Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
The registration requirement stems from the Dodd-Frank Act, a sweeping overhaul of Wall Street regulation that was passed in July 2010 with the aim of minimizing the chances of another financial crisis. The law removed a registration exemption for offices with fewer than 15 clients and instructed the SEC to come up with a definition of family offices that should be excluded from regulation as investment advisers. Hedge funds and private-equity funds that had formerly relied on the 15-client exclusion, and that manage $150 million or more, must generally register by the March deadline.
Коментар
-
Аз пък се обзалагам
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ според мен
Ако е така много ще се смея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТи наистина или не четеш. или се правиш на глупав или си глупав.
Колко пъти трябва да ти се каже че публичните хедж фоднове на които ти може да видиш печалбата , управляват пари на клиенти и затова губят щото не са в играта.
Моите пари ти можеш ли да ги видиш някъде? Не можеш....е как можеш да кажеш колко печеля аз? Не можеш....ей така и не можеш да видиш нито печалбите нито парите на никой от упоменатите от мен хедж фондове...или частни фондове или ВЧТ или наречи ги както си искаш.
И друго което забелязвам че не разбираш или се правиш че не разбираш. Набил си си в главата от flashboys предполагам какво правят ВЧТ ци...и не можеш да осъзнаеш това което ти казвам...че ако преди те търгуваха само ден за ден като купуваха от един и веднага продаваха на друг виждайки напред пазара ...сега далверата е друга...манипулират се индексите и акциите, И търговията е за собствена сметка...
Не се хвърляй само да ми показваш сайта на Цитадел или подобни...щото тези ВЧТ ци и не само такива за които ти говоря нямат сайтове.
Коментар
-
Какво да видиш ти...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеhttps://www.cboe.com/aboutcboe/xcal2016.pdf
Аз не виждам никакво голямо изтичане на опции днес. Е може би тези седмичните изтичат, но те са си хазарт по принцип.
"Същественното е невидимо за очите" - Екзюпери - Малкия Принц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеShort X @ 14.80
Не те ли е страх да шортиш боклуци след техен сериозен спад и почнали вече да растят. Това е единствения момент, в който моментум стратегиите винаги се дънят - след сериозно дъно на боклуци.
Коментар
-
Ти наистина или
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа загубите на хедж фондовете пък са съвсем ясно доказателство че това че пазара е манипулиран са просто теории на конспирацията. Как така хем манипулират хем губят
Колко пъти трябва да ти се каже че публичните хедж фоднове на които ти може да видиш печалбата , управляват пари на клиенти и затова губят щото не са в играта.
Моите пари ти можеш ли да ги видиш някъде? Не можеш....е как можеш да кажеш колко печеля аз? Не можеш....ей така и не можеш да видиш нито печалбите нито парите на никой от упоменатите от мен хедж фондове...или частни фондове или ВЧТ или наречи ги както си искаш.
И друго което забелязвам че не разбираш или се правиш че не разбираш. Набил си си в главата от flashboys предполагам какво правят ВЧТ ци...и не можеш да осъзнаеш това което ти казвам...че ако преди те търгуваха само ден за ден като купуваха от един и веднага продаваха на друг виждайки напред пазара ...сега далверата е друга...манипулират се индексите и акциите, И търговията е за собствена сметка...
Не се хвърляй само да ми показваш сайта на Цитадел или подобни...щото тези ВЧТ ци и не само такива за които ти говоря нямат сайтове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСпоред мене не е никак срамно човек да е художник
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ аз ти казвам ти казваш че ме е срам Ако искаш можем да заформим един разговор за перспективи и композиция или пък за разликата в представянето на емоциите при импресионистите и експресионистите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеА според мен те е срам да кажеш...
Коментар
-
А според мен те е срам да кажеш...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХудожник съм - създавам изкуство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеШефе....примера е пред очите ти.
Вчера след ЕЦБ пазара падна ...всички се притиснихме дори....поне аз...след обяд се възстанови...а днес е 1.3 % нагоре, за европа да не говорим.
Какъв ден сме днес? Петък.
Какво се случва в Петък? Изтичат опциите, Колко от нормалните играчи можеха да предположат вчера в средата на деня че нещата ще протекът по този начин?
Колко хора са купили опции около 197-201 - само вчера? Много....и много са продали...какво ще стане с тези опции? Ще изгорят......т.е някой ще прибере парата яко.
А какъв е пазара на опции? Огромен.
Това ще ти избоде очите....и е пред теб...Нещо фундаментално ли се промени от вчера.,..? Човешки емоции казваш...закодирани в компютрите.....едни хора с емоции са ги заболяли пръстите да купуват и продават....само емоциите са причина..Вярвай ми.
Аз не виждам никакво голямо изтичане на опции днес. Е може би тези седмичните изтичат, но те са си хазарт по принцип.
Коментар
-
Шефе....
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТ.е. манипулации, които траят няколко секунди и мърдат пазара ту нагоре, ту надолу с 0.1% повече отколкото той сам би се мръднал. Мене това не ме интересува много...
Вчера след ЕЦБ пазара падна ...всички се притиснихме дори....поне аз...след обяд се възстанови...а днес е 1.3 % нагоре, за европа да не говорим.
Какъв ден сме днес? Петък.
Какво се случва в Петък? Изтичат опциите, Колко от нормалните играчи можеха да предположат вчера в средата на деня че нещата ще протекът по този начин?
Колко хора са купили опции около 197-201 - само вчера? Много....и много са продали...какво ще стане с тези опции? Ще изгорят......т.е някой ще прибере парата яко.
А какъв е пазара на опции? Огромен.
Това ще ти избоде очите....и е пред теб...Нещо фундаментално ли се промени от вчера.,..? Човешки емоции казваш...закодирани в компютрите.....едни хора с емоции са ги заболяли пръстите да купуват и продават....само емоциите са причина..Вярвай ми.
Коментар
Коментар