If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
стандарден треди е таргувас ДАХ с опции около 8 и да ги продадес около 9- 9.05 когато
ВДАХ се ка4ва много.
ина4е интересните новини беха около ЕОН, но не ме изненадаха. сресту политиката не се варви
може да спекулирас с промените в индекса, кадето ланксес наи веройтно сте изпадне, за сметка на Воновиа. неколко фунда са посиционират саответно.
успех
Съжалявам, ако въпросът ми те обижда, но ти имаш проблем с клавиатурата или никога не си изучавал български език?!?
По-добре пиши на английски или какъвто там език ти е познат, защото сегашния ти вариант на български е просто несериозен.
Нищо лично.
хората са казали: на крива раката, и космоса и пре4и.
кирилицата е важна, както и всеки друг език, и ако знеасе осте един, дори и малко, немасе да питас глупаваи вапроси за Инфинеон. Колкото до пазара: ако ми следвасе мнениата от Маи до момента когато си махнах страриа ник Ники5 и ги бе приложил сте да имас между 30 и 400 процента в зависимост оттова дали си използвал инструмент с делта 0 или инструменти с конвексен профил или видови стратегии. ти пуснал ли си траид с цел и временна рамка? НЕ.
у лево
Cyrillic alphabet - unavailable
Greece - definitely not
IQ and profit - unknown
Location - по доле и в лево .... южна Малякия - Кипър
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Vdax - само спами с глупави приказки и отговори. Ако имаш някакво виждане за пазарите го кажи, а не да дрънкаш глупости на развален Български.
хората са казали: на крива раката, и космоса и пре4и.
кирилицата е важна, както и всеки друг език, и ако знеасе осте един, дори и малко, немасе да питас глупаваи вапроси за Инфинеон. Колкото до пазара: ако ми следвасе мнениата от Маи до момента когато си махнах страриа ник Ники5 и ги бе приложил сте да имас между 30 и 400 процента в зависимост оттова дали си използвал инструмент с делта 0 или инструменти с конвексен профил или видови стратегии. ти пуснал ли си траид с цел и временна рамка? НЕ.
Коментар