Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеНа 31ви март Тесла ще изкара на пазара модел 3, и ще почне да приема поръчки. Цена от 35 000 долара, като се сложат отстъпки и спонсориране от някои щати можело да падне до почти 25 000.
Смятам, че ще бъде рекорден ден за тях, и ще скочат немалко.
Някой да има мнение по тази тема?
Тука няма да вървят - кой ще си купи кола, дето се казва така - някой перничанин ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНо преди това много бикове ще бъдат изкормени...............
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИмператоре, стига си гледал дневна волатилност. Това просто няма значение. Ако не си дейтрейдър. А ако си дей тредър - ми тогава в такива дни или правиш състояние или губиш сичко. А най-вероятно и да правиш състояние в даден момент ще загубиш всичко. Няма успешни дей трейдъри - каквото ще да приказват някои уана би милионери с 1000 долара в маржин сметка.
При тренда нагоре лошите новини нямат значение. При тренд надолу добрите новини нямат значение. Ако човек държи диверсифициран портфейл дългосрочно ще го държи и при тренда нагоре и при тренд надолу. И нещата си вървят ок в дългосрочен план.
Сега нещата са се закучили - всеки се е вторачил в някакви проблеми. Ми много ясно че всеки ще вижда кръв. Ще мине време ще се успокоят нещата и пак ще поемат по нормалния път нагоре. Цялата работа е човек да не продава на дъна и да купува на върхове. И да има достатъчно акъл да не влага емоции в дневни колебания.
Коментар
-
Императоре, стига си гледал дневна волатилност. Това просто няма значение. Ако не си дейтрейдър. А ако си дей тредър - ми тогава в такива дни или правиш състояние или губиш сичко. А най-вероятно и да правиш състояние в даден момент ще загубиш всичко. Няма успешни дей трейдъри - каквото ще да приказват някои уана би милионери с 1000 долара в маржин сметка.
При тренда нагоре лошите новини нямат значение. При тренд надолу добрите новини нямат значение. Ако човек държи диверсифициран портфейл дългосрочно ще го държи и при тренда нагоре и при тренд надолу. И нещата си вървят ок в дългосрочен план.
Сега нещата са се закучили - всеки се е вторачил в някакви проблеми. Ми много ясно че всеки ще вижда кръв. Ще мине време ще се успокоят нещата и пак ще поемат по нормалния път нагоре. Цялата работа е човек да не продава на дъна и да купува на върхове. И да има достатъчно акъл да не влага емоции в дневни колебания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАбе - защо Боинг се срива? Да не са паднали четири Боинга едновременно по света или просто "пазарът е решил така"?
Каквито на бфб например са правило, а не изключение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАбе - защо Боинг се срива? Да не са паднали четири Боинга едновременно по света или просто "пазарът е решил така"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеОсвен това творчеството на Сорос е по-кратко от твоето и е по-лесно за намиране.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИмпе, нежеланието на даден човек да се образова е за негова сметка. Освен това теорчеството на Сорос е по-кратко от твоето и е по-лесно за намиране. На моменти ми приличаш на чукчата който не бил читател а писател. Определено има какво да нсучиш от човек, който има няколко милиона пъти повече пари от теб.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДДДД - ще прочета с удоволствие само новината за мъчителната смърт на тоя подчовек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПо скоро здравословна нормализация, отваряща все по добри и по добри възможности.
А ако ползваме Импето за лакмус все още сме на етап denial
Колко ли още надолу има
Коментар
-
Някой чакат флаш краш и още 10% надолу .
За златото и долара позна.
http://www.investing.com/analysis/st...-market-383832
Коментар
Коментар