IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Що 18?
    Не вземат ли по кинта на контракт, демек 16? Или и други такси са набухали?
    то там ценоразписа варира според волатилността на опциите, ако е ниска по кинта (даже мисля * 0.70 стинки), ако са падладели тогава са по-скъпи ...
    Но не толкова скъпи както при наще пичове в България, защото то излиза дявол на магаре при опционните стратегии и не се изплаща, ами си си направо вътре .....
    Last edited by michaelis10; 07.05.2015, 17:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis10 Разгледай мнение
      в IB за тая сделка отваряне/затваряне са ме таксували 18$ .
      Що 18?
      Не вземат ли по кинта на контракт, демек 16? Или и други такси са набухали?

Коментар

• много са ви дебели цените за опция, също и софтуера на Saxo Bank той е добър, но не може да се търгуват опционни стратегии на него, не ги разпознава.(като такива)

ако еземем например 4 двойки контракта за Bear Call на SPX например това са 8 опции * 6 USD това прави 48 $ само за такси .... малко е дебелокожо, в IB за тая сделка отваряне/затваряне са ме таксували 18$ трябва нещо да преосмислите цените .... но явно българина не чува и си мисли, че се правят пари от високи цени ....
        Last edited by michaelis10; 07.05.2015, 14:53.

Коментар

• ами едно време и зехтина и еврака по същия начин ги изсулиха със слоу моушън майкъле . да не се разкудкудякват кокошките . но винаги трябва да бъдем нащрек спрямо мошетата ето сега знаят че всеки чака на дакса 11111 и бичат гадовете измамни

Коментар

• Опции върху акции

За информация: Как може да се ползват опциите върху акции за застраховка на портфейла

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              Дали фашагата не тръгна за 11111
              Нова инжекция от 2 млрд. евро за гръцките банки
              на тия западни гадове и 111 дакс им е много
              тея са го играят slow motion скиаш ли кви са галантни ...... да не ти изкарат акъла, как полека слиза асансьора ..... С еврака кво стана има ли парапет, разпадна ли се вече ???

Коментар

• Дали фашагата не тръгна за 11111

Нова инжекция от 2 млрд. евро за гръцките банки

на тия западни гадове и 111 дакс им е много
                Last edited by the architect; 07.05.2015, 12:02.

Коментар

• От тези дето дават дивиденти и са американски BMY ми изглежда най-добре. Но и те ми се струват доста скъпи към момента. Може тяхното лекарство таргетиращо PD 1 да се окаже тотален блокбастър, но може и да не се окаже. А пазара реално залага почти сигурен огромен успех. Мерк се търгува на такива високи коефициенти също заради тяхното лекарство таргетиращо същия протеин. Но бристол майерс изглежда че има по-високи възможности. А в тази сфера работят още доста фирми две вече се издъниха първоначално - но бяха по-малки. Но и Рош се целят към подобен протеин а се търгуват на доста по-ниски коефициенти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Мен лично мерк не ме кефи. тези се дънят в почти всичко което подхванат. А и ми изглеждат скъпи честно казано. Прекалено много добри очаквания.
                    Aз все пак си взех малко.

Като казах чичовото се сетих за един стар залог с тебе и Продито от преди 1.5г при прощъпалника ми на нисето.
                    Доволен че съм познал. Тева още миналия месец си е ударила таргета.
                    Друг е въпроса че аз тогава не държах, направих за месец бързи 15% и избягах.
                    Докато трагедията за инвеститорите на софармата продължава вече над 10г. и края и се не види.
                    Евреите никога не трябва се подценяват кога става дума за злато, пари или илачи.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Ма тъй като гледам че се навъртат туканка фарма фенове - ако са съгласни бих се хванал на 1 здрав облог, да кажем с 3 годишен хоризонт.
                    Фармата - 3.30 сега, Тева - 37 $
                    Таргет 80% - т.е. Фарма 5.94лв Тева - 66.6$
                    Съгласни ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Равен, дали да не почна да градя позиция и при Мерк.....гледам го падна под 60$
                      Покрай гилда и ентата с бъдещия конкурент да покрием целия хепС спектър
                      Пък и на ев/ебитда си е с 1/3 по евтин от чичовия балоняк..плюс нелош 3% дивидент
                      Мен лично мерк не ме кефи. тези се дънят в почти всичко което подхванат. А и ми изглеждат скъпи честно казано. Прекалено много добри очаквания.

Коментар

• Равен, дали да не почна да градя позиция и при Мерк.....гледам го падна под 60$
                        Покрай гилда и ентата с бъдещия конкурент да покрием целия хепС спектър
                        Пък и на ев/ебитда си е с 1/3 по евтин от чичовия балоняк..плюс нелош 3% дивидент

Коментар

• Аааа няма да се разберем така американци надолу казах не нагоре.ееееее гадове

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Купувам като невидял... само че Германия
                            ха, виж ти, и аз преди минути добавих към швабите, само че хеджираните DBGR
                            SCO + EUO - тоже малки добавки.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                              Купувам като невидял... само че Германия
                              тука вече нема Кремъл нема Франкфурт, каквото покаже директора SPX всички слушат и изпълняват. Оня Драги нек си печати той на никой не пречи, ако се препъне шефот SPX падат първо всички други - той последен .....

Коментар

• Купувам като невидял... само че Германия

Коментар

Working...
                                X