А денят едва сега започва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОтвратително днес - биха ме навсякъде - БМВ, Даймлер, БАСФ, ХъСъБъЦъ, Уолт Дисни, Ябълчичка, не е честно това Само в Allianz не ме биха...
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениес тези ценови войни до къде ли ще докарат цената на петрола
http://www.capital.bg/politika_i_iko...na_petrola_za/
Коментар
-
с тези ценови войни до къде ли ще докарат цената на петрола
http://www.capital.bg/politika_i_iko...na_petrola_za/"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеE, тогава - good luck!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеаз съм вече лонг брат ми нагазил съм във водата и каквото стане .... като не стане загубата в джеба и готово .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеИ аз така мисля, всичко може. По-добре не лонгвай и не шортвай краткосрочно
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнението тука всичко може, сега ше видиме какво ще стане днес вечерта и в петъка .... аз мисля, че са на reversal ама не се знае знае ли се .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИнфлацията се мери на годишна база. Т.е. за повишението на инфлацията не е важно дали петрола ще тръгне нагоре, а само дали ще пада повече. Ноември към ноември например спада на бензина е 40%. Но януари към януари ще е около 0
Сега като гледам малко по-конкретно, анализаторите очакват печалбите на повечето енергийни компании в СП500 да продъжават да падат и през 2016, но с много по-малко от 2015. Примерно на Exxon печлбата през 2015 пада двойно в сравнение с 2014, но за 2016 прогнозирания спад е минимален. Шеврон се очаква да има дори леко повишение на печалбата. Не знам на базата на какви предположения за цената на петрола са смятали и как биха изглеждали нещата при $20 на барел.
Но при един много по-малък спад на печалбата на енергийните компании, растежът в другите сектори би трябвало да компенсира слабото представяне на петролните фирми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеПри нетно 28% дълъг не разбирам защо слагаш усмихнат емотикон накрая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБъркшайъра гледам ептен на драйфаща камила замязал...
Аз съм малко по склонен за надоле, сигурно щото почти 40% кеш и 16% къси ми влияят зле..
Full long position spx
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБъркшайъра гледам ептен на драйфаща камила замязал...
Аз съм малко по склонен за надоле, сигурно щото почти 40% кеш и 16% къси ми влияят зле..
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнението тука всичко може, сега ше видиме какво ще стане днес вечерта и в петъка .... аз мисля, че са на reversal ама не се знае знае ли се .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЕ, защо пък да не падне още. Сега в момента краткосрочно нещата не изглеждат никак добре. Мениджърите на активи в такива случаи почват да продават по малко от тук, от там, но достатъчно че пазарът да падне.
Коментар
Коментар