ай надоле.то и по принцип 4044 е близко така че утре песимистичен петък
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениене ти бе жорка тука еврейчето е само едноНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНе знам на еврейски дали го има, ама ето ти го на английски. И да некажеш после че не съм те предупредил
Jobless Claims in U.S. at 14-Year Low Over Past Month
The four-week average of jobless claims, a less-volatile measure than the weekly figure, dropped to 281,000, the lowest since May 2000, from 284,000 the week before, a Labor Department report showed today in Washington. The reading for the week ended Oct. 18 climbed by 17,000 to 283,000, in line with the median forecast of 52 economists surveyed by Bloomberg.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениееврейна го чакам нещо на еврейски да изръси ама нище
Jobless Claims in U.S. at 14-Year Low Over Past Month
The four-week average of jobless claims, a less-volatile measure than the weekly figure, dropped to 281,000, the lowest since May 2000, from 284,000 the week before, a Labor Department report showed today in Washington. The reading for the week ended Oct. 18 climbed by 17,000 to 283,000, in line with the median forecast of 52 economists surveyed by Bloomberg.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Вчера четох тази статия как да пестим от бръснене и се зачудих тя към биковете ли е адресирана или към мечките
Дали не е индикатор че сентимента е достигнал дъното?
http://www.marketwatch.com/story/5-w...ing-2014-10-22
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМи мислех че ти беше купил FTSE100 заедно с ДАКС-а на дъното.
Но може само да сме го коментирали, или някой друг да беше казал че вижда дъното на FTSE100 където беше дъното на ДАКС-а.
Май Ravnovesie ко каза това.
Някой във форума трейдва ли FTSE100?
Имам отворени СиП от 1883, НАСДАК от 3816, ДАУ от 16024 и ДАКС от 8676.
При СиП, НАСДАК и ДАКС допълвах затова са ми по-високи среднитеНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Мен лично Футси много ме кефи. Вече си закрих позицията там. Реших че риска ми трябва за друго. Но иначе е по-слабо волатилен от останалите популярни индекси, с особено добра дивидентна доходност, и като цяло евтин. Проблем е че Хонг Конг и Китай му тежат много. И през банките и през ресурсните компании. Но пък ако човек иска дългосрочна позиция в международни компании, от относително консервативни отрасли Футси е може би най-добрия индекс.
Коментар
Коментар