If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дисни го даунгрейдваха. Иначе не съм доволен от звездните войни. Бях на частна прожекция оня ден. Демек в киното бяхме само аз и приятел. Набутахме яко Арена запад. Не ми хареса. Не са се постарали....
+1
Абсолютно изчерпани простотии.....
Наивник, ти купи ли ми газ за 1000 долара, както те помолих преди 2 дни..?
Дисни пада с 4.79%, въпреки че Star Wars счупи всички рекорди за приход от филм на света.
в същото време Мидичката, дето би трябвало да се срине заради спадът на петролът, пада с 3.72%.
Това е от което най-ного ме е било страх и на пазарите и по принцип - от ИДИОТИЯТА. Право казват хората, че глупакът е по-опасен и от злодеят, защото никой не може да му хване спатиите какво ще прави - понеже и той самият не знае.
Дисни го даунгрейдваха. Иначе не съм доволен от звездните войни. Бях на частна прожекция оня ден. Демек в киното бяхме само аз и приятел. Набутахме яко Арена запад. Не ми хареса. Не са се постарали....
Дисни пада с 4.79%, въпреки че Star Wars счупи всички рекорди за приход от филм на света.
в същото време Мидичката, дето би трябвало да се срине заради спадът на петролът, пада с 3.72%.
Това е от което най-ного ме е било страх и на пазарите и по принцип - от ИДИОТИЯТА. Право казват хората, че глупакът е по-опасен и от злодеят, защото никой не може да му хване спатиите какво ще прави - понеже и той самият не знае.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Компанията отчита рекордна печалба за 10 години назад и бие всички очаквания, цената пада с почти 7% ?!?!? Поредното доказателство за тезата ми, че търговията се диктува от малоумници, които гледат "пазара", а не акциите, в които са инвестирали.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Не знам ... МААЕ сега като потупат иранците по рамото и олиото жмуцне до 24-25$ за барел ще има още кървища, поне още една седмица. Ако след това продължава това мазало значи ще ядем бахура през 2016 ...
Tц, аз предпочитам дабълите.
QID вече ми е на 23 плюс, BIS даже 1% повече, ама най кърти мивките BZQ с неговите 54% и умиргам от яд че ми е най малкото...
Обаче май на малки порции скоро ще почна да пълня и антитезите им QQQX, BIB, SSO
Добре че се отървах от QQQX още на 19$, бе ми най голяма позиция..
Ама от 5-те GILD опции и 1-та ябълка кървя лошо...
Ма нищо, ще си ги ролна за ян18, а като се повъзстановят тези за ян17 ще ги кеширам.
Коментар