If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво на Драгито! Изтрепа ги всичките, много маумуняк се беше накачил на клона. Сега и като стане ясно, че и баба няма да направи почти нищо, смеха ще е пълен.
"екордни къси позиции на златото" това беше най-очакваното нещо през последните 2 години. Беше си ясно, че парите, които се обърнаха в злато сега ще бъдат изкарани от там и вложени в други по-доходоносни инвестиции.
И казваш щото повечето са заложили на тая карта (уточнявам в тоя момент) ...всички ще спечелят... Тези които са залагали някога на футболни мачове знаят, че най-големите изненади стават при мачовете с коефицент 1.1-1.2
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Времето дойде
-ISM index USA - под 50
- рекордни къси позиции на златото
- нови рекорди , пресни , пресни
Само се чудя каква пързалка са измайсторили - дълга и бавна или нещо по-така
И още едно - присъни ми се, че вдигането на лихвите се отлага ...щели да чакат новите номинациите за президент - за бялата къща и за ФЕД ...
"екордни къси позиции на златото" това беше най-очакваното нещо през последните 2 години. Беше си ясно, че парите, които се обърнаха в злато сега ще бъдат изкарани от там и вложени в други по-доходоносни инвестиции.
Времето дойде
-ISM index USA - под 50
И още едно - присъни ми се, че вдигането на лихвите се отлага ...щели да чакат новите номинациите за президент - за бялата къща и за ФЕД ...
Навярно това съм сънувал
Yellen says 'looking forward' to day of rate hike
Кратко и ясно ....и ми напомня какво казваше един испанец кога използват Mañana ... можело да значи утре, както и да означава "някога"
Доста. Пазарните очаквания изглеждат прекалено големи за да се изпълнят на 100%. Все пак и в момента се печата здраво. Доста късаци на еврото и бичаци на акциите ще изядат дървото когато му дойде времето. Едва ли движението ще почне утре, ама като им влезе в главите на всички, че бабата ще вдигне най-вероятно само веднъж с 0,25, ще стане голям смях.
Времето дойде
-ISM index USA - под 50
Доста. Пазарните очаквания изглеждат прекалено големи за да се изпълнят на 100%. Все пак и в момента се печата здраво. Доста късаци на еврото и бичаци на акциите ще изядат дървото когато му дойде времето. Едва ли движението ще почне утре, ама като им влезе в главите на всички, че бабата ще вдигне най-вероятно само веднъж с 0,25, ще стане голям смях.
Mисля че е време да затворя поне 2/3 от късото EUO евро днес, нелош профит досега.
Не ми се рискува баш преди митинга на ЕЦБ.
Драгойчо може и да направи повече отколкото маркета очаква ( а той немалко очаквания вече вкара), ама може и да е по малко....
Освен това шортването на еврото (както впрочем и лонгването на европейските акции) е доста overcrowded speculative trade. Ако нещо се изкофти с тези очаквания нещата могат много рязко да сменят посоката.
Mисля че е време да затворя поне 2/3 от късото EUO евро днес, нелош профит досега.
Драгойчо може и да направи повече отколкото маркета очаква ( а той немалко очаквания вече вкара), ама може и да е по малко....
Според мене правилно мислиш. При това дори и Драги да отпусне още КУ пак може да не се стигне до паритет, а може и еврото да тръгне нагоре в недалечно бъдеще ако Евро икономиката продължава да се "възстановява".
(Въстановяването е плахо и неубедително, но какво значение има това щом инвеститорите вярват в него.)
Аз направих близо до тази печалба купувайки си с ного по-нисък риск ного по-секси компаниите Daimler и BMW.
А тоя, дето е префасионирал сайтът на Франкфуртската, така че човекът вече НИКАКВА информация да не може да намери за компаниите - ПРОКЛЕТДАЕ и да се разболее от нещо отвратително дано, а после да умре в чутовни мъки !!!!
Костенурки днес могат да се купят на 140 евро. Вече не е таква далавера като преди месец-два.
Започват да идват новини, които внасят малко повече сигурност относно цената на скандала и планираните действия и намаляване на разходите в компанията. Инвеститорите най-много се шашкат от несигурността и затова така разпродаваха за жълти стотинки. Това няма да се повтори освен ако не се разрази изцяло нов скандал.
Коментар