Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩом и ФЕД не можа да спаси пазара, време е за почивка.
Нищо няма да правя повече. Ни назад ни напред...
Бях оптимистично настроен но явно далаверата надолу може да се окаже по сериозна...а може и да не се окаже.....аз повече риск не поемам.
Довиждане....
Няма да дразня....повечеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Шом и ФЕД не можа да спаси пазара
Щом и ФЕД не можа да спаси пазара, време е за почивка.
Нищо няма да правя повече. Ни назад ни напред...
Бях оптимистично настроен но явно далаверата надолу може да се окаже по сериозна...а може и да не се окаже.....аз повече риск не поемам.
Довиждане....
Няма да дразня....повече
Коментар
-
Я: младият джадай почна да кълца.
Хермесов, драги - само дето сега има ръст на производството. Няма как пазарът да слезе толкова надолу, колкото мислиш, защото има една граница, под която дори и луд няма да си даде акциите. Конкретно - ако ти имаш акция на почти неподвластна на сътресения компания, произвеждащи елементарни потребителски стоки (P&G или Coca cola) - би ли си продал акциите по 10 долара (например) ако тия акции ти носят на година долар и половина-два само като дивидент?
Ами няма да ги продадеш.Last edited by Императорът; 11.02.2016, 23:29.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТц - няма как да стане, докато реалната икономика продължава да работи без никакви реални проблеми. При това сега нещата са ного по-динамични.
ти какви нива ги виждаш - дето е смешно за тях да се пише?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеOPEC ready to cooperate on cut - UAE energy minister
Като с Гърция
Коментар
-
Единствените пъти когато споря с ив макс е когато той изрично насочва въпрос към мен. И поради сериозните различия съвсем естествено се получа спор. Иначе естествено че всеки си има неговия подход и не е работа на никой друг да се бърка в начинът на действие на друг човек.
А иначе - съвсем сериозно - постоянното гледане на пазари и слушането на пазарни новини е вредно за вашето здраве И инвестиции. 90% от това което се случва е шум - доста често силно неприятен - а новините са простотии на 99%. А 1% който има значение никой не говори за него - както стана в случая с банките тази година. И като се разговорят най-вероятно вече е безсмислено дза се отиграва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТц - няма как да стане, докато реалната икономика продължава да работи без никакви реални проблеми. При това сега нещата са ного по-динамични.
ти какви нива ги виждаш - дето е смешно за тях да се пише?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНе е точно така,индикациите за посоката в близките месеци са ясни, но предишната голяма депресия е продължила от 1929 до началото на Втората Световна Война ,много вероятно е дъното да е след 2-3 години на нива за които е смешно в момента да се пише........................
ти какви нива ги виждаш - дето е смешно за тях да се пише?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Равновесиев: ти си мъдър. само стига сте се карали с Ив Макс - и двамата сте мъдри.
Апропо - в моментът младият джадай се опитва да се бие, след като старият джадай нещо капитулира.
Дали щото Дисни е нагоре, спомних си знаменателната сцена как Оби Уан и малкият Анакин се кълцаха с граф Дуку, ама и двамата бяха окълцани.
Чака се ситният Йода - да се домъкне куцукайки, издавайки неясни звуци като Димитър Пенев - за да спаси положението.Last edited by Императорът; 11.02.2016, 21:17.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар