If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Терзиев, TRMD може ли да падне под 20 според теб, както е тръгнало...
Като нищо. 3 млрд. вече е малка компания и лесно се ебава цената. Затова без стопове надолу, а нагоре лимита да е някаква луда цена.
Обаче е изключително малко вероятно. По-скоро в понеделник ще скокне. Имаш 1,20 дивидент, който разпределят другата седмица. Смятам, че цена към риск продължава да е чудесно съотношението.
Не забравяйте обаче, че това са парекселанс циклични, не търси единствено дивидента, а продавай овреме.
Стига с тея празни приказки
От Шели източих толкова пари,колкото ти за 10 год на къра в Англия няма да можеш изкараш.
Казах ти тогава,слушай стария вълк и налазвай,ти не ,ново дъно.
Ново дъно пък то,-330% наобратно
Някъде да си написал че влизаш в Шели и че излизаш???
да не би най накрая да виждаме признание че Петърчо ти е старият ник щото с този такива неща не си писъл
Ти първо кажи какво си познал та се изживяваш на експерт
Дай цитирай някое твое старо мнение дето да си познал
За тия дето не си познал всички знаят и за Шели и за американските индекси
Стига с тея празни приказки
От Шели източих толкова пари,колкото ти за 10 год на къра в Англия няма да можеш изкараш.
Казах ти тогава,слушай стария вълк и налазвай,ти не ,ново дъно.
Ново дъно пък то,-330% наобратно
Да кажеш да сбъркаш с,5 ,10% ок,ай 20,30% може,50% вече е абсурдно,пък ти ги закова на 330%
Топ резултат несъмненно от топ идиот.
То и на мен така ми се струва, ама въпросът е кога ще дойдат купувачите.
Valaris е най-стабилна финансово. Rig най-търгувана и със седмични опции. Borr изглеждат най-подценени.
Нови платформи де факто не се строят и би трябвало да сме на дъното на цикъла... Обаче може да има някой фалит преди това.
Аз съм най-вече в RIG, но не защото за сай-добри, а защото имат добра ликвидност. Ето borr нямат даже страйк 4 на опциите. Иначе съм на -15% и то защото допълвах по пътя надолу. Повече няма да допълвам, защото виждам танкерите като доста по-добра сделка в момента.
Терзиев, TRMD може ли да падне под 20 според теб, както е тръгнало...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Незнам за какъв Бъфет сънуваш но всички знаят за твоята с 300% обратна прогноза в Шели дето обяви срив от 24лв
Твои са и няколко други рекорда
Ти си единственият дето миналата година шорти най дългата дневна серия на ДАУ
Изцепките ти за Дрона дето поемал нагоре с голям обем
За американските индекси дето ги шортиш втора година
Реално за 2г си познал едно покачване на Шели от 16 на 24 с 50% и то със старият ти профил и после обърка с 300%
С новият ти профил нямаш и една верна прогноза
Продължавай все така ти си основен анти индикатор в тази тема
Николайчо ряпа да яде пред теб Една буква няма вярна от горното
Виж за обратната ти прогноза в Шели има много доказателства.Кажи защо там така се объркa с едни 330%
Свърши лятото ,съответно брането на ягоди в Англия и топ контра индикатора,с доказана обратна прогноза от 330% пак се опитва да се прави на Бъфет.
Би ли отговорил,защо не ти се получиха нещата и какъв познавач на пазара може да е човек с 330% обратна прогноза
Valaris е най-стабилна финансово. Rig най-търгувана и със седмични опции. Borr изглеждат най-подценени.
Нови платформи де факто не се строят и би трябвало да сме на дъното на цикъла... Обаче може да има някой фалит преди това.
Аз съм най-вече в RIG, но не защото за сай-добри, а защото имат добра ликвидност. Ето borr нямат даже страйк 4 на опциите. Иначе съм на -15% и то защото допълвах по пътя надолу. Повече няма да допълвам, защото виждам танкерите като доста по-добра сделка в момента.
Притежавам акции на TK с цена на влизане малко над 3 долара, но все още не се решавам да закупя нещо ново. Благодаря Ви за обратната връзка.
С навлизането на Николайчо,Асенчо,шестака и радомирския (той поне има някакви печалби момчето) нивото в темата спадна драстично ,но нека като ги отпусне адреналиновия шок да погледнат тази графика
Споделете мнение за BORR и RIG. Следя ги отдавна и ми се струва, че е удобен момент за влизане с хоризонт 2-3 години и двуцифрен таргет за акциите.
Коментар