Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ 2/3 карък
А ти си си пиши щуротии....
Аз Кобата и Дойчебанк и Сбербанк за трети път ги ловя на дъното....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеправи те по скоро комунист отколкото неолиберал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМонти, ама ти и в злато ли си се набутал Ти си направо като карък индикатор
В рубли.... и ДАХ банки ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКоличеството злато в хазната е равно на парите в обращение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТази глупост със златото ми е толкова противна, че ако бях мултимиардер щях да направя ексепедиция до накой от най-близките златни астероиди и за винаги да пукна дебилния балон със златото.
Почна да приличаш на Краси Космонавта да не сте си роднина.....
А да отричаш хилядолетната история на човешкото развитие в паричната система те прави новатор ,но новаторството ти е по близо до ленин отколкото до Морган прави те по скоро комунист отколкото неолиберал...Само че зеления цвят на твойте банктноти е по добър от жълтия при положения че зад тях не стои нищо....купони..
И пак кой ги разпределя....
Това не е обида....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Неговата рядкост.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеА зад златото какво стои? Сблъсък на неутронни звезди преди няколоко милиарда години... И като са се сблъскали са направили "пари" да има във вселената
Неговата рядкост..... В НАЧАЛОТО Е БИЛО ЖИТОТО ,
СЛЕД ТОВА е било бронза....след това среброто и след това златото ...
Количеството злато в хазната е равно на парите в обращение...
Колкото са по големи желанията на определена група толкова са повече хартиите в объщение
Сега има само пари в обращение и правото на едни да са по силни от други и да ги печатат.... и да определят цената на храната и земята....
Коментар
-
Равновесиев, драги: съизмерваш златото с пари - и то не само със Зелени дори, ами и с парите с Косматият, че и със смешните индиански пари, а те са несъизмерими по една проста причина - златото е истинско, а парите НЕ СА. Ако утре обонго и кликата му или ФЕД решат да направи по компютърен път още 358 ГБ Зелени, нищо не може да ги спре... ама обонго не може да прави Кенгури от резенчета банан... и никой не може.
Преди година-две четох, че паричната маса на основните валути нараства с по 15% на година, сега може да е и с повече, цялата тая шашма рано или късно ще изгърми и все повече хора осъзнават това, пък ти им казвай: буболечки. Акциите ни пак имат реална стойност, защото зад тях има бизнес и производство, зад парите стоят само обещанията на политиците.
Златото винаги ще означава: пари, то затова служи и вероятно затова е измислено. Хартийките са шашма, те пък затова са измислени.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеА зад златото какво стои? Сблъсък на неутронни звезди преди няколоко милиарда години... И като са се сблъскали са направили "пари" да има във вселената
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЩе ме спукате от смях тука. Да видим Грийнспан кво каза по въпроса преди 2 години:
Коментар
Коментар