Чесно ти казвам. Без да се обиждаш, но ако аз дам 2500 лева за това недораумение няма да мога да се погледна в огледалото после. Не заради парите. Колкото пъти се погледна в огледалото ще виждам един надпис "балък" на челото си.На сина му взех един асус да игаре игри. ми той 19 инчов с 8 рам 1гб хард и външна хубава видеокарта струваше на половина на това недоразумение. И не ме подценявай специално в тази област. Поне от 10 години имам магазин за компютри. Имам един ейсър от 6 години. И от тогава не е спирал да работи денонощно. Телефона ми е самсунг и той изкара 5 години до тук. работи си беотказно, През ден го изтървам и даже протектор няма и е като нов.Просто не мога да си обясня какво му харесват на епъл и това е. За мен е някаква мода и да се покаваме. И не е като да не съм виждал какво е епъл и като да не съм ползвал.[/QUOTE]
Повече е

Обаче хич не си прав и аз знам защо...защото нямаш и не ти е познат епъл.
И аз на времето сглобявах,продавах и даже и внасях части за компютри

Та че епъл са скъпи...скъпи са обаче че е най доброто - в това бъди убеден.
Дъщеря ми в училището и в швейцария не им позволяват друг лаптоп освен епъл

И на нея и сменям лаптопа през една две години...и моите имам мисля 3 стари лаптопа да не броим ийпадите всичките...абе дал съм като се замисля една кола пари на епъл...и после нямало да печелят...

Коментар