IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ))

Чесно ти казвам. Без да се обиждаш, но ако аз дам 2500 лева за това недораумение няма да мога да се погледна в огледалото после. Не заради парите. Колкото пъти се погледна в огледалото ще виждам един надпис "балък" на челото си.На сина му взех един асус да игаре игри. ми той 19 инчов с 8 рам 1гб хард и външна хубава видеокарта струваше на половина на това недоразумение. И не ме подценявай специално в тази област. Поне от 10 години имам магазин за компютри. Имам един ейсър от 6 години. И от тогава не е спирал да работи денонощно. Телефона ми е самсунг и той изкара 5 години до тук. работи си беотказно, През ден го изтървам и даже протектор няма и е като нов.Просто не мога да си обясня какво му харесват на епъл и това е. За мен е някаква мода и да се покаваме. И не е като да не съм виждал какво е епъл и като да не съм ползвал.[/QUOTE]

Повече е )) не е 2500...тоя не е хубав)) Тея iMac дето ги имам в нас струват по 5 и нещо парчето))) а пък macbook pro не помня ама и той е към 5 хиляди мисля)))

Обаче хич не си прав и аз знам защо...защото нямаш и не ти е познат епъл.

И аз на времето сглобявах,продавах и даже и внасях части за компютри)) Може да се познаваме...) от тогава. И аз така мислех тогава за епъл...имах и друг мотив тогава че няма софтуер за него. Тогава ми казваха ако минеш на епъл никога няма да се върнеш на ПС и аз викам ебе я си гледайте работата...тоя тук може всичко да прави епъл какво прави повече?)) Същата работа като теб сега... И в крайна сметка се оказаха те прави. Ама няма как да те убедя. И за телефона не си прав поне спред мен. Аз имах преди един андроид телефон самсунг бяха ми го дали от Oringe тогава ( сега ги купиха ) без пари с договора, носех го като съм в швейцария със швейцарски номер ...едвам го издържах 3-4 месеца и си купих още един айфон. Дали заради навика...или заради не знам какво но не ми е удобен. В епъл джобс е помислил някак си да е много юзер френдли операционната система мисля - интуативна смятам. Не знам но със сигурност най голямото предимство на епъл е именно екосистемата която са изградили. Но като не си пробвал няма как да разбереш.

Та че епъл са скъпи...скъпи са обаче че е най доброто - в това бъди убеден.

Дъщеря ми в училището и в швейцария не им позволяват друг лаптоп освен епъл)))

И на нея и сменям лаптопа през една две години...и моите имам мисля 3 стари лаптопа да не броим ийпадите всичките...абе дал съм като се замисля една кола пари на епъл...и после нямало да печелят...))...ааа и да не броим телефоните колко съм взел..щото дъщеря ми чупи поне по един два на сезон)))) и жена ми се включва...често в тази дейност)))
    Last edited by Iv_max; 17.04.2016, 03:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      именно ИВ
      msft са 3 Ф 1
      даже 5 в 1
      дай ми алтернатива на ексел
      https://www.google.com/docs/about/
      10 в 1 направо.
      Тея каквото пипнат....
      Скайпа осраха тотално От лидер го пратиха не знам къде. Хбокса е далеч от Сонито а за лумията да не приказваме въобще.
      Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
      Аз пък те съветвам, да си купиш Макбуук. И ще забравиш веднъж завинаги проблемите с операционната система тотално.

Имам два 25 инчови мака в нас и не помня от кога не съм ги рестартирал по друга причина освен да си ъпдейтна операционната система принудително. Никога не ги спирам...работят 24 часа в денонощието 365 дни в годината ))) Даже и като не съм в нас щото от чужбина си влизам през моя си ВПН. от съображения за сигурност. )) Няма вируси няма нищо....Да не говорим за забивания и други милиони проблеми с уиндоуса. Времената в които имах ПС си ги спомням сякаш са били кошмар.))))) Да не ти говоря че не бръмчат, красиви са и т.н .

В офиса ми всичко е епъл. Не мога да понасям уийндоус.

Обаче майкрософт е друга бира. Имал съм и пак ще имам майкрософт акции.

Имам даже и два други мака дето са за телевизор и те са 24 часа включени щото от тях си гледам на голям екран блумбърг терминала обикновенно.

http://ardes.bg/laptop/Apple-MacBook-Air-13-68417
      Чесно ти казвам. Без да се обиждаш, но ако аз дам 2500 лева за това недораумение няма да мога да се погледна в огледалото после. Не заради парите. Колкото пъти се погледна в огледалото ще виждам един надпис "балък" на челото си.На сина му взех един асус да игаре игри. ми той 19 инчов с 8 рам 1гб хард и външна хубава видеокарта струваше на половина на това недоразумение. И не ме подценявай специално в тази област. Поне от 10 години имам магазин за компютри. Имам един ейсър от 6 години. И от тогава не е спирал да работи денонощно. Телефона ми е самсунг и той изкара 5 години до тук. работи си беотказно, През ден го изтървам и даже протектор няма и е като нов.Просто не мога да си обясня какво му харесват на епъл и това е. За мен е някаква мода и да се покаваме. И не е като да не съм виждал какво е епъл и като да не съм ползвал.
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Това е вярно...

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        Спорът коя операционна система е най-добра не от голямо значение за това дали да се купи и държи Майкрософт.
        Това е вярно...

Коментар

• Ще поживеем и ще видим...

Кешът е цар по време на ликвидна криза. В момента кешът е просяк.
          Ще поживеем и ще видим...както са казали руснаците.

Коментар

• Ами хубаво...

Маковете също забиват, макар и много рядко. На мене и iMac-а и Macbook Air-а са ми забивали. Дори айфона ми е забивал.
            Ами хубаво...на мен сигурно още по рядко ми се е случвало щото не го отчитам като проблем. А сега си вземи едно ПС след мака и след една седмица ще го хвърлиш през прозореца обзалагам се.

Трябва много РАМ да се сложи на iMaca и всичко е огън. Аз съм сложил колкото мога да сложа мисля. А тоя еър не го знам новия ама стрария съм го хвърлил някъде и хич не го ползвам , взех си макбук про и е 6. Оня много бавничък ми беше... си спомням.

Коментар

• Ооо има...

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              именно ИВ
              msft са 3 Ф 1
              даже 5 в 1
              Ооо има...зависи за какво го използваш. Има безплатен офис пакет дори, но момент...аз харесвам ексел..и на моя МАК има офис пакета на Майкрософт. Но това е отделен продукт. Освен това да си ме чул да кажа че Майкрософт не е добра компания? За акциите не говорим .

Епъл пред всяко едно ПС е като мерцедес пред лада
              Last edited by Iv_max; 17.04.2016, 00:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                Мисля, че за танкери ставаше дума, но не съм сигурен.
                майтап да става
                шефа на държавата ги прекръсти на газоносци
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  танкери..превод на газоносци ли е
                  Мисля, че за танкери ставаше дума, но не съм сигурен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                    Айде почвам аз с въпросите. Колегата каза да не се срамувам Защо така мислиш за майкрософт? Преди месец някъде ми се развали нета и дойде човека да го оправя. Пихме кафе и се разприкавахе. Извади си линукския лаптоп. И аз му викам да не се излага да си дръпне един уиндоус. Каза че всичко му върви в пъти по-бъро и даже ми го демонстрира. И двата са му безплатани но той предпочита линукс. Ако трябва да си купувам майкрософт ще предпочета ред хат.
                    Спорът коя операционна система е най-добра не от голямо значение за това дали да се купи и държи Майкрософт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                      Вредни са, понеже потокът е постоянен, много от тях са шум, и т.н. Но примерно теб може да те заинтересува да разбереш много бързо каква е тенденцията при петрола ако държиш акции в танкери.

Освен това в туитър новините идват в съобщения от 140 символа, което (поне за мене) е предимство. Ако е шум, поне да е адски кратък
                      танкери..превод на газоносци ли е
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                        Чак всички...фонд мениджърите няма много
                        Кешът е цар по време на ликвидна криза. В момента кешът е просяк.

Коментар

Аз пък те съветвам, да си купиш Макбуук. И ще забравиш веднъж завинаги проблемите с операционната система тотално.

Имам два 25 инчови мака в нас и не помня от кога не съм ги рестартирал по друга причина освен да си ъпдейтна операционната система принудително. Никога не ги спирам...работят 24 часа в денонощието 365 дни в годината ))) Даже и като не съм в нас щото от чужбина си влизам през моя си ВПН. от съображения за сигурност. )) Няма вируси няма нищо....Да не говорим за забивания и други милиони проблеми с уиндоуса. Времената в които имах ПС си ги спомням сякаш са били кошмар.))))) Да не ти говоря че не бръмчат, красиви са и т.н .

В офиса ми всичко е епъл. Не мога да понасям уийндоус.

Обаче майкрософт е друга бира. Имал съм и пак ще имам майкрософт акции.

Имам даже и два други мака дето са за телевизор и те са 24 часа включени щото от тях си гледам на голям екран блумбърг терминала обикновенно.
                          Маковете също забиват, макар и много рядко. На мене и iMac-а и Macbook Air-а са ми забивали. Дори айфона ми е забивал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Аз не следя новини Не се сещам от кога не съм гледал новини по телевизия - предполагам от години. И новините в сайтовете не ме интересуват сами по себе си. Ако нещо е важно ще го науча все някак. Ако ме интересува нещо, ще го потърся изрично. Намирам постоянния поток от новини за дразнещ, ако не и вреден.
                            Вредни са, понеже потокът е постоянен, много от тях са шум, и т.н. Но примерно теб може да те заинтересува да разбереш много бързо каква е тенденцията при петрола ако държиш акции в танкери.

Освен това в туитър новините идват в съобщения от 140 символа, което (поне за мене) е предимство. Ако е шум, поне да е адски кратък

Коментар

Хората са го измислили, ама вие искате all in one. Като искаш да играеш игри си купи плейстейшън или подобно, като искаш да вършиш работа си купи компютър, като искаш да гледаш филми си вземи нетфликс или филм на носител, като искаш да четеш новини и да си мобилен си купи ай пад...и т.н

Като искаш всичко да правиш на едно за по евтино...трябва да правиш компромиси с качеството.
                              именно ИВ
                              msft са 3 Ф 1
                              даже 5 в 1

Коментар

• Хората са го измислили

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                не съм писал че майкрософт са добри...те просто са най добрите поне засега нямат равни.че са бъгави е отделна тема.само ексела им стига.за друго няма да пиша
                                линукса е за програмисти и маниаци.накарай едно дете да ти пусне един варкрафт или вот на линукса и ще ме разбереш...мисля
                                Хората са го измислили, ама вие искате all in one. Като искаш да играеш игри си купи плейстейшън или подобно, като искаш да вършиш работа си купи компютър, като искаш да гледаш филми си вземи нетфликс или филм на носител, като искаш да четеш новини и да си мобилен си купи ай пад...и т.н

Като искаш всичко да правиш на едно за по евтино...трябва да правиш компромиси с качеството.

Коментар

Working...
                                X