IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• беее тия фашаги били уникална бича сган , ама върхот е близо , остай Фонда Мента . ще го разкостим фашагата съвсем скоро . пускай късиииииииииииии

Мухо кажи Ръст
    да чукнат някой от тия 358 , 853 това онова и ги потапям
    Last edited by the architect; 26.01.2015, 19:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
      Момчета, кажете няколко думи за Енанта?
      Струва ли си тук?
      Според мен да, и то доста. Но все пак си е малка компания и не е човек да вкарва голям процент в нея. Макар че на тази цена от днес си заслужава влизане мисля.

Коментар

• Момчета, кажете няколко думи за Енанта?
        Струва ли си тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
          алкохола има много проблеми с Китаи, но аz ги имам вси4ките в баскет етф
          Там най-серозно ударени са коняците, аз за това не сложих Реми Мартен. Шотландско уиски и водка обаче се пие в европа и в САЩ, а там са Перно Рикард и Диаджио.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Майкъл Корс изглежда привлекателно като коефициенти, но ето че нещо не върви както трябва след като в китай почнаха борба с корупцията. Луксозните стоки бяха яко на мода преди година две, но до колко изпреварващото им движение ще се задържи е божа работа. Аз лично в сектора бих заложил на Диаджио и на Перно Рикард алкохола по го разбирам от модата
            алкохола има много проблеми с Китаи, но аz ги имам вси4ките в баскет етф

Коментар

Ми аz сам лонг GoldCorp, CVS, Nike, MichealCross i VF. VF са лонг терм и са около 1400% (с дивидендс) последните 10 години
              Майкъл Корс изглежда привлекателно като коефициенти, но ето че нещо не върви както трябва след като в китай почнаха борба с корупцията. Луксозните стоки бяха яко на мода преди година две, но до колко изпреварващото им движение ще се задържи е божа работа. Аз лично в сектора бих заложил на Диаджио и на Перно Рикард алкохола по го разбирам от модата

Коментар

Норт Фейс ми е една от любимите марки. Но иначе общо взето не се интересувам от модни компании. Не разбирам от мода, а смятам че човек трябва да е много навътре в модата за да изкарва пари редовно от тях. Ако разбирах от това дори нямаше да си играя да излизам от този отрасъл, просто щях да преследвам най-модните в момента. Но за съжаление не разбирам
                Ми аz сам лонг GoldCorp, CVS, Nike, MichealCross i VF. VF са лонг терм и са около 1400% (с дивидендс) последните 10 години

Коментар

кво сте кажес zа VF Corp?
                  Норт Фейс ми е една от любимите марки. Но иначе общо взето не се интересувам от модни компании. Не разбирам от мода, а смятам че човек трябва да е много навътре в модата за да изкарва пари редовно от тях. Ако разбирах от това дори нямаше да си играя да излизам от този отрасъл, просто щях да преследвам най-модните в момента. Но за съжаление не разбирам

Коментар

Кой ще ти го връща този дълг То виваком добре, ама кой държи виваком
                    кво сте кажес zа VF Corp?

Коментар

Vivacom EUR 400 million 6.625% Senior Secured Notes due 2018
                      (6.0% YTW)

Мнениа???
                      Кой ще ти го връща този дълг То виваком добре, ама кой държи виваком

Коментар

• Vivacom EUR 400 million 6.625% Senior Secured Notes due 2018
                        (6.0% YTW)

Мнениа???

Коментар

• Стягаме ли се за гърците пичове айде че не остана.да видим що тъй пропадна тоз зехтин

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                            стига с тоя паритет, нии нямаме $
                            я пусни портфейла да разгледам какво имаш, пък и другите които играят могат да пуснат та да сравнявате( а аз да гледам )
                            25% Биотехи и фарма
                            12% Ойл компании
                            7.5% Фикс. дивидентни
                            6.6% Перманентно ПФ
                            6.5% Други ко
                            5% Разни лев.къси
                            4.5% Моментумни ротационни
                            33% Кеш

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Мдааа...вече направиха заявка че искат половината QE като най нуждаещи се
                              Имам чувството че ще видим паритет Евро/ $ мнооого по рано отколкото сме си представяли...
                              стига с тоя паритет, нии нямаме $
                              я пусни портфейла да разгледам какво имаш, пък и другите които играят могат да пуснат та да сравнявате( а аз да гледам )

Коментар

• няма бе човек питах у форекс форумо професионалистите де е дъното уж така да се ориентирам ,мълчат кът задници иначе много ги разбират нещата

Коментар

Working...
                                X