Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, ами като не е Мерцедес, но кекава електрическа кола, поне би трябвало да е секси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕми то тя в момента прави загуба, чакай ти да направи печалба и после да почне да разпределя тази печалба като дивидент ... за да стигне до тебе.
Иначе ако не разпределя печалбата държиш и чакаш някой да купи акцията от теб ... щото я иска повече ... то това си е жива пирамида.
Да не говорим че аз съм много скептичен в продажбите ... не съм видял хора да чакат на опашка ... за да прави печалба трябва да стане масова ... а за момента не виждам такъв изглед.
Просто тази технология има проблем ... батерията ... ако там има някакво голямо технологично откритие .. което е много малко вероятно поради елементарни физични закони ....тогава да може и да тръгне ... НО
Дори и да стане ... как ще се конкурираш с VW, БМВ и Мерцедес или Форд и другите големи ... просто ще ги отнесат.
Така че моето мнение е че тази акция струва точно 0.
Коментар
-
https://en.wikipedia.org/wiki/Synthe...us_metals#Gold
Synthesis of precious metalsНека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Моята дето я карах
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, ами като не е Мерцедес, но кекава електрическа кола, поне би трябвало да е секси.
Аз лично толкоз пара за нея не бих дал.
Прилична на външен вид, интересна на вътрешен, но е простичка от вътре. Най много ме дразни че няма уют и лукс, малко като опел ми блъска...)) не че съм карал опел.
Но като вървене е много яка и стабилна, ми се струва такава.
И вечер тоя екран все едно си си в хола и гледаш телевизор ))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеDa
Аз експериментирам разни стратегии но съм в началото още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНякой трейдва ли опции тука?
Ама не само да ги купува и продава, ами да ги комбинира в по-сложни формули с позиции където шанса за печалба да се увеличи значително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеМеждувпрочем....в интерес на истината за съм карал Тесла в Женева. Ходих до Анеси на около 40-50 км от Женева с нея..едно много яко градче във Франция - вечеряхме.
Бях я взел на тест драйв.
И трябва да призная че си е много яка....странна малко ама яка.
И върви много....и много яка електроника има .
Ако ме питаш дали бих си сменил моя мерцедес със нея...не бих...но е яка определено. Малко ми е спемличка на мен...но пък е готина. Всъщност бая готина.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Виж...че за в бъдеще
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТова е точно така и за това всички "зелени" енергии са тежко субсидирани.
А с евтината газ и петрол в момента и особенно с евтината газ в САЩ напълно се обесмислят.
Субсидиите отпадат лека по лека и аз мисля че в скоро време и зелените енергии ще отпаднат ... ще се държат ей така да си зелен ... куул
Същото е и с Теслата ... може да си е я кушиш за кеф, да изграчка, да я пробваш ... и за да си КУУЛ. Но за друго не става
По отношение на ивнвестирането..аз не бих сложил кинти за след Х години в тая бира. То ден с ден не си прилича а аз толкова дългосрочно хич не ми се мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕми то тя в момента прави загуба, чакай ти да направи печалба и после да почне да разпределя тази печалба като дивидент ... за да стигне до тебе.
Иначе ако не разпределя печалбата държиш и чакаш някой да купи акцията от теб ... щото я иска повече ... то това си е жива пирамида.
Да не говорим че аз съм много скептичен в продажбите ... не съм видял хора да чакат на опашка ... за да прави печалба трябва да стане масова ... а за момента не виждам такъв изглед.
Просто тази технология има проблем ... батерията ... ако там има някакво голямо технологично откритие .. което е много малко вероятно поради елементарни физични закони ....тогава да може и да тръгне ... НО
Дори и да стане ... как ще се конкурираш с VW, БМВ и Мерцедес или Форд и другите големи ... просто ще ги отнесат.
Така че моето мнение е че тази акция струва точно 0.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Разбира се...
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕ да ... ама там са големите риби които тези акции могат да си ги въртят както си искат.
Не само нагоре и надолу ами и настрани.
В този случай забравете за логика при тези акции те ще отидат там на където ги водят кукловодите.
Коментар
-
Междувпрочем....
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТочно това е: и почти неминуемо ще стане. Ти ако си решил да си купиш електрическа кола - как ще искаш да се казва тя: Мерцедес или... Тесла? Не перничанин, ами и дупничанин даже няма да си купи тесла.
Бях я взел на тест драйв.
И трябва да призная че си е много яка....странна малко ама яка.
И върви много....и много яка електроника има .
Ако ме питаш дали бих си сменил моя мерцедес със нея...не бих...но е яка определено. Малко ми е спемличка на мен...но пък е готина. Всъщност бая готина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЕй затова...казвам аз....забравете инвестицията. Гледайте спекулата.
За инвестиция можем да мислим ако видим голям крах...до тогава...правете кинти като можете и бягайте да ги харчите.
Не само нагоре и надолу ами и настрани.
В този случай забравете за логика при тези акции те ще отидат там на където ги водят кукловодите.
Коментар
Коментар