Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Нямат избор бе пич...
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеняма да ги вдигне още, нали ше стане мазало съвсем, те първо не могат да си го позволят, второ ше стане мазало на тая тъпа борса и трето още уж имали "контрол над ситуацията", където лъжат разбира се, но още не е настанала паниката да се панират и те та да вдигнат лихвите, то значи нещо с долара трябва да стане нещо инфлационно за да го направят това нещо, нещо като плащане за международни сделки в нещо друго различно от долар .... като се посъберат повечко държавици плащащи с нещо различно от долар, тогава вече ше им се наложи даже с тея лихви според мене
Коментар
-
Не си прав
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениете тея от ФЕД па ако знаеш колко ги интересува пазара .... те са казали на които трябва да излизат, а на останалите сиреч ние мишоците ние сме го лапнали още от както тоя SPX беше на 1600 всичко отгоре е въздух и като се изпусне малко въздуха и скии кво става ...... от засилката май ше отиде там където започна всико ...
Нека си гледаме нашата работа...а да оставим конспирациите за тези които ги е страх да си я вършат тяхната работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТая вечер, ще се опитам да споделя моите мисли относно ситуация ако ФЕД се реши на вдигане на лихвите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеФЕД са за разтрел. Толкова погрешна политика последните няколко години че могат да се сравняват само с погрешната политика в началото около субстандартните ипотечни облигации, за които само съм чел и не съм участвал на пазара.
Направиха балона, не вдигнаха лихвата когато трябваше, сега ако пазара тръгне наистина надолу пак няма да я вдигнат заради страха да не го сринат напълно, какво ще правят ако всичко се задълбочи нямам идея.
В момента пазара е толкова опасен колкото през последните 4-5 години не е бил.
Много се радвам че почти не участвам.
Коментар
-
Преди SPY да падне под 200 или около
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеСтратегията ми, а и май тази на lv_max, за сега се очертава най-правилна. Кеш и гледаме мача. Набелязал съм си едни нива на които ще започна леко да купувам, но ми се струва че до края на месеца ще видим и бая по-ниско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНо трябва да имаш много пари и голямо самообладание. Много пари в смисъл да не изпускаш усредняването лесно ако си на дълги позиции. Това наистина е опасно ако не си готов за различни ситуации и аз не го препорачвам на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеФЕД са за разтрел. Толкова погрешна политика последните няколко години че могат да се сравняват само с погрешната политика в началото около субстандартните ипотечни облигации, за които само съм чел и не съм участвал на пазара.
Направиха балона, не вдигнаха лихвата когато трябваше, сега ако пазара тръгне наистина надолу пак няма да я вдигнат заради страха да не го сринат напълно, какво ще правят ако всичко се задълбочи нямам идея.
Коментар
-
Тая вечер
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеСтратегията ми, а и май тази на lv_max, за сега се очертава най-правилна. Кеш и гледаме мача. Набелязал съм си едни нива на които ще започна леко да купувам, но ми се струва че до края на месеца ще видим и бая по-ниско.
Коментар
-
Търгувам го да
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениетва е за който има желание и е авантюрист, там с тея "такси поддръжки" на края, все като гледам хващат дръжки .... Ако му знаеш мурафетите търгувай и аз съм също като равновесния, като не ми е ясно нещо не пипам или поне ако пипам то ше е с нещо нищожно .
Коментар
-
Сигнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеETF върху VIX не е никаква алхимия. Винаги пада защото има разходи за да го подържат и те са значителни. Като цяло една от стратегиите е само да се шортва. Но ако усещаш наближаваща корекция дългата позиция започната с малко и усреднявана переодично ако не познаеш веднага корекцията носи значителни печалби особенно ако се задълбочи.
Коментар
-
ФЕД са за разтрел
ФЕД са за разтрел. Толкова погрешна политика последните няколко години че могат да се сравняват само с погрешната политика в началото около субстандартните ипотечни облигации, за които само съм чел и не съм участвал на пазара.
Коментар
-
ETF върху VIX
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеабе то може да е лесна за жълти стинки ама и тея от CBOE и CME са от стара коза яре и знаят тъкмо след expiration изтичат опциите и бум тва гърми и тея гадове ти продават CALLs по-скъпо. Така са се изтънчили, че хващат когато е на 5 стинки и да шитнат опциите за долари вече това е скок с 10/20 пъти, ама ние нямаме това инфо като в CBOE и CME и квот хванем тва е
Иначе ETF върху VIXa е алхимия тея бъзикат нещо човъркат и все си назад ...
нещо като форекса, а тука във форума има достатъчно алхимици с тоя форекс
Коментар
Коментар