IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Това какво трябва да означава, че ми е отрицателна бетата, или че ми е положителна алфата??? Или чисто и просто, че за пореден път БАТЕ ФИСКО ГИ УБИВА!
    Дан си станал златарче и ти бе
    Дай да видим що държиш ?

Коментар

• Това какво трябва да означава, че ми е отрицателна бетата, или че ми е положителна алфата??? Или чисто и просто, че за пореден път БАТЕ ФИСКО ГИ УБИВА!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Най-интересното е, че днес портфейла ми е бодро напред...
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          днес направо кърваво червено...брех...давайте идеи какво да гледаме за пазар
          Всичко ... играта е Бай дъ дипс.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Бат Гойко, рекох да си повиша малко адреналина.
            Чопнах мънинко UGAZ....
            Брях, то голям кеф били тези тройните бе, тамън кеширах 10% профит за по малко от денонощие
            Стига да улучиш посоката обаче
            Пу че не взех повечко вчера...

Фиско, ако тука вземат да кихат сериозно - смятай с онуй бфб бичо стадо що ще стане - ке се нас....т

Коментар

• обръщат гнидите от тука

обаче мухо това 358 голяма игра , предлагам в казината в лас вегъз ротативките да не бъдат с 777 а с 358 и като го чукнеш -ЖАКПОТ
              Last edited by the architect; 27.01.2015, 19:09.

Коментар

• Интересна ми е тази реакция. Валутните трейдъри и трейдърите на акции явно не са в консенсус какво ще стане на FOMC.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• днес направо кърваво червено...брех...давайте идеи какво да гледаме за пазар

Коментар

• Шостакович абе бях пуснал едно късо зло за 1000 щото те послушах пък то отиде ва 1300.е може ли така да ме мяткаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                      ДАКС-а първа спирка 11 000.
                      2ра спирка 12 000.
                      Бай дъ дипс
                      Мухо къде си тръгнал да се бориш със зехтина бе мухооооооооооооооо. обречен си депресииката чука на вратата мухоооооооооооооооооооооо

Коментар

• Бат Гойко, рекох да си повиша малко адреналина.
                        Чопнах мънинко UGAZ....

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          беее тия фашаги били уникална бича сган , ама върхот е близо , остай Фонда Мента . ще го разкостим фашагата съвсем скоро . пускай късиииииииииииии

Мухо кажи Ръст
                          да чукнат някой от тия 358 , 853 това онова и ги потапям
                          ДАКС-а първа спирка 11 000.
                          2ра спирка 12 000.
                          Бай дъ дипс

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Днес си струва дори повече от вчера.
                            надявам се да се скине още малко до 40$ та да засредня около днешните нива.
                            Кой бяга от едни бързи 20-30% после, за по търпеливите - доста повечко.
                            Цъ.
                            Сега да продаде малко и шефа на счетоводителя.
                            И докато обясни, че не е това което си мислим.
                            И ще е паднала на $35-40.
                            Евентуално.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              беее тия фашаги били уникална бича сган , ама върхот е близо , остай Фонда Мента . ще го разкостим фашагата съвсем скоро . пускай късиииииииииииии

Мухо кажи Ръст
                              да чукнат някой от тия 358 , 853 това онова и ги потапям
                              http://www.bloomberg.com/markets/rat...bonds/germany/

Germany Bund 2 Year Yield -0.17%

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                                Момчета, кажете няколко думи за Енанта?
                                Струва ли си тук?
                                Днес си струва дори повече от вчера.
                                надявам се да се скине още малко до 40$ та да засредня около днешните нива.
                                Кой бяга от едни бързи 20-30% после, за по търпеливите - доста повечко.

Коментар

Working...
                                X