If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отиде че се не видя сега, изгърмяха стопове ала бала ...
И преминахме на следващото ниво.
Че и лошо ... точно посред нощ става тая работа
Иначе тука и аз избичих един шорт ... ще играя за ГАП-а (нали така Архитекте)
уау! какво е станало през нощта? това заради Японците ли е? не се сдържах но пуснах първите брадви вече. Може да се наложи да усреднявам и да отидем до към 2200 но такова уливане няма
къде си бе тандеме кога дойде я дай едно късо на еврото
трябва трябва да се секат гнидите . все пак влизаме в осемгодишенцикъл на великата финансова криза . ей що беше това пънене вместо да отидем до 100$ и после отново прогрес и развитие ей туй не мога да разбера. а сега ще има 20 години беработица глад мизерия войни . що им трябваше това на тия хамериканци тандеме кажи ми
Попитах, защото ми прави хубаво впечатление, когато трейдърите имат постоянство, каквото ти демонстрираш. Не мога да ти дам акъл, тъй като не се чувствам достатъчно компетентен, но ти желая успех. От скромния си опит все пак съм установил, че да търгуваш къси е много по-сложно.
Надявам се до пролетта-началото на лятото 2016 да е по лесното Успех и на Вас
Попитах, защото ми прави хубаво впечатление, когато трейдърите имат постоянство, каквото ти демонстрираш. Не мога да ти дам акъл, тъй като не се чувствам достатъчно компетентен, но ти желая успех. От скромния си опит все пак съм установил, че да търгуваш къси е много по-сложно.
Коментар