До месец два наско е под 3400. Обаче на бичаците им предлагам да не затварят нищо дълго нека изчакат есента другата година
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Давай мой Даксчо. Препускай, галопирай, гази мечки, не се спирай....давай, давй
В този ред на мисли, баба ви Йелън кога ще се изказва ? Че мисля да затворя повечето неща Че съм бик, бик съм. Че пазара е изконсумирал спирането на печатница, изконсумирал я е....ама разума победи и вика да осребрявам Та кога ще говори дъртата ?
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЕхе, premarket дава цена под 11 за PBR
Ке ни падне на мушката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПри PBR както скача по 7-8% нагоре-надолу след понеделник ще е 20-30%, но накъде.
Това е чист хазарт и за добро или лошо в момента не съм заделиш кеш да хвърлям ези-тура. Моето усещане е , че Дилма ще спечели и ще видим нива около 10.
Ще минат няколко месеца докато разбере, че PBR не може вече да кара само на заеми (за разлика от държавата ) и ще трябва да вдигне вътрешните цени на горивата. Тогава смятам да се включа.
Ако и петрола отиде към 100 цената на хартията ще гони 25-30.
Изглежда много лесноЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар