Първоначално изпратено от Vomma
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСъщо не го следя, само наблюдавам как върви IP от известно време. Нямам никаква идея за динамиката на пазара на опаковачна и специализирана хартия и изобщо на хартията.
Това, което особено ми прави впечатление е, че IP са почти без ръст за последните пет години, но за следващите пет се очаква годишен ръст от над 10%, а yahoo finance дават 13.22%. Ако това наистна стане, значи Goldman са прави, че IP е силно подценена. Най-малкото бих казал, че downside рискът е малък, а има добър upside потенциал. Само дето нямам идея до колоко е вероятно EPS-а им наистина да расте така както предвиждат анализаторите.
tissues,hygienic etc. (strong)
packing (fine tuning required)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСъщо не го следя, само наблюдавам как върви IP от известно време. Нямам никаква идея за динамиката на пазара на опаковачна и специализирана хартия и изобщо на хартията.
Това, което особено ми прави впечатление е, че IP са почти без ръст за последните пет години, но за следващите пет се очаква годишен ръст от над 10%, а yahoo finance дават 13.22%. Ако това наистна стане, значи Goldman са прави, че IP е силно подценена. Най-малкото бих казал, че downside рискът е малък, а има добър upside потенциал. Само дето нямам идея до колоко е вероятно EPS-а им наистина да расте така както предвиждат анализаторите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеno idea, have them since 2009
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеHuhtamaki - интересна идея, но не са ли малко скъпички? EPS-а се е вдигнал с около 30% от 2010 насам, а акциите са скочили три пъти. Сега са на п/е 24. Окей, има очакване за растеж, но ми се вижда скъпичко. Какво става ако очакванията за растеж не се реализират?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе го следя този сегмент с хартията, но коефициентите и ми изглеждат нормални за компании от този сектор и почти без растеж, поне когато съм попадал на други подобни. Не изглежда никак скъпа, но определено не изглежда и безумно евтина. Или с други думи може да си кюта в този дипазон +-10 или 15 процента с години. Реално си е държане заради дивидент ако е дългосрочно, което поне на мен ми е леко скучно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСигурен бях -жалко, че взех само една цистерна ...
Каръка при олиото ще го счупим по трудно ...имам предчувствие, че краят на януари ще е преломен ..."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеHave in my long term portfolio Huhtamaki (Starbucks ), Mayer Melnhof. That's is enough
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеsucker rally
Като няма фундамент, ще гоним този дет духа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГъза май счупи каръка. Още 2-3 цента и може да се поусмихнем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГъза май счупи каръка. Още 2-3 цента и може да се поусмихнем
Каръка при олиото ще го счупим по трудно ...имам предчувствие, че краят на януари ще е преломен ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение..
Време е да кешнем малко: +47%.
Стават чудеса на Коледа
Коментар
Коментар