Вчера и днес е благодат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеРавновесие, ти вчера изяде ли дръвцето?
Чисто любопитство
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеRavnovesie, ти вчера беше песимист за чуждите пазари. Възможно е другата седмица да си промениш мнението за БФБ. Все пак Forex Master e надежден индикатор.
Единствената причина да се инвестира на БФБ е ако българската икономика расте поне с два пъти по-бързи темпове от германската. Ако това не се случва не виждам защо просто да не инвестирам в германската.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеДа,ама машините са по-прогнозируеми!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеМашините като включат нагоре тренда става як. Защото самите машини играят по тренда и го подържат.
Всеки който играе на запад - особено в САЩ не трябва да забравя че срещу него стои машина, а не човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеТаз седмица зелено,другата, тест още веднъж и тогава ша видим!!!Дим да вим!!!
Всеки който играе на запад - особено в САЩ не трябва да забравя че срещу него стои машина, а не човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ по какво съдиш,аз например мисля че утре черния петък пак ще тестват дъната ,поне още веднъж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВчера Forex Masеtr се подиграваше на биковете на NYSE. Днес плюеше по БФБ. Човек може да го изслушва внимателно и да прави обратното. Интересен индикатор, който много рядко може да те подведе.
Аз лично предпочитам Софикс да играе с по-малко нагоре надолу според новоните и настроенията на запад. Вместо да скача като полудял по един месец в годината или да пада като камък пак в същия период.
Тези равни линии дето има тенденция да ги чертае нищо хубаво не носят. Когато върви такава линия а на запад върви нагоре или надолу това просто означава че в Софикс се натрупва напрежение или за нагоре или за надолу. И някой ще си загуби парите много много бързо - все едно дали е продал когато е било редно да държи или защото е купил когато е било редно да продава.
Всеки следяш представянето на компаниите ни би трябвало да е наясно че те не са изолирани от света. Индустрията се влияе от поръчки в европа. Туризма ни се влияе от това колко са готови да харчат западните туристи. Банките ни се влият от усещането за риск и цената на ресурса. АДСИЦите се влият от достъпността до кредити на купувачите. Всичко е навързано. И в същото време институционалните ни инвеститори дремят и си бъркат по дупките, до като всичко не стане очевидно. Спекулантите се надлъгват едни други и се чудят кой купува и кой продава вместо да се замислят защо се купува и защо се продава. Посредниците ни, малкото от тях които правят някакви анализи - са все или само бичи настроени за това което имат да продават и все мечи настроени ако са на кеш.
Изобщо една голяма пародия, за която реално повечето участници на пазара са си виновни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВчера Forex Masеtr се подиграваше на биковете на NYSE. Днес плюеше по БФБ. Човек може да го изслушва внимателно и да прави обратното. Интересен индикатор, който много рядко може да те подведе.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеза момента изглежда че корекцията свърши. Ще видим утре и в понеделник дали това ще се потвърди, но към момента поне според мен е 60/40 за нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ по какво съдиш,аз например мисля че утре черния петък пак ще тестват дъната ,поне още веднъж?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИ по какво съдиш,аз например мисля че утре черния петък пак ще тестват дъната ,поне още веднъж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеза момента изглежда че корекцията свърши. Ще видим утре и в понеделник дали това ще се потвърди, но към момента поне според мен е 60/40 за нагоре
Коментар
Коментар