Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Понеже имам определено несъгласие с хай тек колегите... Прочетете някоя по-техническа фантастика от преди 40-50 години. Някой представял ли си е водещата държава в Европа да е на въглища? И не, не са зелените виновни.
Ще купувам още btu май. Иначе преди време обсъждахме е едни поляци, ама ми е терсене в злоти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тексас са стара компания наложена в производството на електроника като доставчик на електронни компоненти и са се наложили и доказали с качество.
не са в хайпа, но продуктите им се ползват от почти всеки производител на електроника.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Не е много сигурна работата тук, скоро може да има по-голямо дъно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеEnphase Energy (ENPH)
5 годишно дъно/ за спекула/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Обясних и аз че ми се струват скъпи още ,след купих Епъла на високата цена повече се оглеждамтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
Реално и на двете места има сделки. Аз бих ползвал Амстердам от данъчни съображения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пич, ВСИЧКИ, изброени от тебе са sell. Не знам как ги нацелваш толкова точно.
Това независимо от философските въпроси за бъдещето на технологиите. Просто към 25 август 2023 г. не стават за пазаруване
Написах ти вече къде да сложиш хилядарка, щом искаш нисък риск и доходност от 10-12% годишна. Поне мисловно следи как се развива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеза ASML от къде реално се търгуват акциите гледам че на Холдинга в европа ги има от Холандия или от NASDAQ ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Първо аз нямам експозиции по AI,Eпъл е потребителска компания ,Гугъл имам една акция само там ,+ малко експозиции към най-големия строител на къщи в Америка .
Това е засега ,казвам от мен .
Гледам към LVMH ,ASML,Mакдоналдс,донякъде Амазон,Майкрософт/последните на по -прилични цени ако има опция скоро/.
Visa,American express,искам да диверсифицирам малко напред назад но не в по-голям диапазон от 10-15 акции
По темата за технологиите не съм съгласен ,ще има нови технологии,които ще са щадящи доколкото може
Бъфет купи Оксиденшъл не заради петрола ,а заради милиардите дето изливат за улавяне на въглеводороди
Това независимо от философските въпроси за бъдещето на технологиите. Просто към 25 август 2023 г. не стават за пазаруване
Написах ти вече къде да сложиш хилядарка, щом искаш нисък риск и доходност от 10-12% годишна. Поне мисловно следи как се развива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеНякой с повече опит в технологийте може ли да сподели мнение за Тексас Инструментс. По мойте сканирания за баланс и коефициенти поне на хартия изглежда много солидна компания. Маржовете са брутални, дълга е смешен, баланса на прима виста. Висок дивидент, доста приличен растеж - къде е уловката?
не са в хайпа, но продуктите им се ползват от почти всеки производител на електроника.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеНякой с повече опит в технологийте може ли да сподели мнение за Тексас Инструментс. По мойте сканирания за баланс и коефициенти поне на хартия изглежда много солидна компания. Маржовете са брутални, дълга е смешен, баланса на прима виста. Висок дивидент, доста приличен растеж - къде е уловката?
Ако имаш фабрки за обикновенни чипове ,ти си оставаш с фабрика за прости,евтини чипове ,нищо повече
ASML Holding N.V. (ASML)
NasdaqGS - NasdaqGS Real Time Price. Currency in USD
Тука гледай - това е майката на чиповете ,единствената за последните 50 години ,ако спре да работи връщаме часовника 20 години назадLast edited by nkavrakov1982; 25.08.2023, 13:08.
Коментар
-
Някой с повече опит в технологийте може ли да сподели мнение за Тексас Инструментс. По мойте сканирания за баланс и коефициенти поне на хартия изглежда много солидна компания. Маржовете са брутални, дълга е смешен, баланса на прима виста. Висок дивидент, доста приличен растеж - къде е уловката?
Коментар
Коментар