Първоначално изпратено от ravnovеsie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениезащо да черпя-ти страдаше ли с мен като акаунта ми беше на минус 5 цифрена сума?
Или по скоро ме ръбаше като кисела краставица?
Кажи си сега ти дереджето,няма да злорадствам като теб-помня че беше дълъг от 9ххх ерията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеA честито искренно се радвам за теб, ще черпиш
Разкажи с подробности сега къде кога как осреднява, с колко контракта ти беше позицията ...
Сега ако съм на теб пускай дългите и дръж за 10000
Или по скоро ме ръбаше като кисела краставица?
Кажи си сега ти дереджето,няма да злорадствам като теб-помня че беше дълъг от 9ххх ерията!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеХемилиос ей го на 7800 е SMA200 Weekly там е ок на long и да потърпиш малко ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНай-големият въпрос е дали това е корекция или тренд?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНай-големият въпрос е дали това е корекция или тренд?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениемай не ме разбра,заех къса позиция преди 2 години на 7500 нивото,всички знаем какво стана след това.
усредних и допълвах на два пъти,та да дойде днешния ден и да изляза от нея
Хахо,не ти пожелавам ядовете дето ги имах на няколко момента през това време,и за да не става критично,понеже се заинатих ,правех и неправилни ходове,като усреднявания и довнасях,ох не искам да си спомням
не ти схващам тънкия хумор равен,ти знаеш ли сега ще пада ли още или тук някъде е дъното на корекцията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеA честито искренно се радвам за теб, ще черпиш
Разкажи с подробности сега къде кога как осреднява, с колко контракта ти беше позицията ...
Сега ако съм на теб пускай дългите и дръж за 10000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВсички знаем - ще ти кажем догодина по това времеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениети знаеш ли сега ще пада ли още или тук някъде е дъното на корекцията?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениемай не ме разбра,заех къса позиция преди 2 години на 7500 нивото,всички знаем какво стана след това.
Хахо,не ти пожелавам ядовете дето ги имах на няколко момента през това време,и за да не става критично,понеже се заинатих ,правех и неправилни ходове,като усреднявания и довнасях,ох не искам да си спомням
не ти схващам тънкия хумор равен,ти знаеш ли сега ще пада ли още или тук някъде е дъното на корекцията?
Коментар
-
не ти схващам тънкия хумор равен,ти знаеш ли сега ще пада ли още или тук някъде е дъното на корекцията?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеНали - къса позиция се заема когато пазара пада, не когато расте.
не ти схващам тънкия хумор равен,ти знаеш ли сега ще пада ли още или тук някъде е дъното на корекцията?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНе съм сигурен, че ще вдигнат лихвата догодина. Не и ако не се появи осезаема инфлация.
Всъщност е възможно пазарът да реализира, че макар, че лихвите са ниски, парите не са лесни.
Между другото спомняш ли SQM? На $26 ми се струваше безплатна.
Току що проби многогодишно дъно.
Няма значение дали вдигат лихвите или не. Въпросът са пазарните лихви. Те може да се влияят от очаквано вдигане на лихвата, но може и да не се влияят. В европа когато лихвите по периферията си удряше по 7% официалната лихва бе под процент.
Коментар
Коментар