Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПипбел, момента за газа ми се струва добър аз взех един априлски фючърс на 2,89.
В щатите се очаква сериозно застудяване, запасите са с 8 % над миналогодишните, но за 2-3 седмици нищо чудно да се изравнят или поне доста да намалеят.
UGAZ - цена сега 3 $ , цена на газ 2.8 $
а същия 02.2012 е бил 50 $ при същата цена на газтаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Ок.
Чук 17358
абе тия от фед имам чуството че всеки ден почнаха да правят срещичкиLast edited by the architect; 28.01.2015, 19:28.
Коментар
-
Обаче не знам дали някой гледа туитовете тук долу вдясно са... http://finviz.com/quote.ashx?t=AAPL&ty=c&ta=0&p=d
Такава зомбирана тълпа - гледаш напълно са откачили, то акцията се е качила 5%. Един вика " Suck it all other companies in the world, love aapl" Те не знам какво очакват, с тази тежка акция, 5% са и 30 и нещо милиарда...
няма препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеБате фиско държи предимно биотеци и малко нефтени избушеняци
И оттатък сме в един отбор - ще излезеш май ти от мойта кръвна група...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДан си станал златарче и ти бе
Дай да видим що държиш ?
Никакви злата нямам, не вярвам такува работиCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБат Гойко, рекох да си повиша малко адреналина.
Чопнах мънинко UGAZ....
Коментар
Коментар