците и за това очаквам да качва още около седмица следа това да се балтави известно време и до към краят на Септември да направи едно качествено задълбаване
Искаше ми се първото шортене да е над 7800 но може и да влезна по рано за да не пропусна врътката
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеКаврък мани майтапа виж на твоята платформа можеш ли да играеш къси на FTSE100 и си зареди пари да имаш
Като ги шорта ще ти пиша, ако не изкараш пари нема повече да ми говориш
Аз по-скоро съм за WJG. Откак ни светна го следя много внимателно. Не мога да напълня истински заради тъпия дълг в лири.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Оня ден нали разправяше че прозореца при Ябълката се бил затворил
Днес гледам че пак се отворил ще скачаш ли?
Това е дереджето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Как са овошкитепръскаш ли
Коментар
-
Оня ден нали разправяше че прозореца при Ябълката се бил затворил
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Чакай малко ,сега тепърва почвам аз
- 1 like
Коментар
-
Чакай малко ,сега тепърва почвам азпръскаш ли
- 2 Харесвания
Коментар
-
Загубил съм потенциални печалби и съм само +12% , а фалиралият няколко акаунта петърчо не може да го преживее
Ама и той като тебе няма правилен ход от сумати време какъв да ви е резултата
Коментар
-
Toй губещ ли е ?
Какво е загубил ?
Ама и той като тебе няма правилен ход от сумати време какъв да ви е резултата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Още по- интересно е когато губещи играчи като шестака и някои други,с 3 прогнози до момента и трите грешни ! да дават "умни съвети" на Кавръка как да печелел ??
Ами първо ти се научи,пък тогава го "учи"
Какво е загубил ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЧудя ви се на акъла какво му се вързвате изобщо на щуротиите
Ами първо ти се научи,пък тогава го "учи"
- 1 like
Коментар
-
Естее Лаудер на - 55% от върха е една идея пресилено. Вярно че маржовете са под натиск и Скин Кеър сегмента им попиля отчета, обаче в останалите дивизии продажбите са по скоро стабилни. Кеш флоуа е също под натиск - има шанс ако не се стабилизират скоро да постави дивидента под риск.
Предполагам че краткосрочно ще продължат да са под натиск, но тези нива не са лоши ако някой търси нещо в дългосрочен план. /над 5 години/. Козметичният пазар не уаууууу като растеж, но пък е относително стабилен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Чудя ви се на акъла какво му се вързвате изобщо на щуротиите
Коментар
Коментар