аз съм доволен и от паритет после като избумка нагоре пак ще се наям . евро долар ми е най приятната игра в моминта мошаците ме гледат че пускам дълго натискат още по зверски надоле а доларя ей го 2 лефа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениенц големата секир идва с мойте приятели гърците у вторник . страхотни хора . много добри като хахото ,честни ,трудолюбиви . мухахаааааааааааааааа
Имам чувството че ще видим паритет Евро/ $ мнооого по рано отколкото сме си представяли...
Коментар
-
нц големата секир идва с мойте приятели гърците у вторник . страхотни хора . много добри като хахото ,честни ,трудолюбиви . мухахаааааааааааааааа
викам днеска барем 18358 да пусна пак от високо , слаба ракия брат ми . плюнченеLast edited by the architect; 22.01.2015, 23:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениене ми се мисли следващите 6 месеца какво ще донесат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДАКСА само дълъг и бай дъ дипс.
К'во не е ясно?
тъй че скоро време пак ще потапяме за 9538. нека да зарибим малко цацка а, пускаме от високо а ? а ?а ?
Коментар
-
Интересно какво различно случи с КУ преди 1 час. Да не би тогава половината да се загубили над Атлантика или Грингосите искаха да ни покажат, че командват парада и никакви КУ в Еропа не може да спаси пазарите ако решат да се сринат. Но това ние си го знаехме. Просто е интересно да гледаш тия от cnbc се чудят какво да пишат. КУ това КУ онова, то Ку едно и също пък пазара от едната посока в другата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеХахо, какво стана с дакса ти? Ето презипълнихме плана за КУ. Трябваше да сме на 10500. Представям си ако беше казал по-малко от 50 млрд, тогава утре щахме да сме на 9000
К'во не е ясно?
Коментар
Коментар