Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Загубил съм потенциални печалби и съм само +12% , а фалиралият няколко акаунта петърчо не може да го преживее
Ама и той като тебе няма правилен ход от сумати време какъв да ви е резултата
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Toй губещ ли е ?
Какво е загубил ?
Ама и той като тебе няма правилен ход от сумати време какъв да ви е резултата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Още по- интересно е когато губещи играчи като шестака и някои други,с 3 прогнози до момента и трите грешни ! да дават "умни съвети" на Кавръка как да печелел ??
Ами първо ти се научи,пък тогава го "учи"
Какво е загубил ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЧудя ви се на акъла какво му се вързвате изобщо на щуротиите
Ами първо ти се научи,пък тогава го "учи"
- 1 like
Коментар
-
Естее Лаудер на - 55% от върха е една идея пресилено. Вярно че маржовете са под натиск и Скин Кеър сегмента им попиля отчета, обаче в останалите дивизии продажбите са по скоро стабилни. Кеш флоуа е също под натиск - има шанс ако не се стабилизират скоро да постави дивидента под риск.
Предполагам че краткосрочно ще продължат да са под натиск, но тези нива не са лоши ако някой търси нещо в дългосрочен план. /над 5 години/. Козметичният пазар не уаууууу като растеж, но пък е относително стабилен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Чудя ви се на акъла какво му се вързвате изобщо на щуротиите
Коментар
-
Ама като им дам акъл за нещо дето им бяга и им светва така накъде е посоката слушкат не врякат много иначе са топ инвеститори
Кавръков ако хората тук те слушат тебе и петърчо за посоката да са се удавили отдавна като вас двамата
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Чудя ви се на акъла какво му се вързвате изобщо на щуротиите
Коментар
-
Нищо не си обсъдил това че си постнал прочетено някъде нещо не е обсъждане
И не е проблем да попиташ, но когато ти се отговори ти пренебрегваш казаното и на хората им писна да си губят времето да ти отговарят
Пет пъти ти се каза че фондовете са шитня но ти продължаваш да обясняваш как баш там е истината
Е как очакваш да получавш смислени отговори?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Чакай сега !
Обсъдих най-голямото IPO на NASDAQ за настоящия момент ,и ми се отговаря все едно питам как ще се представя бакалията на бай Гошо !
Това питам пак каква тема е ?За търговия с опции ,за инвестици,за акции ,борси и т.н. или темата за путовете и коловете ?
Това не го разбирам ,акаунта ми не позволява такива опции ,така или иначе ,но ако ще си говорим глупости го кажете и да се приключва
И не е проблем да попиташ, но когато ти се отговори ти пренебрегваш казаното и на хората им писна да си губят времето да ти отговарят
Пет пъти ти се каза че фондовете са шитня но ти продължаваш да обясняваш как баш там е истината
Е как очакваш да получавш смислени отговори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Cash secured puts са много добър инструмент да генерираш доходност докато чакаш да купиш компания от списъка ти, недостатък е че акаунта трябва да е по-голям.
Коментар
-
Терзо загуби повече от една година за да научи как работи системата и в момента го поднася на готово
Това че ти не можеш да вденеш материят си е твой проблем
Като искаш да е интересна дискусията купи продай нещо и сподели твоят опит
Обсъдих най-голямото IPO на NASDAQ за настоящия момент ,и ми се отговаря все едно питам как ще се представя бакалията на бай Гошо !
Това питам пак каква тема е ?За търговия с опции ,за инвестици,за акции ,борси и т.н. или темата за путовете и коловете ?
Това не го разбирам ,акаунта ми не позволява такива опции ,така или иначе ,но ако ще си говорим глупости го кажете и да се приключва
Коментар
-
Е то какво остава да четем само за опции ,колци и путове ,доколкото ми е известно инвестициите не са само покупка и продажба на опции или да прекръстите темата на КОЛ ТЕМА ИЛИ ПУТ ТЕМА ,поне да са наясно хората ?
Коментар
-
Е то какво остава да четем само за опции ,колци и путове ,доколкото ми е известно инвестициите не са само покупка и продажба на опции или да прекръстите темата на КОЛ ТЕМА ИЛИ ПУТ ТЕМА ,поне да са наясно хората ?
Това че ти не можеш да вденеш материят си е твой проблем
Като искаш да е интересна дискусията купи продай нещо и сподели твоят опит
Коментар
Коментар