IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Как ги смятахте тези индекси,(UCO , UGAZ) че отразяват реално текущата цена
    UGAZ - цена сега 3 $ , цена на газ 2.8 $
    а същия 02.2012 е бил 50 $ при същата цена на газта
    Мисля, че се правят обратни сплитове, които, явно там където гледаш не са отразени.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Пипбел, момента за газа ми се струва добър аз взех един априлски фючърс на 2,89.
      В щатите се очаква сериозно застудяване, запасите са с 8 % над миналогодишните, но за 2-3 седмици нищо чудно да се изравнят или поне доста да намалеят.
      Как ги смятахте тези индекси,(UCO , UGAZ) че отразяват реално текущата цена
      UGAZ - цена сега 3 $ , цена на газ 2.8 $
      а същия 02.2012 е бил 50 $ при същата цена на газта
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Ок.
        Чук 17358

абе тия от фед имам чуството че всеки ден почнаха да правят срещички
        Last edited by the architect; 28.01.2015, 19:28.

Коментар

• трудна работа
          Полска не мога да е продат zардади тсва което стана, увеле4ниа на капитала е трудно zаради shareholder structure, оства да продават assets zа да намалат RWA

моиа цел 8 евро, PUT 19-Jun-15 @ 8.0

Коментар

• това фалит ли ще значи скоро за Райфата . само да питам че ми е интересно в бъдеще как ще се развият нещата

Коментар

• Русия ще ги занули тези, мисля че там имаха 28 млрд. евро експозиция.

Коментар

• абе сто Raiffaisen: total collapse of the bank's bonds (from over 95c to 65c today).

Коментар

• Ха ха ха гледам и JPM му дали ъпгрейд - таргет 150.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Обаче не знам дали някой гледа туитовете тук долу вдясно са... http://finviz.com/quote.ashx?t=AAPL&ty=c&ta=0&p=d

Такава зомбирана тълпа - гледаш напълно са откачили, то акцията се е качила 5%. Един вика " Suck it all other companies in the world, love aapl" Те не знам какво очакват, с тази тежка акция, 5% са и 30 и нещо милиарда...

няма препоръка
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Тези пак изкъртиха мивките

Коментар

• Apple First-Quarter EPS $3.06 vs. Estimate of $2.60
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Пипбел, момента за газа ми се струва добър аз взех един априлски фючърс на 2,89.
                          В щатите се очаква сериозно застудяване, запасите са с 8 % над миналогодишните, но за 2-3 седмици нищо чудно да се изравнят или поне доста да намалеят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Бате фиско държи предимно биотеци и малко нефтени избушеняци
                            Я виж ти, то и при мене е така.
                            И оттатък сме в един отбор - ще излезеш май ти от мойта кръвна група...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Дан си станал златарче и ти бе
                              Дай да видим що държиш ?
                              Бате фиско държи предимно биотеци и малко нефтени избушеняци
                              Никакви злата нямам, не вярвам такува работи
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Бат Гойко, рекох да си повиша малко адреналина.
                                Чопнах мънинко UGAZ....
                                И аз направих един профит от газа миналата седмица, не го бях търгувал няколко месеца. Между другото има някои предпоставки за поскъпване!

Коментар

Working...
                                X