If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Логиката ми е проста- за мен пазара не може да продължи нагоре при силен долар, прекалено високо се задържа при това доларово движение. Петрола в момента също мисля, че е под влияние основно на долара, макар че при него са възможни всякакви екстремуми. И нещата се навързват съвсем лесно, а не расте ли петрола, сектора като минимум ще си върне нивата от върховете.
Започвам ги от днес, за мен до края на годината сектора ще е с обратна корелация със СП, така че ги пускам вместо къси, а от тези очаквам и някаква алфа.
Бе не знам дали ще е обратна корелацията, по скоро надали, ала си е единствената индустрия за момента с такава сочна 20% корекция при булиш тренд.
Като се има и предвид че са и с едно от най ниските 5год. форуърд ре и с едни от най високите заложени растежи - колкото и да са волатилни и рискови - заслужават си според мен.
Дори и скоро да ги хване в крачка голяма корекция на целия пазар и да потънат още 15-20% - пак ще са от челните ми за пълнене...
Вчера си допълних щедро към LUV та ги докарах наравно с DAL, днес се канех да открия сметка и в новия джетс етф при спад, ма то пък позеленя...да видим нататък играта как ще е...
Коментар