IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    цъцъ много силна тая американска икономика . много
    НОГО аха
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Равновесие, дай някакви идеи за банки.европейски банки, без щати
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Разочарован съм американци пак бай дъ дисп

Коментар

• абе буратиното умлъкна да не са му резнали нослето той даваше хубави цели 10000 20000

Коментар

• цъцъ много силна тая американска икономика . много

Коментар

• като удара една република от нашенските и ставам хиперактивен .

Коментар

• сега чуденка ажиба как да куригираме

Коментар

• ама 2015 ще е уникална година , а американци . че и избори идват и трябва да прецакаме черньо. республиките всичко са подготвили. пускам къси за 2014 , 2015 абсурдно е да устискат до 2016 . атомките ще ги дръпнат
                  Last edited by the architect; 11.11.2014, 17:16.

Коментар

• ни ще бе дърпа се дъртака . ще го съсеча за миг

Коментар

• давай надолу чичо бен бернанке давай с теб съм

Коментар

• А като спре да расте толкова силно ГИЛД - резултатите и - не толкова цената. ПРосто позията там ще я разбия между петте големи. GILD, AMGN, CELG, REGN и BIIB

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Най малкото заради диверсификацията в сектора, а и дивидента.
                          Инак знаеш че и аз имам GILD, ала до140$ ще продам половината от тях. 1/3 от разкешеното смятам да вкарам тук, та биотех сектора да си ми остане 20% от портфейла.
                          Не виждам за инвестиране нищо друго в което хамериканите да са много по добри от останалия свят.
                          Диверсификацията на риска цели на намаляване на риска свързан с отделни компании и приближение на риска на портфейла до средния за сектора или пазара. ОБАЧЕ Гилд е реално втората най-слабо рискова в Биотех сектора след Амген и в същото време е една от най-растящите. Аз не искам да диверсифицирам такъв риск, защото така реално всъщност ще си увелича риска и ще си намаля доходността. Всичките останали от Биотех сектора, без амген, са много много по-рискови и много много по-скъпи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Това е затворен фонд инвестиращ в неща, в които и аз мога да инвестирам. И всъщност го и правя, 10% им е GILD и щато им гледам портфейла то това им е и най добре представящата се акция. Не виждам защо да преминавам през тях за да си взема CELG, REGN, AMGN и BIIB при положение че мога и сам да го направя.

Не ме кефят затворените фондове за акции.
                            Най малкото заради диверсификацията в сектора, а и дивидента.
                            Инак знаеш че и аз имам GILD, ала до140$ ще продам половината от тях. 1/3 от разкешеното смятам да вкарам тук, та биотех сектора да си ми остане 20% от портфейла.
                            Не виждам за инвестиране нищо друго в което хамериканите да са много по добри от останалия свят.
                            Last edited by pipbel; 11.11.2014, 11:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Mи що пък да се ровим где ли не и да се мъчим да преоткриваме Америката.
                              Аз от това съм много доволен, имаш го растежа, имаш го и якия дивидент.

A всяка корекция си е супер за алчно добавяне.

И точно на тебе ли пък трябва да го препоръчвам, неудобно ми е някак си...

http://finviz.com/quote.ashx?t=hql
                              http://finviz.com/quote.ashx?t=hqh&ty=c&ta=1&p=d
                              Това е затворен фонд инвестиращ в неща, в които и аз мога да инвестирам. И всъщност го и правя, 10% им е GILD и щато им гледам портфейла то това им е и най добре представящата се акция. Не виждам защо да преминавам през тях за да си взема CELG, REGN, AMGN и BIIB при положение че мога и сам да го направя.

Не ме кефят затворените фондове за акции.

Коментар

• Англиските мошета са ми надеждата

Коментар

Working...
                                X