If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
купи си KKR, Apollo или Blackstone, ако мислис 4е кредит сте се нормалиzира. те се преките ударени при HY
На мен ми харесват компании с елементарен бизнес, който да си расте органично. Тези съм ги разглеждал преди две три години и не ме кефят. Не разбирам как устойчиво могат да изкарват пари, лрекалено много човешки фактор, прекалено голяма експозиция към черни лебеди.
За HY ще го изиграя с опции върху ЕТФи , но ще почакам да мине над 1000 пункта спреда и там да се успокои за известно време преди да почна да гледам за вход. Вече си мисля че тези 600 -700 пункта не са достатъчни да върнат трайно оптимизма.
Ясно е, че е по-внимателно, на мен бетата ми в момента е под 0,4 и то почти само в Европа, като имам и някакви интрадей позиции, с които в момента е почти двойна, но там съм само за малко.
Моята сигурно си идва към 1,5 но аз обикновено я държа към 2
Ясно е, че е по-внимателно, на мен бетата ми в момента е под 0,4 и то почти само в Европа, като имам и някакви интрадей позиции, с които в момента е почти двойна, но там съм само за малко.
А на мен ми изглежда че може и да се получи растеж следващите дни. Определено пазара не е толкова негативно настроен колкото предполагах - като гледам движенията от вчера и днес.
Според мен сценария е за нагоре - до пролетта ..
Никой ли не вижда приликата между ЕЦБ и ФЕД ?
Основните оръжия които ползват са вербалните
Според мен няма да вдигнат лихвите , но дори и да го сторят пазарите ще бъдат разочаровани по подходящ начин. Нещо от сорта - "скоро да не се очаква ново вдигане" или пък "това не е окончателно и единствено решение".
Следствието ще бъде дългоочакван пред Коледен ръст ....нали големите риби трябва да излязат от позиции навреме
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
А на мен ми изглежда че може и да се получи растеж следващите дни. Определено пазара не е толкова негативно настроен колкото предполагах - като гледам движенията от вчера и днес.
Аз от снощи вече съм дълъг, но да видим докога. А сутринта влезнах доста брутално/поне за моите мащаби/ в Телефоника.
Коментар