IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ало мечките,оляхте се бре
    ай стига толкоз,казах и аз искам ляб.то,не смея да си купя нещо.а съм посегнал а е тръгнало по мечки
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      Кастро а захарницата до кога ше я търпим до къде 50рка или за по на горе, мене ми се чини на 50 да ги изоставя, ако скокнат до там или ...
      Докат сложа поне едни 60%, т.е докъм 68-70$

ПС Я да се радиоактивирам аз с една закуска уранец, на 12$ с 16рси и кеш бол - как да се удържи контрарно чиляк, оно си плаче кат бебе за взятка....

Най много да цъфне сегинка 4-те д-та да ми обяснява как олиото и ураня нямали бъдеще...гаче сме с 50 годишен хоризонт..
      Last edited by pipbel; 08.10.2014, 18:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Закрих си болшинството къси, само 1% остана.
        Сега с над 25% кеш се чудя де да го намърдам...
        Чи и даже зрънчовците и дрилърите на зеленко днес .

Ослушвам се за UCO, ма мисля да поизчакам още малко дано се скине та да напълня по евтинко
        Инак оня палавник GDXJ почти ме облизва вече на първата засада на 31$..ще има още доста до 24-25 $

Някакви други идеи ?
        мани го GDXJ аз ги махнах само SSRI държа, те са ракета голема сега даже чакам на 5.30 ако ме огрее да пълня пак ... А SSRI са един компонент от кошницата на GDXJ тъй, че не се плаши слагай там и после double, може и tripple ...

Кастро а захарницата до кога ше я търпим до къде 50рка или за по на горе, мене ми се чини на 50 да ги изоставя, ако скокнат до там или ...
        Last edited by michaelis; 08.10.2014, 13:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          абе еврейчето хухо беше казал на шумахера да пуска дълги от 9500 . страхотна прогноза благодарим
          Всеки си има глава на раменете,не само за равновесие да я ползва

Аз по препоръки не търгувам

Сега да видим Хахо в 8к ерията колко ще му е комфортно
          може да направи лек реверс сега,а може и директно да ходи да асвалтира дупката на 8500
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• абе еврейчето хухо беше казал на шумахера да пуска дълги от 9500 . страхотна прогноза благодарим

Коментар

• утре ме съмнява лек гърч нагоре, като пуснат минутите на FOMC и се усетят, че никой всъщност не евава да качва лихви скоро
              До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• пипчо купувай ще се качва всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Закрих си болшинството къси, само 1% остана.

Ослушвам се за UCO, ма мисля да поизчакам още малко дано се скине та да напълня по евтинко
                  Инак оня палавник GDXJ почти ме облизва вече на първата засада на 31$..ще има още доста до 24-25 $

Някакви други идеи ?
                  изчакай още
                  слез по-надолу и чакай, те сами ще се наденат
                  Last edited by tony1975; 08.10.2014, 00:19.

Коментар

• Закрих си болшинството къси, само 1% остана.

Някакви други идеи ?

Коментар

• още не са . но баба ванга ми каза че ще стане

Коментар

• Тия американци здравата се насраха днеска.

Коментар

• аз като бием обема затварям незнам може и да не стане днеска ама ще стане . после ще гледам . ако падне още поне ще има падане . яхуууууууууууууууууу

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            нц. нещете чутури няма да ви казвам . то все едно не се вижда
                            аз тъй или иначе преместих всичко в IB там неам DAX CFD или поне не съм гледал спрех CFDто само на опции на SPX, RUT и акциони минах - повече жълтици от CFD и не треперим вече да му бдим над фашагата да ми подскача като побъркано ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              абе ти си феноменален ве от твойте чутури нема ли нешо на фронта ?....
                              нц. нещете чутури няма да ви казвам . то все едно не се вижда

Коментар

• иеж ба чичо иеж

Коментар

Working...
                                X