ами щото не знаеш как играя означава че тука си за ден два и това ще стане
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеот два месеца седиш и се плюнчиш на два лефа покачвания на индексите . аз вече два пъти обирам падания за по два три деня
Или продавш злато и телефони по заложните и само пълниш платформата и се молиш "Господи, нека се срине пазара. Моля те, само тези пари да избия. Обещавам, че ще спра цигарите и ще ходя на църква всяка седмица. Моля те Господи".
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеот два месеца седиш и се плюнчиш на два лефа покачвания на индексите . аз вече два пъти обирам падания за по два три деняИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеднес е добър филма.телекомите МИ изкъртиха мивките
валето се позавърна, жилетките са по бързи от светлината.ядосвам се че при жилетките съм на договори с две думи хич, ме няма
бабички купихте ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНасдак има ново име - архитектоубиец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеДавай мой Даксчо. Препускай, галопирай, гази мечки, не се спирай....давай, давй
В този ред на мисли, баба ви Йелън кога ще се изказва ? Че мисля да затворя повечето неща Че съм бик, бик съм. Че пазара е изконсумирал спирането на печатница, изконсумирал я е....ама разума победи и вика да осребрявам Та кога ще говори дъртата ?
10 000 догодина Юли.
Коментар
Коментар