If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Коя позиция искаш да защитиш ? Мнго често при мен дивидента избива двойно пут опцията ми. Например стелантис, мерцедес, KSS и онзи белгийски доставчик на интернет са такива...
Не мога да повярвам, че държиш едновременно и Стелантис и Мерцедес. Още ме е яд задето не продадох Рено-то когато бяха над 50 евро.
Едно време не е било толкова скъпо. Да пример за подходящ страйк, защото 3% от портфейла за 20-25% защита някак не ми се връзва на масрафа.
Коя позиция искаш да защитиш ? Мнго често при мен дивидента избива двойно пут опцията ми. Например стелантис, мерцедес, KSS и онзи белгийски доставчик на интернет са такива...
Фармата им не е зле, но агрото много дърпа назад. Много сериозни загуби и от обменен кур.
Аз обаче се надявах на чудесна фарма, което да компенсира фигните на другите места. Не би. Това +, че всичкото Германия умря е достатъчно за разпродажби и прехвърляне за купуване зад океана.
Там е истината. Имам един ETF - ARKK. за една седмица (след Тръмпи) избухна с 25%. C също се развива много добре. Само GOOGL нещо няма тяга (засега). Заложил съм доста въдици, чакам рибата...
Чакам TRMD на пусия под 20. Ако стане влизам all in...
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Взех ей сега на 21.35 още 7 бр. към досегашните ми 7 на 44 и сега ще чакам на Байер да им просветне пред очите...някой ден.
Фармата им не е зле, но агрото много дърпа назад. Много сериозни загуби и от обменен кур.
Аз обаче се надявах на чудесна фарма, което да компенсира фигните на другите места. Не би. Това +, че всичкото Германия умря е достатъчно за разпродажби и прехвърляне за купуване зад океана.
Неговата борба е по скоро за заяждане от чиста завист към останалите инвеститори. Сам не разбира, че това яде организма отвътре и носи болести. Абе, радвай се на успехите на хората, не се самоизяждай от яд заради тях...ще ти донесе душевен мир, не терзания...
Прекрасно се описваш.
Отностно хората с успехи,те не се радват на 300$ като малки деца и дс го повтарят по 3-4 пъти.Прав ли съм или да
при който няма и една вярна са абсолютно без значение
но той се бори за участие
Неговата борба е по скоро за заяждане от чиста завист към останалите инвеститори. Сам не разбира, че това яде организма отвътре и носи болести. Абе, радвай се на успехите на хората, не се самоизяждай от яд заради тях...ще ти донесе душевен мир, не терзания...
Коментар