бам бам със парцала ще ги изям вуйче
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениесега наско чутурки
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТи само гледай при злото, тепърва там ще навлизат мецаните стръвници, голям сеир ще има....
А тоя форекс сеирджия така и не каза кога да чакаме 100-150$ среброто де се вричаше в него преди години още когато бе на 40...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеБиковете имат повод за оптимизъм. След като Forex Master е влязал да им се подиграва то краят на мъките им се вижда.
А тоя форекс сеирджия така и не каза кога да чакаме 100-150$ среброто де се вричаше в него преди години още когато бе на 40...
Коментар
-
Днес беше първия много страшен ден и точно днес руските акции на NYSE получиха подкрепа в най-лошите часове без рублата да се вдигне. Лошото е че аз не видях категорична капитулация. Типична корекция ми се струва а не промяна на тренда само че за нов ръст ще трябва и Насдак 100 да спадне до около 3300-3400, което е още 10% спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМай цялата друга седмица ще е така!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМай цялата друга седмица ще е така!!!
Като говорех за откат нямах предвид да почват веднагаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеухххххххх сега трябва да помълчим гнидите ръстят
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениезащо да черпя-ти страдаше ли с мен като акаунта ми беше на минус 5 цифрена сума?
Или по скоро ме ръбаше като кисела краставица?
Кажи си сега ти дереджето,няма да злорадствам като теб-помня че беше дълъг от 9ххх ерията!
Коментар
Коментар