If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На 08.01.2016 вдигат забраната за продаване от 08.07.2015, освен ако не решат да я удължат... Някой да препоръча къс ETF за китайците? Не е препоръка...
За каква забрана какви са тея вдигания иначе ей ти китаец FXI мятай го
На 08.01.2016 вдигат забраната за продаване от 08.07.2015, освен ако не решат да я удължат... Някой да препоръча къс ETF за китайците? Не е препоръка...
Може да я удължат, защото с преекспонираните икономически данни заедно - и с днешната стопирана търговия, ще стане перфектната буря. Това е още по детски наивен пазар, малко му трябва и да се изстреля баси нагоре-то, и да се срине в бездната.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Нали съм пускал петгодишна графика на? Да слезе "повечко" под 3000, при положение, че индексът се влачеше на същите нива като сакат костенур години при РАСТЯЩА икономика е налудничаво. Не е невъзможно, но ще бъде просто безумно мишкуняшко изпълнение на незрял пазар.
Впрочем и днес - същото - разни бабишкери подплашено разпродават всичко, дето им остана след лятото - а купувачите вероятно си подбират най-читавото, оставяйки им боклуците. Всъщност правителството обърка конците като подкокороса разни пенсионери да инвестират на фондовата борса - борсите не са за хора, дето бъкел не разбират от.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
да да то е такава логиката, но липсва едно ново връхче там като го направи него на SPX 2150 - 2200 товава вече може long term 2018-2020г. long puts за 1500 ....
Една жена "тамън" чакала да получи оргазъм, ама така и не го получила!
Понякога манивелата е къса, а въртяча слаб!
То и аз нямам намерение да ставам мултимилионер от борсови спекулации за следващите 5-8 години! Просто изтъкнах логичната за мен последователност на събитията!
Но ще видим!
да да то е такава логиката, но липсва едно ново връхче там като го направи него на SPX 2150 - 2200 товава вече може long term 2018-2020г. long puts за 1500 ....
Гледай са Колегас на мене таргета ми е до 31.01.2016 да си запълни ей тая дупка там където отвори, а след 5 години ше го мисля тогава ....
То и аз нямам намерение да ставам мултимилионер от борсови спекулации за следващите 5-8 години! Просто изтъкнах логичната за мен последователност на събитията!
Но ще видим!
Не го познавам откъм компании тоя пазар. И аз си имам HSBC, ама на седем кинта и нещо като цена - твоите са някакви други ли? - Добър дивидент дават - да.
Шанхаецът може да слезе временно под 3000, ама няма да се задържи там.
Ама аз не искам да се задържа под 3000 - само да слезе за малко ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Може и на 1000 да слезе, но едва ли ще има в момента някакви тотални шокове или брутална рецесия, за да слезне чак там, и то бързо. Ще има попречистване.
Енергийните компании не са свалили индекса, а петрола е "дупка". Това изобщо без препратка към рецесия и ставащото в Китай, ще почва да се реализира! Останалото е настрана!
Пътя е следния!
СПАДОВЕ - РЕЦЕСИЯ - QE4 - ХЕЛИКОПТЕРНИ ПАРИ- ХИПЕРИНФЛАЦИЯ- СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА СТАГНАЦИЯ- ПРОМЯНА НА ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛИДЕРИ!
Таргет 5-8 години!
Гледай са Колегас на мене таргета ми е до 31.01.2016 да си запълни ей тая дупка там където отвори, а след 5 години ше го мисля тогава ....
ее стига де чааай да се измъкна .... ае квот такова ако ще и на 1000 да слезне
Може и на 1000 да слезе, но едва ли ще има в момента някакви тотални шокове или брутална рецесия, за да слезне чак там, и то бързо. Ще има попречистване.
Енергийните компании не са свалили индекса, а петрола е "дупка". Това изобщо без препратка към рецесия и ставащото в Китай, ще почва да се реализира! Останалото е настрана!
Пътя е следния!
СПАДОВЕ - РЕЦЕСИЯ - QE4 - ХЕЛИКОПТЕРНИ ПАРИ- ХИПЕРИНФЛАЦИЯ- СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА СТАГНАЦИЯ- ПРОМЯНА НА ГЕОПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЛИДЕРИ!
Ще паднат с около 4% европейските и ще възстановят.
Тия перверзии ги правят китайците - ама Шанхаецът няма ного мегдан да пада - както имаше такъв лятото. В моментът имам изключително мощно Дежа ву - но за нещастие с ограничен времеви обхват - затова говоря със здрав разум, а не с прогностическа дарба.
Е, пуснах за продан малко Мишоци все пак.
И друг път съм ти казвал!
Всеки с вижданията си! Играй дълго, прави пари!
Аз за това, което според мен следва, "пея" систематично още от както си направих акаунта във форума, миналата година пролетта!
Коментар