If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бат Гойко, май тия уж храбри числа от преди 10-ина дена вече не са актуални.
Такс лос селинга може и още по 5$ по надоле да ги откара...а дъно на олиото така и се не види на хоризонта...
2015 ми се чини че ще е голяма, цял един сектор потънал в кърви и ще реве за купуване, може би възможността на десетилетието, която не трябва да се пропуска.
Пип отдава ти се да познаваш тренда на много от компаниите...не си ли се замислял да пуснеш къси вместо да ги събираш по пътя надолу и после да ги чакаш да растат?!...?
Такс лос селинга може и още по 5$ по надоле да ги откара...а дъно на олиото така и се не види на хоризонта...
2015 ми се чини че ще е голяма, цял един сектор потънал в кърви и ще реве за купуване, може би възможността на десетилетието, която не трябва да се пропуска.
Наистина стана много интересно и аз ги следя. Засега имам само малко Сийдрил, на 10-10,50 съм решил да удвоя. Оглеждам се и за Енско, но ми се иска на 20-22.
Днес допълних OIBR вчера направиха продажба за 9 млрд, а капитализацията е 4 млрд.
U.S. stocks were sharply lower on Tuesday on concerns about the impact of lower oil prices on the global economy and the effect of political turmoil in Greece.
Коментар