Buy TIM Participacoes SA.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Много важна новина:
http://www.bloombergview.com/article...s-echoes-of-08destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Дали пък някой не го прочете тоя файл вече, че цената на газта рипа
И после да вярваш на пазара ....
"503 - Sorry! This file is temporarily unavailable.
A new version of this file is currently pending release.
This page should automatically refresh to download the new release at 10:30:00 AM (in 457 seconds)
If it does not, click here to manually re-try."
http://ir.eia.gov/ngs/ngs.html
п.с.
Вече е наличен и както предполагах не са правили икономии от топлото по празницитеLast edited by Protokol; 07.01.2016, 18:32.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТова е обонго в края на годината, след като Тръмп го уволни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
ето го бе ето приличате ни на снимката сега е твойта година ....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКво, кво
ето го бе ето приличате ни на снимката сега е твойта година ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+++
Чи то в годината на маймуня ако не се опитат да ни правят на маймуни...кога
Волатилността е хубаво нещо, да заповяда
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеИнтересна ще е тази година, по-интересна от последните няколко, то направо бяхме заспали.
Чи то в годината на маймуня ако не се опитат да ни правят на маймуни...кога
Волатилността е хубаво нещо, да заповяда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНищо не са ми взели - от повечето съм на незначителен минус, от Allianz (с най-голяма тежест във външният ми портфейл) още съм на добър плюс.
Ще възстановят - Даксът вече се бори да обърне.
Ама кво ти пука ти нали си над 50% злато и камъни. От там ще си доста напред при такъв сценарий. Свиркай си и недей се пали толкоз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСпоред вас къде ще спре тоя глупак? Вижте къде е бил преди пет години, къде се е влачил като охъл оттогава, къде се качи и къде е сега.
За мен на нива под 3000 Китай е вече подценен, защото... колко е нарастнала китайската икономика за тия 5 години? - 40%, може и повече...
Накрая пак правителството ще "налее" още 40-50 МБ, ще направи една скрита национализация през борсата и ще остави бабетата с пръст в уста.
Преди да се върне, при това за кратко, към справедливите си нива, всеки пазар скача от едната крайност до другата. Така е и тук.
Коментар
-
Май за тази сутрин това беше, можете да си отдъхнете Сега да видим следобеда, дали ще има още кармъзъ.
Импе, стига се пени с тез графики. Взеха ти парите, туй то. Ще го преживееш.
Де го Мишо, дето прави пари шортейки златото? Напрай ли пачка?
Интересна ще е тази година, по-интересна от последните няколко, то направо бяхме заспали.
Коментар
-
Според вас къде ще спре тоя глупак? Вижте къде е бил преди пет години, къде се е влачил като охъл оттогава, къде се качи и къде е сега.
За мен на нива под 3000 Китай е вече подценен, защото... колко е нарастнала китайската икономика за тия 5 години? - 40%, може и повече...
Накрая пак правителството ще "налее" още 40-50 МБ, ще направи една скрита национализация през борсата и ще остави бабетата с пръст в уста.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар