Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениевреме е да се пълни гап на 13000,точно
Де го хахото,да му благодаря,че остави малко хляб и за мецанитеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAйдее, на хаирлия да е.
250 артии на 13.87. New 8Y low.
Таргет - 23-24 $
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAйдее, на хаирлия да е.
250 артии на 13.87. New 8Y low.
Таргет - 23-24 $
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеOoo, точни сте както винаги
И Статойл и Ени и Тотал са ми твърдо на монитора от над година и си ги следя.
Както и БиПи, Трансошън и Енско плюс КонокоФ. и Шеврон.
Всички с дивиденти от 3.5 до 6%
Но предпочитам да си ги търгувам като почна с интерактива август.
Браса най вече ме притеснява че отскочи ли сега може и да не го видя в обозримо бъдеще под 15.5-16$
За момента мога да отделя само 4К в $ да си взема през ИП-то ( 20$ ком-на)
250-300 артии петробрас или 150 браса плюс 40 енита. Ще видим.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАз защо не Статойл? Показателите и са по-добри а и перспективите ми харесват повече
И Статойл и Ени и Тотал са ми твърдо на монитора от над година и си ги следя.
Както и БиПи, Трансошън и Енско плюс КонокоФ. и Шеврон.
Всички с дивиденти от 3.5 до 6%
Но предпочитам да си ги търгувам като почна с интерактива август.
Браса най вече ме притеснява че отскочи ли сега може и да не го видя в обозримо бъдеще под 15.5-16$
За момента мога да отделя само 4К в $ да си взема през ИП-то ( 20$ ком-на)
250-300 артии петробрас или 150 браса плюс 40 енита. Ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПичове - дайте набързо 1 мнение че нищо чудно днес след няколко часа да похарча поне 1/3 от дивидента на терата за петробрас.
Още не съм готов с акаунта на ИБ (планиран за август), а не ми се ще да изпусна питомното...а и после почти 5 дена няма да съм около компа.
В момента на 8 годишно дъно след последните шамари от брадатия плешивец и вълненията в Бразилия. Най разпродаден заедно с Ени от целия O&G сектор.
Наясно съм с аргументите против, ма мисля до голяма степен са калкулирани вече и дори преиграни. Има потенциал за мене от поне 50-60% на годишна база.
Търгува се 2% нагоре на примаркет в момента на 14.35$
http://finviz.com/quote.ashx?t=PBR&ty=c&ta=0&p=m
ПС И на мене като змийчов малко фалшименто от страна на дирижъорите ми звучи това натискане. Слушах внимателно цялата реч на Барнито и ми е много чудно какво толкова каза, дето не е било до голяма степен очаквано...
Личното ми мнение е, че е падащ нож. Има аргументи за корекция след гап-а и волюм спайка, но гледайки предният път след тази ситуация какво е направила акацията, не съм сигурен и за това.
Каза, че си запознат с аргументите против за това няма да натяквам, не бих те посъветвал за покупка, ако няма нещо фундаментално, което не знам.
Поздрави!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПичове - дайте набързо 1 мнение че нищо чудно днес след няколко часа да похарча поне 1/3 от дивидента на терата за петробрас.
Още не съм готов с акаунта на ИБ (планиран за август), а не ми се ще да изпусна питомното...а и после почти 5 дена няма да съм около компа.
В момента на 8 годишно дъно след последните шамари от брадатия плешивец и вълненията в Бразилия. Най разпродаден заедно с Ени от целия O&G сектор.
Наясно съм с аргументите против, ма мисля до голяма степен са калкулирани вече и дори преиграни. Има потенциал за мене от поне 50-60% на годишна база.
Търгува се 2% нагоре на примаркет в момента на 14.35$
http://finviz.com/quote.ashx?t=PBR&ty=c&ta=0&p=m
ПС И на мене като змийчов малко фалшименто от страна на дирижъорите ми звучи това натискане. Слушах внимателно цялата реч на Барнито и ми е много чудно какво толкова каза, дето не е било до голяма степен очаквано...Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар