Таз година коледно друг път
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТо това да не ти е Кремиковци бре, или някоя банка или нефтеняк..
И аз съм му фен на малкото р/в, ала научи се да да го гледаш за индикатор.
Още по малко пък може да го кажеш за компания де командва пазар за трилион гущера..
Проти, да не изтървахме питомното при Браса бе....
Ако да и ще има бразил рали - поне се успокоявам че съм як на Валето....
Мразя да тичам подир артия, не е за мене.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеОще пестин точки кат ги направи чичко Наско, директно заминавам за Америката и ич нема да ми пука за вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТо това да не ти е Кремиковци бре, или някоя банка или нефтеняк..
Още по малко пък може да го кажеш за компания де командва пазар за трилион гущера..
Мразя да тичам подир артия, не е за мене.
Това е чист хазарт и за добро или лошо в момента не съм заделиш кеш да хвърлям ези-тура. Моето усещане е , че Дилма ще спечели и ще видим нива около 10.
Ще минат няколко месеца докато разбере, че PBR не може вече да кара само на заеми (за разлика от държавата ) и ще трябва да вдигне вътрешните цени на горивата. Тогава смятам да се включа.
Ако и петрола отиде към 100 цената на хартията ще гони 25-30.
Изглежда много лесноLast edited by Protokol; 24.10.2014, 20:55.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениевсичките ако ги харижеш после ще си доволен пък те нека си чакат печалбите при това p/b
Мразя да тичам подир артия, не е за мене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеаз не мога да разбера що тия бичаци от форумо живеят в българия време е да отидат в хамерика следващите 10-20 години ще са страхотни за живот там .Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеAйдеее, дойде време да продаваме жилетки.
Първата порция 6% ми я купиха ха 111$.
Все още ми е около 42% от портфейла, ала през 5$ възнамерявам да кихам до около 140$ по 8-10% докато ми останат не повече от 16-18% на средна около 50-55$
За освободения кеш няма да се къхаря отсега, за разлика от смешното бфб възможности има безброй.
Коментар
-
Aйдеее, дойде време да продаваме жилетки.
Първата порция 6% ми я купиха ха 111$.
Все още ми е около 42% от портфейла, ала през 5$ възнамерявам да кихам до около 140$ по 8-10% докато ми останат не повече от 16-18% на средна около 50-55$
За освободения кеш няма да се къхаря отсега, за разлика от смешното бфб възможности има безброй.
Коментар
-
Тригера за къси ще е ФЕД но ще е късно другата седмица затова с Архитекта ги отваряме сега.
Пазара се освежи в последно време и теленцата се раздвижиха заради заблудата че ФЕД няма да спрат печатането или ще го спрът но ще оставят програмата отворена за да може да си попечатват когато си поискат. Това НЯМА ДА СТАНЕ и всеки който залага на това ще изгори. Другата седмциа ще има препечено телешко.
Коментар
Коментар