If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тоя петрол още малко и ше го раздават с червения кръст тея с чергите на тиквите като милостиня обаче руснаците не мрат и рачат да мрат .... ебаси железното племе
Аре да видим кой пръв ще умре - камиларите - дето без петрол вода за пиене не могат да си купят, или руснаците - дето си произвеждат или могат да си произвеждат абсолютно всичко.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
От няколко дена си мисля че зад ставащото с петрола седят руснаците ,колкото и нелогично да звучи това,при петрол 100$ годишно са необходими 2.5 трилиона долара а при 30 по-малко от 800 милиарда ,вярно че и те страдат но те са свикнали,цялата исторя им е такава,слабото място на краварите е петродолара и ниските цени намаляват търсенето му трикратно..
абе то добре ама борсата с фючърсите е при Краварите не е при ордите от Масква или ?!? Има няква бесна далавера политически някой го бъзика, но кой точно чрез Wallstreeta незнаем глей го кво пада като камик това не е нормално .......
то да хванеш върха е да си майстор дъното е на 0 по-надолу няма да падне ..... лонга не е страшен шорта е по-страшен ......
аз затова и не шортя(не ходя без шорти)да не останем по нищо накрая
това не е ли като да речем за купуване 52 седмично дънце...май двойно http://finviz.com/quote.ashx?t=pbr
От няколко дена си мисля че зад ставащото с петрола седят руснаците ,колкото и нелогично да звучи това,при петрол 100$ годишно са необходими 2.5 трилиона долара а при 30 по-малко от 800 милиарда ,вярно че и те страдат но те са свикнали,цялата исторя им е такава,слабото място на краварите е петродолара и ниските цени намаляват търсенето му трикратно..
да ти кажа може би имаш право....но явно кашата е пълна и трудно може да се разбере кой печели и кой губи...сигурно е само че ние се чудим
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Ко стана с тоз петрол бе - 5-6%, въййй
Рашъ и саудитците заминаха. Днес четох, че май ще си имаме компания над трилион маркет кап, ама ще видим какво ще решат...
И силния долар помага на петрола, кат нищо ще чукнем едни 20 гущера и тогава ... война. Или за да се отърват от силния петродолар ще го дропнат и пак ... война.
аз съм на кеш....ама утре ще акцентирам върху пазаруване на БФБ.....да видим къде каква промоция ще има...иначе си мисля че ДАКС-и ще се сурне по нанадолнището и ще се отворят и добри цени за вход и там
"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
тоя петрол още малко и ше го раздават с червения кръст тея с чергите на тиквите като милостиня обаче руснаците не мрат и рачат да мрат .... ебаси железното племе
Коментар