If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сега като видях шумахера и пак си спомних как мръсно отскочи от 8358 тоя дакс . мисля че следващите 10 години ще го закарам на 1 долар и 35,8 цента. приготвил съм страхотни изненади в джобчето
LNKD и TWTR направиха по една корекция заради лош отчет и очаквания за спад в приходите...ама то я камилата я камиларя и съм в питанка към момента дали да не си натваря малко и от двете позиции...ако някой ги следи ще ми е интересно и неговото виждане по въпроса...
иначе от нефтеняка ми остана малко SDRL и NADL като едните ги държа с надеждата че след време пак ще има дивидент което към сегашната цена изглежда доста добре,а вторите са ми малко като ТОТО ако евентуално стигнем пак 90-100 долара за барел
Приключвайте с XLP, IYR,IBB,XPH,ITA сектори. Респективно с фармацевтичния, биотехнологичния сектор, Aerospace, Consumer staples, real estates. Фармацевтичния до към края на месеца но другите са аут. И ако някой толкова много иска да е на пазара може би финансовия и GDX - Gold Miners ще са най добрите според мен въпреки че аз продължавам да съм аут.
момчета не играйте срещу букмейкърчетата . кажат ли американо английскогръцко израелските букмейкърчета нещо винаги ги слушам таман се връщам от ротативка
лятото си е винаги за късо ръкавче
късо късо късо
William Hill stops taking bets on a Grexit as country's borrowing costs jump
Чудя се дали да не заменя LUV за DAL.
Или пък да намаля само първата, а да си взема повечко от делтата.
По доста показатели са много близки, ала делтата малко по сгодна ми се струва като мултипъли.
Някой следи ли ги по изкъсо авиокомпаниите ?
Гледам с малки изключения на (Равновесие и някой с които си говори той ) няма много сериозни коментари по форума. Бая отдавна не съм го посещавал надявам се да не съм изпуснал много.
Включвам се с малка прогноза...смятам че края на бичия пазар е отбелязан. До седмица две ако не и днес нещата ще започнат да се развиват силно негативно. И момента е твърде вероятно да се случи особенно ако S&P отбележи нов рекорд. Това няма да крия силно ме радва и още по ще ме зарадва ако се окажа прав. Мисля че предпоставките започват да се оформят със страшна сила. Няма да се учудя ако корекцията си прерастне и в подчертано бичи пазар но за това по натам ще мислим.
Ако не съм прав - пак заминавам на море до Юни-Юли. Но ми се работи... "Тайния" план на Wall street мисля че е пред старт. ))
Успех!!!
усещаш че идва нещо но задръж така още не много време.сега с тази паника за гърция аз очаквам днес или утре нов рекорд на американските индекси .от там на сетне ще я мислим
Привет
И какво те кара да мислиш така, рецесия ли виждаш...аз не.
Ако е някой друг черен лебед..ми те затуй са черни, щото никой ги не знае.
Едно е какво ни се иска ( и аз имам немалко кеш, чи и пари ), друго е какво ще стане.
ше слезне бе, как няма да слезне тва да не е манна небесна 10 години х10% на година при положение, че няма никви реални търговии а само стъкмистики .....
Включвам се с малка прогноза...смятам че края на бичия пазар е отбелязан. До седмица две ако не и днес нещата ще започнат да се развиват силно негативно. . ))
Привет
И какво те кара да мислиш така, рецесия ли виждаш...аз не.
Ако е някой друг черен лебед..ми те затуй са черни, щото никой ги не знае.
Едно е какво ни се иска ( и аз имам немалко кеш, чи и пари ), друго е какво ще стане.
Гледам с малки изключения на (Равновесие и някой с които си говори той ) няма много сериозни коментари по форума. Бая отдавна не съм го посещавал надявам се да не съм изпуснал много.
Включвам се с малка прогноза...смятам че края на бичия пазар е отбелязан. До седмица две ако не и днес нещата ще започнат да се развиват силно негативно. И момента е твърде вероятно да се случи особенно ако S&P отбележи нов рекорд. Това няма да крия силно ме радва и още по ще ме зарадва ако се окажа прав. Мисля че предпоставките започват да се оформят със страшна сила. Няма да се учудя ако корекцията си прерастне и в подчертано бичи пазар но за това по натам ще мислим.
Ако не съм прав - пак заминавам на море до Юни-Юли. Но ми се работи... "Тайния" план на Wall street мисля че е пред старт. ))
Коментар