If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Закрих си болшинството къси, само 1% остана.
Сега с над 25% кеш се чудя де да го намърдам...
Чи и даже зрънчовците и дрилърите на зеленко днес .
Ослушвам се за UCO, ма мисля да поизчакам още малко дано се скине та да напълня по евтинко
Инак оня палавник GDXJ почти ме облизва вече на първата засада на 31$..ще има още доста до 24-25 $
Някакви други идеи ?
мани го GDXJ аз ги махнах само SSRI държа, те са ракета голема сега даже чакам на 5.30 ако ме огрее да пълня пак ... А SSRI са един компонент от кошницата на GDXJ тъй, че не се плаши слагай там и после double, може и tripple ...
Кастро а захарницата до кога ше я търпим до къде 50рка или за по на горе, мене ми се чини на 50 да ги изоставя, ако скокнат до там или ...
Ослушвам се за UCO, ма мисля да поизчакам още малко дано се скине та да напълня по евтинко
Инак оня палавник GDXJ почти ме облизва вече на първата засада на 31$..ще има още доста до 24-25 $
Някакви други идеи ?
изчакай още
слез по-надолу и чакай, те сами ще се наденат
нц. нещете чутури няма да ви казвам . то все едно не се вижда
аз тъй или иначе преместих всичко в IB там неам DAX CFD или поне не съм гледал спрех CFDто само на опции на SPX, RUT и акциони минах - повече жълтици от CFD и не треперим вече да му бдим над фашагата да ми подскача като побъркано ...
Коментар