IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Buy TIM Participacoes SA.

Коментар

• Тази вечер нещо май ни готвят?
      Дано не съм прав, ама точно така стана предишният път голямното падане през Август миналата година.
      Ще стискам палци по-малко хора да са изгорелите.

Коментар

• Имам усещането след падане на забраната от 7 % спад на китайската борса че утрешния ден може да влезе в учебниците по икономика като ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК

Коментар

• Много важна новина:
          http://www.bloombergview.com/article...s-echoes-of-08
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Дали пък някой не го прочете тоя файл вече, че цената на газта рипа
            И после да вярваш на пазара ....
            "503 - Sorry! This file is temporarily unavailable.

A new version of this file is currently pending release.

This page should automatically refresh to download the new release at 10:30:00 AM (in 457 seconds)
            If it does not, click here to manually re-try."

http://ir.eia.gov/ngs/ngs.html
            п.с.
            Вече е наличен и както предполагах не са правили икономии от топлото по празниците
            Last edited by Protokol; 07.01.2016, 18:32.
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Това е обонго в края на годината, след като Тръмп го уволни.
              незнам дали ше стане Тръмпа много го мразят нещо в Сашш значи той е човека ама дали ше го пуснат евреите незнам ....... иначе маймунката е готина, годината на "пакостите" .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

ето го бе ето приличате ни на снимката сега е твойта година ....
                Това е обонго в края на годината, след като Тръмп го уволни.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Кво, кво

ето го бе ето приличате ни на снимката сега е твойта година ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    +++

Чи то в годината на маймуня ако не се опитат да ни правят на маймуни...кога

Волатилността е хубаво нещо, да заповяда
                    Кво, кво

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      Интересна ще е тази година, по-интересна от последните няколко, то направо бяхме заспали.
                      +++

Чи то в годината на маймуня ако не се опитат да ни правят на маймуни...кога

Волатилността е хубаво нещо, да заповяда

Коментар

Нищо не са ми взели - от повечето съм на незначителен минус, от Allianz (с най-голяма тежест във външният ми портфейл) още съм на добър плюс.

Ще възстановят - Даксът вече се бори да обърне.
                        Е, не са ти взели все още. Сега почват Като се паникьосат бабите и шанхаеца издумка 1000, вече ще е късно да се притесняваш
                        Ама кво ти пука ти нали си над 50% злато и камъни. От там ще си доста напред при такъв сценарий. Свиркай си и недей се пали толкоз.

Коментар

Според вас къде ще спре тоя глупак? Вижте къде е бил преди пет години, къде се е влачил като охъл оттогава, къде се качи и къде е сега.

За мен на нива под 3000 Китай е вече подценен, защото... колко е нарастнала китайската икономика за тия 5 години? - 40%, може и повече...

Накрая пак правителството ще "налее" още 40-50 МБ, ще направи една скрита национализация през борсата и ще остави бабетата с пръст в уста.
                          В края на 2005 г. този индекс се търгуваше около 1000 пункта. Две години по-късно стигна 6000 Смяташ ли, че китайската икономика е нарастнала за същия период с толкова, че да оправдае ръста?

Преди да се върне, при това за кратко, към справедливите си нива, всеки пазар скача от едната крайност до другата. Така е и тук.

Коментар

• Нищо не са ми взели - от повечето съм на незначителен минус, от Allianz (с най-голяма тежест във външният ми портфейл) още съм на добър плюс.

Ще възстановят - Даксът вече се бори да обърне.

Коментар

• Май за тази сутрин това беше, можете да си отдъхнете Сега да видим следобеда, дали ще има още кармъзъ.

Импе, стига се пени с тез графики. Взеха ти парите, туй то. Ще го преживееш.

Де го Мишо, дето прави пари шортейки златото? Напрай ли пачка?

Интересна ще е тази година, по-интересна от последните няколко, то направо бяхме заспали.

Коментар

• Според вас къде ще спре тоя глупак? Вижте къде е бил преди пет години, къде се е влачил като охъл оттогава, къде се качи и къде е сега.

За мен на нива под 3000 Китай е вече подценен, защото... колко е нарастнала китайската икономика за тия 5 години? - 40%, може и повече...

Накрая пак правителството ще "налее" още 40-50 МБ, ще направи една скрита национализация през борсата и ще остави бабетата с пръст в уста.

Коментар

Working...
                                X