If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те печатат пари с вагоните,пък ти чакай да стане по твоята.
Шъ стане неговата, няма начин....ЯЦБ изкупува папири от пенсионните им фондове и ги задължава да купуват по пазарите навън акции за над 100 мегамилки в $
Да живеят късите
Къде се изпокриха всички мечоци, темата беше отишла на 3та страница.
Иначе миналта седмица беше тежка за всички мечоци такъв ръст аз отдавна не помня.
Добро утро и един Ръст от мен
Макар че днес може и да паднем малко.
Архитекте жив ли си?
сига хухо отиваш сутришно в съседния магазин . кукуваш една туба с 10 литра разбити хамерикански яйца и си правиш любимата закуска на хамерика . а , измийси зъпките и с канелена паста за зъбки преди туй
Къде се изпокриха всички мечоци, темата беше отишла на 3та страница.
Иначе миналта седмица беше тежка за всички мечоци такъв ръст аз отдавна не помня.
Добро утро и един Ръст от мен
Макар че днес може и да паднем малко.
Архитекте жив ли си?
сега хората гледат това покачване на часова или дневна и си викат лелеййййййййй яко покачване . още не са видели мойто барче надолу . момента узря и 2015 това ще се случи. особенно със това изнасилване на графиката и отдалечавани от мойте атомки нещата ще станат страшни . на този етап фондамента е катебе месец два преди да фалира катебе . добавих пак къс наско . който пичелил пичелил идват дни аз да пичеля така малко по стабилно айде лека вечер и събота и неделя . кви са тия викенди кви са тия хамерикански изрази
никакви викенди и никакви тикви за празнуване
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Винаги и за всичко има и път надоле
Може и 8$ да стигне...може и още, не сме с кристална топка.
Не е толкова кардинално важно при положение че е сигурен трипъл ( дори и квадрипъл) когато му дойде времето.
Следващото ми чакало е около 9$.
Наскоро си взех и 4% дивидент от тях.
благодарско
ако може до 5$ да иде, да усредня,както си трябва
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
сега хората гледат това покачване на часова или дневна и си викат лелеййййййййй яко покачване . още не са видели мойто барче надолу . момента узря и 2015 това ще се случи. особенно със това изнасилване на графиката и отдалечавани от мойте атомки нещата ще станат страшни . на този етап фондамента е катебе месец два преди да фалира катебе . добавих пак къс наско . който пичелил пичелил идват дни аз да пичеля така малко по стабилно айде лека вечер и събота и неделя . кви са тия викенди кви са тия хамерикански изрази
Ето че съм тук и не се крия. Признавам че като падна вчера затворих половината къси.
Но сега отворих други къси и мнението ми е, че до тука беше.
Коментар нямам защото това е поредната телешка простотия, но не е нужно да коментирам или да има обяснение, просто ще видиш другара седмица. За мен не само сега от много одавна няма прочини да се вдига, но явно не са уловили всичката цаца и затова.
Напълно е възможно и това да стане, въпреки че е трудно просто защото нямам два апартамента или толкова пари.
А ти защо не коментираш сегашното състояние на пазара ? Стойността на индексите, телешката кайма..... Вчера по обяд беше доста отворен, от снощи до сега обаче никъв те няма ?!?!?
Ето колегата Tkilata, призна че мнението което е дал преди 10-ина дни, вече нищо не струва - постъпи като мъж. Ами ти кога так ще направиш ?
Винаги и за всичко има и път надоле
Може и 8$ да стигне...може и още, не сме с кристална топка.
Не е толкова кардинално важно при положение че е сигурен трипъл ( дори и квадрипъл) когато му дойде времето.
Следващото ми чакало е около 9$.
Наскоро си взех и 4% дивидент от тях.
Сигурен съм така като гледам как си се настройл, че за следващите 2 години ще загубиш половината от апартамента + още 2
Напълно е възможно и това да стане, въпреки че е трудно просто защото нямам два апартамента или толкова пари.
А ти защо не коментираш сегашното състояние на пазара ? Стойността на индексите, телешката кайма..... Вчера по обяд беше доста отворен, от снощи до сега обаче никъв те няма ?!?!?
Ето колегата Tkilata, призна че мнението което е дал преди 10-ина дни, вече нищо не струва - постъпи като мъж. Ами ти кога так ще направиш ?
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар