Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМа ти верно си просмукан от мантрите на уолстрийт....
Такива кеш машини като апъл и гилиъд и хич растеж да нямат, могат си купят колкото си искат ( доказали са многократно че им е прозорлив мениджмънта)...а най малко и чрез байбака могат едно поне 4-5% годишно да осигуряват.
На такива нива дори си е повече от обоснован и при 2-те хартии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеВярно, но все пак не е чак толкова фантастично човек да си представи този растеж да спре и дори да върнат малко назад в идните години. Мене ябълките ме кефят, купувам им продуктите и се радвам, че добре се развиват. Но има един не абсолютно пренебрежим риск да спрат растежа и малко да върнат назад в близките години.
Затуй имат ниско ПЕ.
Такива кеш машини като апъл и гилиъд и хич растеж да нямат, могат си купят колкото си искат ( доказали са многократно че им е прозорлив мениджмънта)...а най малко и чрез байбака могат едно поне 4-5% годишно да осигуряват.
На такива нива дори си е повече от обоснован и при 2-те хартии.
Коментар
-
http://www.investor.bg/centralna-i-i...2016-g-204965/
Равен, честито....ако държиш все още туй онуй там де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака е: а как ще се приеме - зависи от настроенията на инвеститорите като цяло - дали са бичешки, дали са мечешки, дали са мишешки.
При предният отчет на власт бяха мишкуняците - ефектът видяхме го.
Впрочем засега Франкфурт реагира на отчетът положително: ръст от 1.45%
А че Ябълка - голямо - и няма накъде да расте - то така се говори от години и за Софарма Трейдинг - ама все не спира да расте.
Затуй имат ниско ПЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака е: а как ще се приеме - зависи от настроенията на инвеститорите като цяло - дали са бичешки, дали са мечешки, дали са мишешки.
.
Нищо че след снощи вече е на под 10 ре трейлинг....и на 9 следващия отчет...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДобър е отчета, но при Епъл пазарът понякога смята добрия отчет за лош. Епъл са прекалено големи и не е сигурно, че могат да растат. Същите притеснения като през 2012-2013.
Впрочем засега Франкфурт реагира на отчетът положително: ръст от 1.45%
А че Ябълка - голямо - и няма накъде да расте - то така се говори от години и за Софарма Трейдинг - ама все не спира да расте.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
курс за инвеститори в акции
Привет!
За който се интересува, на 10 и 11 ноември провеждаме безплатни курсове за ролята на опциите върху акции при търговията с акции
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля - отчет - добър:
http://www.apple.com/pr/library/2015...r-Results.html
Оттук нататък зависи от настроението на пазарът - при излизането на предният отчет то бе изразено мишкуняшко.
Коментар
-
Аз мисля - отчет - добър:
http://www.apple.com/pr/library/2015...r-Results.html
Оттук нататък зависи от настроението на пазарът - при излизането на предният отчет то бе изразено мишкуняшко.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа - Ябълката е ужасно важна акция - и може би най-най-най-търгуваната от могъщите компании на света.
Аз мисля: няма да се издънят - въпросът е как ще бъде прието неиздънването от пазарът... помним какво се случи преди не ного отдавна пак с ябълкаджиите.
Що си нямаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРехаво е, на мен все ми се струва че насдак прави локален връх, но сигурно ще добута още няколко пункта нагоре - вече май няма нито една важна компания която да бъде катализатор за растеж, а с тези до сега не можаха даже да достигнат предходния връх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПоследно, харесват им. Ама рехаво. 3% - нищо работа
Коментар
Коментар