On Jan. 12, Congress is scheduled to vote on the “Audit the Fed” legislation (H.R. 24/S. 264)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМедА
В такава мед да се инвестира...
Другата ( електролитната ) си е рискова инвестиция...Цената само надолу...колкото толкова.....
Оптиката изяде медта !!!
Коментар
-
Всички се надъхвате за петрола, но аз като прост човек си задавам елементарният въпрос. Защо всички считате, че възстановяването ще е V шейпт а не L шейпт? Аз съм за дет кет баунс от около 20 на сто от дъното след което L. При този вариант печелиш само ако хванеш абсолютното дъно. Тъй като съм умерено прост и не вярвам, че мога да го хвана точно си въобразявам, че е по-добре да си купя качествени акции, които са пострадали покрай сътресенията със суровините. Примерно БМВ, GILD, FSLR ... От суровинните ми харесва единствено Рио Тинто, но още е много скъп. Има време да поевтинее.
Аз си въобразявам и, че дъното не е фиксирано а е по-скоро плаващо, при това надолу. Когато пострадат суровинните икономики, те девалвират валутата си, което води до нови по-ниски производствени разходи в долари. Това дава възможност за нова вълна на конкуренция между производителите и нови по-ниски цени. Като резултат имаме ново обедняване на туземците и девалвация, след което цените пак падат. В даден момент мизерията стига такива нива, че няма на къде и някой хвърля кърпата като свива обема. Тогава пазара започва да се стабилизира. За мен този момент още не е дошъл и затова съм внимателен. Много хора хванаха кинжала пред очите ми. Вече и аз се изкушавам да посегна, но някак си успявам да се удържа и да седна на ръцете си и да не пипам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМладежи, дайте по едно мнение кой метал е по-подценен в момента среброто или платината?
Според мен по-добро за купуване сега е платината.
Сребърцето, макар полезно - има вкус на стара батерия, златцето по го бива - има лек вкус на канела.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМедА
А медта нищо не и пречи и на 1.5 да иде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеинтересен е въпроса ще видим ли цена под 30$ за барел до края на сесията
през кои позиции мислите да отиграете евентуално възстановяване на цената?!?
аз се чудя между PBR,VALE,SDRL или TGA
а вие колеги???
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМладежи, дайте по едно мнение кой метал е по-подценен в момента среброто или платината?
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеBZQ взе ли си...
Смятам, че в Бразилия следващите месеци ще има раздвижване и заради олимпиядата и заради други фактори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpmuk Разгледай мнениеОоо....колко хубаво обърна петрола. Тъкмо бях решил че днес ще е зелен
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеВзех си и Vale, вече имам 4 бразилски позиции, но ми се иска да ги направя поне 7-8.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеаре па ти стига ве ходи там у другата стая да въртите чекръка и плочите с другите ..... и да си пилите едно и също
Коментар
Коментар