IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

кво ми дреме за графиката ако аз съм на минус, би ли ми обяснил?
    Ивелина, по-спокойно, бе жена! И аз съм на минус, ама то не може все на плюс. Търпение и ще си дойдат на място нещата.

Коментар

• днес цял ден върлува down trend по всички графики редно е яз да се включа с едни 50 тика
      Click image for larger version

Name:	US30M1 trend.png
Views:	1
Size:	22.3 КБ
ID:	3761993
      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

еми да, те затова вървят на зиг-заг
        народът се изучи в трейдинга, само спецовете тук хвърчат в облаците

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Aма много чувства влагате бе, ако я карате така нема останат нерви.
          Я погледни и годишните графики та белким се поуспокоиш.
          Пък и още 10% да се скинат - голям праз. Хортуват му опортюнити...
          кво ми дреме за графиката ако аз съм на минус, би ли ми обяснил?

Коментар

явно не си единственият дето го прави - това е новата мода дето движи маркета напоследък
            еми да, те затова вървят на зиг-заг

Коментар

айде и Dow се отчете. Кой продал - продал. Това разбира се сте направили всички вие спецовете. И особено Терзо
              Aма много чувства влагате бе, ако я карате така нема останат нерви.
              Я погледни и годишните графики та белким се поуспокоиш.
              Пък и още 10% да се скинат - голям праз. Хортуват му опортюнити...

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
                стратегията е проста днес купувам, утре като пак стане зелено продавам, вдругиден като стане червено пак купувам и така
                явно не си единственият дето го прави - това е новата мода дето движи маркета напоследък

Коментар

• стратегията е проста днес купувам, утре като пак стане зелено продавам, вдругиден като стане червено пак купувам и така

Коментар

• айде и Dow се отчете. Кой продал - продал. Това разбира се сте направили всички вие спецовете. И особено Терзо

Коментар

• Заигравка на голо дупе, ако днес големите не крепят здраво пазара ще заприлича на миналия март

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Мирише на сеч днес.
                        Е сигурно е заигравка пак. И аз вече почнах силно да се съмнявам да има някакви драматични спадове, като гледам колко бързо се изкупуват диповете. И все пак може да има някой друг процент надолу. По мои наблюдения Сряда/Четвъртък се случва най-често последните месеци. А и преди празници също е по-спокойно. Т.е. края на другата седмица сигурно ще е по-спокоен заради Понеделник Май 31 (Memorial Day). Така че остават днес и утре с по-голяма вероятност за някой друг процент надолу... просто мои си наблюдения ( не е съвет към никой ).
                        Last edited by pantaleev; 19.05.2021, 16:03.

Коментар

• Мирише на сеч днес.

Коментар

• Подлудиха ни - нагоре надолу

Коментар

• Днешния пазар ме изненада - започна добре на зелено сутринта в 10:00 часа и до сега в 22 ч е червен, дано до 23 ч бъда опроверган

Коментар

• след резкият спад на DOW се образува мечи флаг и може да даде повече от 70 тика
                                Click image for larger version

Name:	me4i flag  dow.jpg
Views:	1
Size:	30.2 КБ
ID:	3761475
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X