Първоначално изпратено от snaky
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЗнам, ама не съм забелязал хората да са хукнали да купуват. Сигурно има защо. Май губят повече и от хедж фондовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе се майтапя, отдолу съм дал и линк към това как и върви цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕййй, да бе вярно, как не се сетих. Може да се шорти също и златото. Сигурно затова в Комекса им пращят трезорите от злато. Нямат къде да го складират, разбираш ли. Колко им оставаха? 70К унции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ виж какви продукти се търгуват на CME защо си мислиш че там се цъкат само минита на индекси
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеМхм, ей сега ще пусна поръчка, че затварят.
А Фед-а? Те сигурно са държавна банка бореща се за интереса на масите. Ай стига глупости вече. С вас не може да се приказва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеШвейцарската централна банка е една от малкото които държат и акции като резерви. Но това си е частна банка - ако мислиш че толкова много печелят можеш да си купиш техни акции - продават се на борсата в Швейцария. И не - не печелят
А Фед-а? Те сигурно са държавна банка бореща се за интереса на масите. Ай стига глупости вече. С вас не може да се приказва.
Коментар
-
http://www.six-swiss-exchange.com/sh...0001319265CHF4
Швейцарската централна банка - за 1000 и нещо швейцарски франка на акция си и имате дял от централна банка
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеМи добре. Значи и твоят извод, като на Мишо е, че СМЕ са идиоти, предоставящи безполезни услуги, които ще им причинят загуби.
Добре, така да бъде. Записвам си и спирам дотук.
Ъппп СиП-а на 5000
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеМи добре. Значи и твоят извод, като на Мишо е, че СМЕ са идиоти, предоставящи безполезни услуги, които ще им причинят загуби.
Ъппп СиП-а на 5000
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТе не купуват фючърси на пазара на акции, купуват и продават фючърси на лихвени проценти. Предполагам.
На никой не му пука за пазара на акции. Единствената причина централните банки изобщо да гледат пазара на акции е защото е болна политическа тема. От чисто икономическа гледна точка този пазар няма особено значение дали пада или дали се вдига. Има значение от ПР и политика. Нещата които имат значение са при пазара на облигации, на евродоларови депозити и така нататък.
Ъппп СиП-а на 5000
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеТова е просто пример за манипулация. Според теб кво прави ЯЦБ като иска да отслаби йената? Продава йени и купува долари. Мислиш ли, че отиват всичките в ДЦК. СМЕ, предлагат услуга, която никой не ползва и трупат загуби ли?
Има много други примери. За теб нормално ли е Швейцарската централна банка да е един от най-големите акционери в Епъл Не могат да си купят телефони и чакат на дивидента ли? За какво са им тези акции, ако не са за манипулиране на индексите?
http://www.bloomberg.com/news/articl...ll-bond-yields
А и това, което държат ЦБ е много малко, за да има значенине.
А и е встрани от темата на Ив Макс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеМоите хора ги остави....аз ще ги питам..ама ти кажи какво работиш?
Коментар
-
Моите хора ги остави....
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха - питай ги твоите хора дето те консултират като не ми вярваш на мен Стига си се излагал като пускаш глупости
Коментар
Коментар