Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
обаче равен забеляза ли как на върха хахото се активира с постовете и особенно като разбра че имаш къси се изприщи , погледни малко по назад . а иначе и сорос позна каза срив след едни няколко стотин избиване на стопове а бъфет казваше преди две седмици че купува диповете . ей че сте ми сладурчета . ше ви изпапкам бузките
Коментар
-
Причината е че реалния растеж на американската икономика започва доста да се отклонява в посока надолу спрямо очаквания. А американските акции бяха калкулирали растеж дори над очаквания. Сега всичко се връща по местата - всъщност още не се е върнало има още за надолу - освен ако някои икономически данни не изненадат в посока нагоре. Но към момента всички изненади са все надолу. БВП то на САЩ излиза чак на 30 този месец - до тогава не виждам какво може да обърне стабилно пазара. В най-добрия случай ще има спад на спада
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеPsec тръгна добре надолу....а хайде още че тоя кеш трябва да си намери мястото
По добре си вземи BDCL (псека е част от тях), в момента са си на много сгодна промоция на 20$, дават 15-16% дивидент. CEFL - също тоже.
Сидрила киха в момента 17.4%, ако падне още може и 20 да мине.
Дори и да го резнат наполовина след около година пак си вземаш едни 9-10% чисто...кой ти ги дава. А може и да не.....
Днеска малко закъснях и гледам ми се изпълнила заявка на 95$ на жилетките.
Колкото повече я бият, толкова по алчен ставам, вече имам 2.5 пъти повече от желаното, почти 44%. Идеална и за основна позиция и за спекула поради волатилността си.
Търгува се на 8-10 форърд РЕ
За хартия от тоя клас е смешно да е 2-3 пъти по евтина от набедени за такива смехотворни бг "сини" чипове. Де ни била уж много подценена сергията...
Направо съм за уволнение за това сравнение де, няма място за такова
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДа видим какво ще стане днес ... че ситуацията почва да излиза извън контрол
Големи спадове голямо чудо.
ДАКСА и на 8500 може да отиде че и С&П няма спирачки.
Коментар
Коментар